Web Analytics Made Easy - Statcounter

سی و دومین جشنواره بین المللی خوارزمی با معرفی ۱۶ طرح برتر داخلی و خارجی به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا، جشنواره بین‌المللی خوارزمی هر ساله با هدف شناسایی و معرفی طرح‌های برتر و تقدیر از پژوهشگران و نوآوران برگزار می‌شود.

طی ۳۲ دوره برگزاری این جشنواره، از میان ۲۰ هزار طرح تحقیقاتی حاضر در این رقابت، ۱۰۰۰ طرح بنیادی، کاربردی، توسعه ای و اختراع و نواوری، به عنوان برگزیده به جامعه علمی کشور معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره از رقابت‌های بین المللی خوارزمی، ۲۷۱ طرح داخلی و ۱۱۱ طرح خارجی از ۴۰ کشور دنیا در بخش‌هایی همچون طرح های داخلی، طرح های خارجی، طرح های ایرانیان مقیم خارج از کشور، طرح برگزیده موفق در تولید ملی و برگزیده ویژه به رقابت پرداختند که پس از ارزیابی های نهایی بر اساس رای داوران ۱۰ طرح داخلی و ۶ طرح خارجی از دانشمندان کشورهای انگلستان، سوئیس، یونان، چین و آمریکا به عنوان طرح های برتر انتخاب شدند.

طرح های منتخب در حوزه‌های زیست فناوری، محیط زیست و علوم پایه، مواد و متالورژی و انرژی های نو، هنر، برق و کامپیوتر، مکانیک، مکاترونیک، فناوری های شیمیایی و فناوری های نانو بوده است.

عناوین طرح های برتر به این شرح است:

* برگزیده ویژه‌

عنوان طرح نقش موثر در توسعه نظری و کاربردی مهندسی مواد و متالرژی در ایران از سوی استاد پرویز دوامی

پرویز دوامی از پیشگامان رشته متالورژی است که با گردآوری جمعی از اساتید و دانش پژوهان در سال ۶۱ با وجود مشکلاتی همچون نبود سرمایه کافی، محدودیت امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و نامناسب بودن فضای کسب و کار دانش بنیان، مرکز پژوهش متالورژی رازی را بنیان نهاد.

راه‌اندازی آزمایشگاه متالوگرافی، میکروسکوپ الکترونی، شیمی، غیر مخرب، مکانیک، پلیمر، خوردگی، کارگاه آماده سازی نمونه های فلزی و غیر فلزی از دیگر اقدامات "دوامی" است.

* طرح‌های منتخب داخلی

رتبه اول پژوهش‌های بنیادی به طرح تمایز و فناوری سلول‌های بنیادی برای استفاده از پزشکی بازساختی، قلب و کبد به دکتر حسین بهاروند اعطا شد.

رتبه اول پژوهش‌های کاربردی به طرح نوتار به دکتر داریوش طلایی در گروه تخصصی هنر اعطا شد.

رتبه دوم پژوهش های کاربردی به طرح پرتو نگار مرئی سیالات و ریز ذرات، به مهندس حمیدرضا نصیری در گروه تخصصی مکاترونیک اعطا شد.

رتبه سوم پژوهش‌های کاربردی به طرح تقویت مخازن فرسوده نفتی با فناوری کامپوزیت به دکتر محمود مهرداد شکریه در گروه تخصصی مکانیک اختصاص یافت.

رتبه سوم پژوهش‌های کاربردی با عنوان طرح "کنترل کننده دیجیتال مغناطیسی " به مهدی ترابیان اصفهانی و مهندس نوید صدری از گروه تخصصی برق و کامپیوتر اعطا شد.

رتبه سوم پژوهش‌های کاربردی با عنوان طرح "جاروی صنعتی توربو وکیوم به مهندسان رضا و سعید بیژن زاده و رتبه اول طرح‌های توسعه‌ای با عنوان طراحی و ساخت "گاورنرهای نیروگاه‌های آبی " به دکتر محمد دورعلی از گروه تخصصی مکانیک اختصاص یافت.

رتبه سوم طرح‌های توسعه ای با عنوان طرح "استحصال فلز نیکل از کاتالیست‌های مستعمل نیکل دار به روش احیای الکتریکی" به مهندس حسین نوایی الوار در گروه تخصصی فناوری‌های شیمیایی اختصاص یافت.

* برگزیده موفق در تولید ملی

در این دوره از جشنواره طرح "تجاری سازی سامانه‌های انتقال نوری SDH از سوی دکتر محمدرضا پاک روان به عنوان برگزیده موفق در تولید ملی شناخته شد . این طرح در حوزه مخابرات کاربرد دارد.

* طرح‌های برتر خارجی

طرح "مطالعه عملکرد پروتئین‌ها با استفاده از روش اسپکترومتری جرنی و پورتومیکس" از سوی پروفسور جان بتس از کشور آمریکا ، طرح "درک پاتوبیولوژی آسم و اختلالات مرتبط در گروه پژوهشهای بنیادی" از سوی پروفسور استفان هول گیت از کشور انگلستان، طرح "طراحی و توسعه مواد مزوپور جهت دار به منظور استفاده از کاتالیست‌ها، سنسورها و محیط زیست" از سوی پروفسور دانگ یوان ژانو از کشور چین در گروه پژوهش‌های کاربردی، "سامانه تصویربرداری پیشرفت ترکیبی PET/MRI " از سوی پروفسور حبیب زایدی از کشور سوئیس در گروه طرح‌های توسعه‌ای و " طرح زیست شناسی و طب فشارهای روحی و اختلالات مربوط "از سوی پروفسور جرج کروسوس از کشور یونان در حوزه طرح‌های توسعه‌ای از جمله طرح های خارجی برتر بودند که تقدیر شدند.

در بخش اختراع و نوآوری طرح توسعه فناوری نانو سیم‌های نیمه هادی برای تبدیل و ذخیره انرژی برتر شناخته شد که از سوی پروفسور بی دانگ یانگ از کشور آمریکا بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره خوارزمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۰۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان با بیان اینکه از نظر تعداد نمایشگاه در سطح کشور در رتبه دوم قرار داریم، گفت: سال ۱۴۰۲ با بیش از ۴۰ عنوان نمایشگاهی و ۳۰۰ هزار بازدیدکننده سال خوبی بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، احمدرضا طحانیان شامگاه شنبه _هشتم اردیبهشت_ در برنامه بهار بهار اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ با بیش از ۴۰ عنوان نمایشگاهی و ۳۰۰ هزار بازدیدکننده سال خوبی بود و بر این اساس سال ۱۴۰۳ را با نمایشگاه خودروها آغاز کردیم و بیش از ۳۰ هزار بازدیدکننده داشتیم.

وی افزود: هم‌زمان با هفته فرهنگی اصفهان تلاش شد سهم کوچکی در این بزرگداشت داشته باشیم و بر این اساس نمایشگاه گل و گیاه و سوغات را داریم که تا دهم اردیبهشت ادامه دارد و تاکنون بیش از ۲۵ هزار بازدیدکننده از تمام کشور داشته‌ایم‌.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان در خصوص برنامه‌های پیش‌روی نمایشگاه بین‌المللی مطرح کرد: یکی از مهم‌ترین مباحث و هدف‌گذاری‌ها آن است که نقش اصلی خود را ایفا کنیم و در این راستا نمایشگاه‌ها به‌عنوان شتاب‌دهنده و شبکه‌ساز نقشی مهم در مباحث اقتصادی دارند و در کنار این موضوع مباحث اجتماعی نیز قابل اهمیت است.

طحانیان با بیان اینکه سال ۱۴۰۳ برای ما سالی ویژه است و در این راستا بیش از ۴۵ عنوان نمایشگاهی داریم، اظهار کرد: نیاز بازار موضوعی مهم است که نمایشگاه‌ها متناسب با آن برگزار می‌شود، در کنار نمایشگاه‌ها رویدادهای تخصصی نیز امری قابل توجه است؛ سال گذشته بیش از ۱۷۰ رویداد تخصصی برگزار شد.

وی ادامه داد: شروع فاز ۲ نمایشگاه از دیگر موارد قابل توجه در سال گذشته بود و امید است سالن همایش و تجارت به‌زودی به بهره‌برداری برسد و باید گفت نمایشگاه اصفهان از نظر سازه و زیرساخت منحصربه‌فرد است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان با بیان اینکه صنعت نمایشگاهی در استان عمری بیش از ۳۰ سال دارد، خاطرنشان کرد: از نظر تعداد نمایشگاه در سطح کشور در رتبه دوم قرار داریم و در این راستا نمایشگاه بستری برای نشان دادن صنعت و ظرفیت اصفهان است‌.

طحانیان عنوان کرد: نمایشگاه‌های فرش، طلا، فولاد، فن‌نما، دام و طیور و کشاورزی از جمله نمایشگاه‌های مطرح است که در سطح بین‌المللی نیز حرفی برای گفتن دارد، همچنین سه نمایشگاه برای دیگر کشورها برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 748589

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • اصفهان رتبه دوم برگزاری نمایشگاه در کشور/ بازدید بیش از ۳۰۰ هزار نفر از نمایشگاه در ۱۴۰۲
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • کسب رتبه برتر منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان در بین مناطق ویژه اقتصادی کشور
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • پایان جشنواره بین المللی کوچ عشایر جعفر آباد مغان
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود