Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش اعلام شد که بانک‌ها باید دارایی‌های مازاد خود را بفروشند که در این راستا عضو هیات مدیره سازمان بورس اعلام کرد: تقریبا همه بانک‌های دولتی که به آنها تکلیف شده اموال مازادشان را بفروشند، اقدام کرده‌اند و بورس نیز آمادگی کامل دارد از طرق مختلف همچون صندوق‌های ETF و همچنین بورس کالا واگذاری را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید فلاح‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه وارانت و فروش استقراضی چه زمانی در بازار سرمایه ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: در حال حاضر طراحی اصلی برای این ابزارهای مالی انجام شده و کمیته فقهی نیز تأیید داده است. وارانت مصوبه شورای عالی بورس را نیز گرفته است و در دستورالعمل فروش استقراضی و وارانت در حال نگارش است. این دستورالعمل‌ها در حال نهایی شدن هستند و اگر حجم کاری اجازه دهد تا پایان سال از این ابزارها رونمایی می‌کنیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا برای راه‌اندازی این ابزارها زیر ساخت معاملاتی آماده است؟ اظهار کرد: با زیرساخت‌های موجود می‌توان این ابزارها را راه‌اندازی کرد.

کدام بانک‌ها اموال مازاد را واگذار می‌کنند؟

عضو هیأت مدیره سازمان بورس در پاسخ به اینکه کدام بانک‌ها برای فروش اموال مازاد خود به بازار سرمایه رجوع کرده‌اند؟ گفت: تقریباً همه بانک‌های دولتی این کار را کرده‌اند. البته برخی پیگیرتر هستند. در واقع باید بگویم همه بانک‌هایی که به آن‌ها تکلیف شده که اموال مازادشان را بفروشند، پیگیر هستند.

فلاح‌پور در پاسخ به اینکه از طریق چه ابزارهایی واگذاری اموال مازاد بانک‌ها صورت می‌گیرد؟ گفت: وزارت اقتصاد پیگیر است که برای این واگذاری‌ها ابزارهای جدید طراحی شود و ما نیز این کار را انجام داده‌ایم. بازار سرمایه آمادگی دارد هم به روش قدیم و هم به روش جدید این واگذاری‌ها را انجام دهد.

وی افزود: یکی از روش‌ها استفاده از صندوق‌های ETF است ما می‌توانیم از طریق این صندوق‌ها شرکت‌ها را واگذار کنیم و در مورد اموال می‌توانیم از صندوق‌های زمین ساختمان بهره ببریم. حتی واگذاری‌ها از طریق بورس کالا هم مطرح شده است و بازار سرمایه از این بابت هم آمادگی دارد.

آزادسازی سهام عدالت از طریق بازار صندوق‌های EFT انجام می‌شود؟

وی در پاسخ به اینکه آیا بازار سرمایه آمادگی آزادسازی سهام عدالت از طریق صندوق‌های ETF را دارد؟ گفت: لایحه سهام عدالت در مجلس است و آنجا نحوه آزادسازی را بررسی می‌کنند. اما اگر این لایحه به قانون تبدیل شود، از سمت ما این آمادگی وجود دارد.

اوراق وکالت به بازار سرمایه می‌آید

عضو هیأت مدیره سازمان بورس درباره دیگر ابزارهای مالی که احتمال دارد به بازار سرمایه بیاید، نیز گفت: صندوق زمین و مستغلات یکی از ابزارهایی است که امکان دارد به بازار سرمایه بیاید. ابزارهای مالی اسلامی در کشورهای اسلامی وجود ندارد که در کشور ما وجود نداشته باشد. برای استفاده از اوراق وکالت هم کارها انجام شده و به زودی اجرایی می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بورس بورس كالا سازمان بورس سهام عدالت شورای عالی بورس فروش اموال مازاد بانک ها وزارت اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۱۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاخص کل بازار سرمایه امروز (یک شنبه ۹ اردیبهشت) ۲۰ هزار و ۱۴۴ واحد افت کرد و در کانال دو میلیون ۲۸۴ هزار واحدی ایستاد. بدین ترتیب در این روز شاخص کل بازار سرمایه ۰.۸۷ درصد ریزش کرد.


شاخص هم وزن ۰.۹۸ درصد افت کرد و در کانال ۷۵۷ هزار واحدی قرار گرفت.


در این بازار ۳۳۰ هزار معامله به ارزش ۴۷ هزار میلیارد ریال انجام شد.


در این روز به ترتیب نماد‌های فملی، فولاد، شپنا و وبملت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بازار سرمایه داشتند و عامل افت بازار سرمایه شدند.


در مقابل نماد‌های حکشتی و وامید بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل بازار سهام برجای گذاشتند.


شاخص کل فرابورس افت ۰.۹ درصدی را تجربه و در کانال ۲۵ هزار و ۲۸۹ واحدی ایستاد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس