Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: برای توسعه کیفی دانشگاه‌ها در گام دوم انقلاب برنامه‌ریزی کنیم.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام علی تقوی در مراسم معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام‌نور استان زنجان، با بیان این‌که یکی از نقاط قوت انقلاب اسلامی، دانشگاه‌ها است، اظهار کرد: اگر وضعیت دانشگاه‌ها را قبل و بعد از انقلاب مقایسه کنیم، می‌بینیم که از کجا به کجا رسیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی اوایل انقلاب، حتی توان تأمین استاد برای دوره کارشناسی را نداشتیم ولی امروز دانشگاه‌ها پیشرفت چشم‌گیری کرده است.

وی با تاکید بر این‌که فضای مسموم رسانه‌ای و بزرگ‌نمایی ضعف‌ها و نادیده گرفتن پیشرفت‌ها، روی همه آثار منفی می‌گذارد، ادامه داد: باید به توسعه علم و دانش خود ببالیم. مشکل ما این بوده که طی چند دهه گذشته، درگیر توسعه کمی دانشگاه‌ها بوده‌ایم و کمتر به توسعه کیفی پرداخته‌ایم. ولی در بیانیه گام دوم انقلاب، تاکید مقام معظم رهبری توسعه کیفی و پایدار در دانشگاه‌ها است.

تقوی افزود: زمانی جوانان به حدی مشتاق تحصیل علم بودند که تا توانسته‌ایم، در حوزه دانشگاه ساختمان‌سازی کرده‌ایم ولی از این به بعد رسالت دانشگاه‌ها تازه آغاز می‌شود و باید بدانیم که در خصوص توسعه کمی، رسالت خود را انجام داده‌ایم. این در حالی است که توانمندی و ظرفیت دانشگاه پیام‌نور غیرقابل چشم‌پوشی است و سالانه درصد بالایی از آمار قبولی‌های تحصیلات‌تکمیلی، از دانشجویان پیام‌نور هستند.

معاون منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان این‌که باید قدرشناس باشیم و برای توسعه کیفی دانشگاه‌ها در گام دوم انقلاب برنامه‌ریزی کنیم، تصریح کرد: دانشگاه پیام‌نور جزو دانشگاه‌های بسیار خوب کشور است و باید طوری باشد که بیشترین فناوری‌ها و نظریه‌پردازان خوب از این دانشگاه خارج شوند.

وی افزود: زمانی که به توسعه کمی دانشگاه‌ها نیاز داشتیم، دانشگاه پیام‌نور بار زیادی را به دوش کشید و طی دو دهه رسالت خود را به خوبی انجام داده است. از این به بعد باید دنبال رسالت جدید خود باشد و به دنبال توسعه کیفی برود. همچنین باید زمینه برای توسعه پایدار این دانشگاه فراهم شود.

تقوی خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام‌نور باید به جای مدیریت پراکنده به مدیریت متمرکز با قدرت و کیفیت بالا روی بیاورد. چنین روندی برای دانشگاه بهتر است؛ در واقع برخی دانشگاه‌های کوچک باید به دانشگاه‌های بزرگ متصل شود. همچنین دانشگاه پیام‌نور باید بیشتر بر محور اخلاق، اعتقاد و دین سرمایه‌گذاری کند تا زمینه برای رشد و بالندگی هر چه بیشتر فراهم شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیانیه گام دوم انقلاب نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۰۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کارهای بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبردهای کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آنها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آنها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

کد خبر 6092267

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند