Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد بارکیندو گفت: انقلاب شیل آمریکا کمک کرد از یک آشفتگی بزرگ انرژی در جهان جلوگیری شود.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، محمد بارکیندو ، دبیرکل اوپک گفت انقلاب شیل آمریکا کمک کرد از یک آشفتگی بزرگ انرژی در جهان جلوگیری شود. بارکیندو همچنین به نقش آمریکا در آخرین کاهش قیمت اشاره کرد که همراه با تحسین آمریکا نشان می‌دهد دبیرکل اوپک سعی دارد در بحبوحه بحث در کنگره آمریکا در مورد قانون ضد اوپک، با این کشور از راه صلح وارد شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
بارکیندو گفت اوپک صنعت نفت جهان را در ۲۰۱۶ با توافق اولیه کاهش تولید نجات داد. طی این توافق، تقریباً ۱.۸ میلیون بشکه نفت از عرضه جهانی کم شد. وی اضافه کرد که شیل آمریکا به دفع بحران کمک کرد که به کمبود نفت خام با افزایش تقاضا اشاره دارد . 
اظهارنظرها در این مورد تا حدی متناقض بوده‌اند. بارکیندو گفت تصمیمی که اوپک به همراه شرکای غیر عضو اوپک گرفت، واقعا این صنعت را از فروپاشی کامل نجات داد. وی یاد آوری کرد که چگونه قیمت نفت در ۲۰۱۵ به کمتر از ۳۰ دلار در هر بشکه رسیده بود. تمام تحلیل‌گران صنعت نفت و ناظران کمابیش موافق بودند که توسعه شیل آمریکا اصلی ترین دلیل کاهش قیمت نفت بوده است. کمی مبهم است که شیل چه آشفتگی انرژی را از جهان دفع کرده است . 
بارکیندو اضافه کرد که تصمیم اوپک برای کاهش تولید در واقع به تولیدکنندگان آمریکا کمک کرده از رکود پس از سقوط قیمت در ۲۰۱۴ نجات پیدا کنند . 
بارکیندو گفت طی این دوره بلند مدت که شاهد ۸۰ درصد سقوط قیمت نفت بودیم، تعادل عرضه و تقاضا بیش از پیش به هم ریخته بود، بیش از ۱۰۰ شرکت آمریکایی اعلام ورشکستگی کرده بودند که پیامدهای منفی بر صنعت نفت داشت، همه آسیب دیدند . 
ولی این اوپک بود که پمپ هایش را تا حداکثر ظرفیت باز کرد و با جریان عرضه نفت آمریکا بالاخره باعث سقوط قیمت نفت شد. این سخنان بارکیندو تا حدی کنایه آمیز است ولی نشان نمیدهد که بارکیندو سعی دارد مانع آمریکا برای تصویب قانون ضد اوپک شود. این اولین بار نیست که کنگره آمریکا به دنبال راهی برای متوقف کردن فعالیت های اوپک می گردد . 
در کمال تعجب بارکیندو در این مورد هم حرفی برای گفتن داشت. او گفت که بدون اوپک آمریکا احتمالا یک سازمان دیگر ایجاد می‌کرد که دقیقا همین کار را انجام دهد. حالا این اظهارات نشان نمی دهد که بارکیندو سعی دارد با آمریکا طرح دوستی بریزد بلکه اشاره می کند در زمان کنترل بازار، عملکرد آمریکا بهتر از اوپک نیست. این سخنان حاکی از این است که اوپک و صنعت نفت آمریکا به یکدیگر نیاز دارند . 
بارکیندو تأکید کرد که تولیدکنندگان اوپک و غیر اوپک باید روابطشان را حفظ کنند تا بتوانند تعادل نسبی و شکننده ای را که در بازار ایجاد کرده اند، نگه دارند . 

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: انرژی اوپک بازار نفت محمد بارکیندو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۷۳۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید

رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: «واردات روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن افزایش می‌یابد.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به گفته او، بنابر سیاست تنظیم بازار مبنی بر افزایش واردات، جمعیت دام رشد زیادی داشته است که واردات و توزیع مناسب منجر به اشباع بازار شده است.

پوریان ادامه داد: با توجه به مازاد دام روی دست دامدار، صادرات دام در راستای تنظیم بازار باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام افزود: بنابر اعلام سازمان دامپزشکی جمعیت دام سبک بیش از ۷۱ میلیون راش و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که امسال ۱۸ میلیون دام سبک آماده کشتار است.

او از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم خبر داد و گفت: بنابر سیاست تنظیم بازار، واردات گوشت به ۶۰۰ تن در روز می‌رسد.

پوریان متوسط قیمت هرکیلو دام در کشور را ۲۱۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی هرکیلو لاشه ۳۷۰ تا ۳۷۵ هزارتومان است.

دیگر خبرها

  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • دلار در سراشیبی | نزول دلار تا کجا ادامه دارد؟
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جنگ جهانی نفت؛ بایدن در تنگنای تحریم‌ها، قیمت‌ها و انتخابات
  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • پیش‌بینی امام خمینی (ره) از سرکوب‌ها در آمریکا: آنها تحمل آشفتگی خوابشان را ندارند
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟