Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@03:26:20 GMT

تولید1میلیون و202هزارتن انواع آبزیان

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۷۴۵۸

قاسمی گفت: بنابر آمار سازمان شیلات، امسال یک میلیون و ۲۰۲ هزارتن انواع آبزیان تولید شد که این امر بیانگر آن است که مشکلی در توزیع وجود ندارد. ناطقان: ارسلان قاسمی مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان  با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه ماهی شب عید وجود ندارد، اظهار کرد: بنابر آمار سازمان شیلات، امسال یک میلیون و ۲۰۲ هزارتن انواع آبزیان تولید شد که این امر بیانگر آن است که مشکلی در توزیع وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: اگرچه در عرضه آبزیان مشکلی وجود ندارد، اما در ارتباط با توزیع ماهی به سبب سودجویی عوامل واسطه و دلال نگرانی‌هایی برای بازار شب عید وجود دارد.

قاسمی با اشاره به عوامل گرانی ماهی در بازار بیان کرد: در اقتصاد کلان کشور هزینه‌های حقوق، دستمزد، سوخت و سربار نسبت به سال قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد داشته است، در حالیکه قیمت ماهی ۲ برابر سال گذشته به سبب اشکال در سیستم توزیع گران شده است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه افزایش قیمت ماهی در ایام شب عید دور از انتظار نیست، گفت: با توجه به افزایش تقاضا در ایام پایانی سال، نوسان ۵ تا ۶ درصدی قیمت ماهی امری طبیعی و معقول است، در حالیکه اگر سیستم توزیع آبزیان در بازار اصلاح نشود، افزایش قیمت ماهی بسیار چشمگیر خواهد بود.

وی با انتقاد از افزایش قیمت ماهی نسبت به سال گذشته بیان کرد: اگرچه تولیدکنندگان قیمت آبزیان را در بخش صید و آبزی پروری به تناسب افزایش هزینه‌های حمل و نقل، نهاده‌های دامی و حقوق و دستمزد بالا بردند، اما قیمت ماهی به سبب کوتاهی سازمان شیلات و سایر دستگاه‌های نظارتی و حاکمیتی بیش از ۲ برابر رشد داشته است.

مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان عرضه مستقیم ماهی را یکی از راهکار‌های تنظیم بازار دانست و افزود: با توجه به آنکه غرفه‌های میادین میوه و تره بار از طریق سیستم مزایده‌ای در اختیار افراد قرار می‌گیرد و در اختیار اتحادیه‌ها قرار نمی‌گیرد، از این رو تمامی عوامل دست به دست یکدیگر داده تا قیمت ماهی در بازار افزایش یابد.

وی در پایان تصریح کرد: تا زمانیکه سازمان شیلات، حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده و میادین میوه و تره بار وظایف خود را به درستی انجام ندهند، همچنان شاهد افزایش قیمت ماهی در بازار هستیم، در حالیکه سود این امر به جیب تولیدکننده نمی‌رود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: تولید ، آبزیان ، توزیع

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تولید آبزیان توزیع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۷۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد

به گزارش صدای ایران از تجارت‌نیوز، قیمت طلا و سکه در سومین روز هفته با افزایش ۵۰۰ تومانی قیمت دلار همراه شد. افزایش قیمت در بازار طلا با تلرانس ۱۰۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی بود و تنها قطعه‌ای را که در کانال بالاتر نشاند، سکه امامی بود.

مهار بازار طلا مقطعی است؟

کارشناسان اقتصادی شکل‌گیری هر روندی در بازار طلا را متاثر از نوسانات قیمت دلار می‌دانند. با وجود اینکه سیاست‌گذار همواره درصدد ایجاد چارچوب قیمتی مشخصی برای دلار است، اما تحلیلگران اقتصادی اقدامات سیاست‌گذار برای مهار قیمت‌ها را مقطعی می‌دانند و و معتقدند قیمت‌ها مسیر حرکتی خود را می‌روند. با وجود این، آنها می‌گویند نباید انتظار رشد عجیب و غریبی در قیمت طلای داخلی طی هفته‌های آینده داشته باشیم.

توصیه کارشناسان اقتصادی به خریداران بازار فلز زرد خرید‌های پلکانی و ممانعت از نقطه‌زنی است.

گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۲۳۳۲ دلاری معامله می‌شود و کاهش نزدیک به ۶ دلاری دارد. اونس جهانی نقره نیز روی قیمت ۲۷ دلار و ۲۴ سنتی ایستاده است. هر گرم نقره ۹۹۹ با رقم ۵۴ هزار تومانی معامله شد و رشد ۴۹۰ تومانی نسبت به روز گذشته داشته است.

سکه امامی میلیونی رشد کرد

قیمت سکه امامی روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت با رشد یک میلیون و ۳۹۴ هزار تومانی به کانال ۴۱ میلیونی صعود کرد و روی رقم ۴۱ میلیون و ۶۸۹ هزار تومانی بسته شد. قیمت سکه بهار با افزایش ۶۹۵ هزار تومانی با رقم ۳۷ میلیون و ۶۹۰ هزار تومانی بسته شد.


گفتنی است قیمت نیم سکه با رشد ۳۰۰ هزار تومانی با رقم ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی معامله شد. قیمت ربع‌سکه نیم میلیون تومان گران شد و با رقم ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بسته شد. قیمت سکه گرمی روز دوشنبه ۲۰۰ هزار تومان بالا رفت و با قیمت ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.

قیمت طلا ۵۰۰ هزار تومان گران شد

قیمت طلا در سومین روز معاملاتی هفته افزایشی شد. هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۵۶۱ هزار تومان افزایش پیدا کرد و با قیمت ۱۴ میلیون و ۹۸۲ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۳۱ هزار و ۴۰۰ تومانی روی رقم سه میلیون و ۴۵۷ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۴۱۱ هزار تومانی معامله شد.

حباب سکه روز دوشنبه در تمام قطعات افزایش داشت. حباب سکه امامی ۷۷۱ هزار تومان، سکه بهار ۸۷ هزار تومان، نیم‌سکه ۶ هزار تومان، ربع‌سکه ۳۴۹ هزار تومان و سکه گرمی ۱۲۵ هزار تومان افزایش پیدا کرد.


دیگر خبرها

  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت در مدار رشد؟