Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پدرام الوندی» معاون خبر خبرگزاری ایرنا در توییتی با توضیح در اینباره نوشت: ‌‎«قصدمان دروغ‌گویی نبود. عدد واقعی را نوشته بودیم اما استنتاج خبرنگار غلط بود که درستش کردیم.»

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسطوره سازی از جمله حربه‌های رسانه‌ای اصلاح طلبان و جراید حامی دولت است. در این روند اصلاح طلبان آنقدر فردی را تا به حد اسطوره و افسانه بزرگ می کنند و جایگاه قدسی به او می دهند که کسی در حد و وزن انتقاد به آن شخص نشود و به نوعی وی در مقابل انتقادات رویین تن شود و یک مصونیت آهنین بیابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیترهایی که اصلاح طلبان پس از روز امضای برجام درباره ظریف زدند و تصویرسازی‌های اسطوره‌ای که از وی داشتند گواه این حربه رسانه‌ای است که تا به امروز ادامه دارد.    از همین روست که «حسام الدین آشنا» مشاور رئیس جمهور در توئیتی در تمجید از ظریف می گوید: «جواد ظریف برای عزت ایران از جان مایه گذاشته و همچون آرش کمانگیر هرگز ایرانیان را مایوس نکرده است.»      درحالی هفته گذشته موضوع استعفای وزیر خارجه ایران آنهم به سبب یک ناهماهنگی از سوی دفتر رئیس جمهور بوجود و هزینه‌های داخلی و بین المللی برای کشور در بر داشت، خبرگزاری دولتی ایرنا سعی کرد در یک دروغ سازی آشکار نشان دهد که ظریف یک محبوبیت بی مانند میان مردم و خصوصا کاربران شبکه اجتماعی توئیتر دارد.   در همین راستا برخی از طرفداران دولت در شبکه اجتماعی توئیتر سعی کردند هشتگ «ظریف بمان» را به عنوان برترین هشتگ فارسی توئیتر پررنگ کنند که این تلاش آنها ثمره قابل توجهی نداشت. در همین راستا برخی از رسانه‌های اصلاح طلب سعی کردند که این نقیصه را با طرح خبر غیر واقعی جبران کنند.      از این رو خبرگزاری دولتی ایرنا در خبری غیرواقعی مطرح کرد که «هشتگ ظریف بمان ترند اول توئیتر شد»؛ اما بعد از انتقاد کاربران توئیتر این خبر را تصحیح کرد.   پس از آنکه کاربران شبکه اجتماعی توییتر به اشتباه بودن ادعای خبرگزاری دولت درباره ترند شدن هشتگ ظریف بمان اعتراض کردند، «پدرام الوندی» معاون خبر خبرگزاری ایرنا در توییتی با توضیح در اینباره نوشت: ‌‎«قصدمان دروغ‌گویی نبود. عدد واقعی را نوشته بودیم اما استنتاج خبرنگار غلط بود که درستش کردیم.»   در حالی ادعای خبرگزاری دولتی ایرنا مبنی بر اینکه «هشتک ظریف بمان ترند نخست توییتر شد» توسط آمار و مستندات تکذیب شد، همین ادعای دروغ را روز بعد روزنامه آفتاب یزد تکرار کرد.     ایرنا پس از این گاف، تیتر خود را از «هشتگ ظریف بمان ترند نخست توییتر فارسی شد» به «توجه کاربران به هشتگ ظریف بمان» تغییر داد و کلیه کلمات ترند را از خبر خود حذف کرد.     جالب اینجاست که دست اندرکاران خبرگزاری ایرنا زمانی که با تذکر جدی کاربران شبکه اجتماعی توئیتر روبرو شدند نسبت به این دروغ پردازی اعتراف کردند اما از مردم نسبت به اطلاعات غلطی که داده بودند عذرخواهی نکردند. از سوی دیگر همچنین روزنامه آفتاب یزد بدون توجه به این دروغ رسانه‌ای به دروغ پردازی در این زمینه پرداخت.      در مقابل کاربران هشتگ‌های «فرارظریف»، «دولت ناهماهنگ» و «استعفای ظریف» را به ترندهای نخست و برتر توییتر تبدیل کردند.   انتهای پیام / ح     

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۰۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر، نشریه واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام ارشد دولت ترکیه اعلام کرد که ترکیه به متحدان خود در ناتو گفته است که آنکارا از نامزدی «مارک روته» نخست وزیر هلند برای تصدی دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند.

این مقام ارشد دولت ترکیه که نخواست نامش فاش شود دراین‌باره افزود که آنکارا امروز دوشنبه این موضوع را به اطلاع دیپلمات های متحدان خود در ناتو رسانده است.

این تصمیم دولت ترکیه سه روز پس از سفر روته به ترکیه اتخاذ شد که هدف از سفرش جلب حمایت رجب طیب اردوغان، رییس جمهور ترکیه بود.

ینس استولتنبرگ، دبیرکل کنونی ناتو و نخست وزیر سابق نروژ که از سال ۲۰۱۴ بالاترین مقام غیرنظامی ناتو را بر عهده داشت، به پایان دوره خود نزدیک می شود. پس از عملیات نظامی روسیه در اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، مأموریت او چندین بار تمدید شده است، زیرا ناتو به دنبال حفظ یک دست ثابت در راس آن بود.

کد خبر 6092320

دیگر خبرها

  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • مسابقات ورزشی کارکنان دولت استان کرمان در ایستگاه آخر
  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»
  • مخالفت شدید هواداران میلان با لوپتگی؛ هشتگ اعتراضی ترند شد، کوروا سود هشدار داد
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند