Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ نوسانات اقتصادی و تحریم های ناعادلانه غرب بر علیه ایران در ابعاد گوناگون اقتصادی ما تاثیرگذار بوده است. تاثیراتی که البته با تدبیر دولت و حمایت مردم تا اندازه زیادی دفع شده است و مدیران کشور در تلاش اند تا راهی برای از بین بردن بحران های بوجود آمده در اثر این تحریم ها بیابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از ابعاد اقتصادی کشور که تحت تاثیر وضعیت اقتصادی و تحریم ها قرار گفت صنعت گردشگری بود. طی سالهای گذشته اما بسیاری از کشورهای توسعه یافته جهان در تکاپو برای رشد این صنعت بوده اند و امروزه یکی از پردرآمدترین و ماندگارترین صنعت‌های جهان نیز صنعت گردشگری است.

با وجود نوسانات اقتصادی و مشکلات و موانعی که بر سر راه گردشگری است اما بدون شک راهی برای برون رفت صنعت گردشگری از این شرایط وجود دارد.

در این باره رضا سلیمان نوری، رئیس هیئت مدیره انجمن توسعه گردشگری چهارباغ خراسان  به خبرنگار برنا گفت: گردشگری داخلی در کشور ما در سه بخش تقسیم می شود: نخست گردشگری زیارتی، سپس گردشگری فرهنگی یا تاریخی و در آخر گردشگری سیاحتی و تفریحی. هر سه این بخش‌ها مخاطبان خود را دارند.

سلیمان نوری در تشریح این سه بخش گفت: گردشگری زیارتی ما با توجه به مقاصد زیارتی موجود در کشورمان تاثیر زیادی از نوسانات اقتصادی نمی‌پذیرد.

وی افزود: سفرهای زیارتی در هر صورت انجام می شوند اما ممکن است که این سفرها در زمان کوتاه‌تری صورت گیرند.

وی با بیان اینکه مخاطبان گردشگری تفریحی را بیشتر اقشار پردرآمد جامعه تشکیل می‌دهند و نوسانات اقتصادی تاثیری بر آنها نیز نمی گذارد، اظهار داشت: ضربه ای که صنعت گردشگری از نابسامانی اقتصاد می خورد در بخش گردشگری فرهنگی و تاریخی است.

وی ادامه داد: مخاطبان این نوع از گردشگری را اقشار متوسط جامعه تشکیل می دهند و فشار اقتصادی فعلی نیز به این قشر آسیب وارد کرده است.

این کارشناس حوزه گردشگری با اشاره به راه های نجات گردشگری فرهنگی و تاریخی بیان کرد: با توجه به مخاطبان این گردشگری که قشر فرهنگی، کارمند و دانشگاهی جامعه‌اند، باید مشوق هایی برای آنها در نظر گرفته شود که مشکلات اقتصادی توسط افزایش تمایل آنها به گردشگری جبران شوند.

وی تصریح کرد: تشویق گردشگران فرهنگی و تاریخی به شکل مستقیم شود و یا از طریق مراکزی گردشگری می تواند صورت گیرد.  اگر دولت یکی از این دو روش را قبول کند، فشار اقتصادی‌ای که بر صنعت گردشگری وجود دارد دفع خواهد شد. جزئیات این دو روش باید مورد پسند و پذیرش مردم باشد.

عدم ورود گردشگران خارجی با وجود ارزان بودن ریال

با کاهش فروش نفت کشور و به تبع آن افزایش قیمت ارز، حالا بسیاری از گردشگران خارجی می توانند با هزینه ای کم به ایران سفر کنند. این اتفاق می تواند یکی از راه های جبران کمبودهای ارزی کشور باشد اما با این حال ورود گردشگران خارجی افزایش چندانی نداشته است.

درباره علت این اتفاق، سلیمان نوری با تاکید بر اینکه گردشگران خارجی شناخت کافی از کشور ما ندارند؛ به خبرنگار برنا گفت: ما متاسفانه در اطلاع‌رسانی و معرفی ایران به گردشگران خارجی ضعیف عمل کرده ایم. کاردارهای فرهنگی ایران در سفارتخانه ها وظیفه معرفی ایران را دارند اما این کار تبدیل به آخرین وظیفه آنها شده است و آن را اجرا نمی کنند.

وی با بیان اینکه راه معرفی ایران به جهان ساده است افزود: در سیستم ایران کاردارهای فرهنگی دستوری عمل می کند بنابراین باید صریحا به آنها دستور داده شود؛ در این صورت این معرفی قطعا انجام می‌شود.

خبرنگار: محمد جلایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گردشگری سفر گردشگر داخلی و خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۰۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسن محمدی ادیب پیش از ظهر یکشنبه در نشست با فرماندار شهرستان گرمی با اشاره به ظرفیت مهم دریاچه گیلارلو این شهرستان در راستای جذب گردشگر اظهار کرد: فرمانداری شهرستان باید با همکاری سایر نهادهای دولتی یک جشنواره بزرگ در راستای معرفی این ظرفیت بزرگ برنامه‌ریزی و تدوین کند.

وی با بیان اینکه جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند، افزود: لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل بیان کرد: همچنین لازم است که از اعتبارات شهرستانی برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه «تپه دیگه‌ور» نیز اعتبار تخصیص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

محمدی ادیب خاطرنشان کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی باید جز اولویت‌های اول در شهرستان گرمی باشد و اعتبارات ویژه برای این حوزه تخصیص داده شود.

کد خبر 6097075

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • (ویدئو) گوینده اخبار هواشناسی: جزء طبقه متوسط رو به پایین هستم
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول