Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت و معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: قوانینی که در حال اجراست مربوط به شرایط عادی و معمولی است. در شرایط جنگی نمی شود با قوانین معمولی، مسایل را پیش برد. خط مشی اتاق بازرگانی باید تغییر و با این شرایط مطابقت پیدا کند.

سید حسن حسینی در گفت و گو با قدس آنلاین اظهار داشت: انتخاباتی که برای تعیین اعضای جدید اتاق بازرگانی استان برگزار شد، بسیار پرشور بود و امیدوارم منتخبان در انجام وظایفشان موفق  باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فلسفه ایجاد چنین تشکلهایی، تاثیر گذاری بیشتر بخش خصوصی در وضعیت اقتصادی کشور است. این تشکل ها باید از منافع بخش خصوصی همراه با منافع ملی دفاع کنند.

این مقام صنفی خاطرنشان کرد :  قبل از انتخابات گفته بودم که باید نحوه و روش مطالبه بخش خصوصی از دستگاه های دولتی تغییر کند رویه ای که طی سالهای گذشته بسیار ضعیف عمل میشد .اکنون با توجه به چهره های جدیدی که در اتاق بازرگانی حضور پیدا کرده اند پیش بینی من این است که  نحوه بیان مطالبات مبتنی بر منافع بخش خصوصی  به همان شکل سابق ادامه پیدا میکند.

رئیس خانه صنعت و معدن و تجارت خراسان رضوی تصریح کرد: باید توجه داشت که نمی توان دولتی گرایانه ازدولت مطالباتی داشت و حق و حقوقات بخش خصوصی را گرفت و باید بسیار قاطع تر برخورد نمود.

وی تاکید کرد: در برخی موارد یکسری از اقدامات دولت مانند صدور یک بخشنامه، باعث شده که به بخش خصوصی آسیب وارد شود. بعد از مدتی دولت، متوجه ضعف و مشکل در همان بخشنامه شده و آن را ملغی کرده است. چه گروهی باید پیگیر ضرر و زیان وارد شده بر بخش خصوصی  مدت اجرای این بخشنامه باشد و از دولت مطالبه داشته باشد؟

وی در این خصوص به نمونه ای اشاره کرد و یادآور شد: در مرداد ماه گذشته و پس از نوسانات ارزی وزارت صنعت و معدن و تجارت در نامه ای عنوان کرد ، کالاهایی که وارد گمرک شده اند مشمول پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز هستند. با توجه به اینکه وارد کنندگان در آنزمان، برای خرید و ورود کالا به کشور با نرخ قدیم ارز برنامه ریزی کرده بودند، با این دستورالعمل متضرر شدند. به همین دلیل اعتراض های زیادی انجام شد و مدیران سازمان صمت مجاب شدند که باید آن دستورالعمل را ابطال کنند و وارد کنندگان قبل از آن تاریخ را مشمول دستورالعمل نکنند.

وی تصریح کرد: در اینگونه موارد ما باید علیه بخش های دولتی که باعث ایجاد ضرر و زیان برای بخش خصوصی شده اند اعلام جرم کنیم. چطور می شود اگر پول تامین اجتماعی یا مالیات را ندهیم دولت علیه ما اقدام می کند و پرونده تشکیل می دهد اما بخش خصوصی نتواند در قبال زیان های وارده اقدامی انجام دهد. چرا برای احقاق حق بخش خصوصی اقدامی نمی شود؟

حسینی گفت: واضح است که فقط با بیانیه نمی شود احقاق حق کرد. دستگاه قضایی را برای همین از دو قوه دیگر مستقل کرده اند که بتوان علیه آنها طرح شکایت کرد. این اقدام به این معنی نیست که ما با دولت جنگ و دعوا داریم. به این معنی است که بالاخره مشکلی بوجود آمده و باید مقصر شناخته شده و برای جبران زیان های وارده اقدام شود.

وی افزود : اکنون که نوسانات ارزی اتفاق افتاده است دولت برای حمایت از بخش خصوصی می تواند در بسیاری از بخشها ازجمله تامین اجتماعی، مالیات، عوارض گمرکی و ... به ما کمک کند ،متاسفانه هیچ خبری نیست. روزبه روز سختگیری ها بیشتر می شود . حال این پرسش مطرح میشود که بخش خصوصی درکجا و از طریق کدام تشکل  باید حق و حقوقش را از دولت مطالبه کند.

وی اظهار کرد: در حقیقت اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان و مدعی العموم بخش خصوصی است. اینجاست که می خواهیم اتاق بازرگانی وارد عمل شده و حقوق بخش خصوصی را از دولت مطالبه کند. اما متاسفانه اتاق بازرگانی در این موارد بسیار ضعیف اقدام می کند.

وی تصریح کرد: به ادعای همگان، اکنون در شرایط جنگ اقتصادی هستیم. امروز باید در اقتصاد ما اتاق جنگ تشکیل شود. همانند زمانی که جنگ نظامی داشتیم و اتاق جنگ نیز برپا شده بود. همه به دستورات این اتاق عمل کردند که در جنگ پیروز شدیم. اکنون اتاق جنگ اقتصادی کجاست؟

رئیس خانه صنعت و معدن و تجارت استان گفت: قوانینی که در حال اجراست مربوط به شرایط عادی و معمولی است. در شرایط جنگی نمی شود با همان قوانین معمولی، مسایل را پیش برد. خط مشی اتاق بازرگانی باید تغییر و با این شرایط آشنایی پیدا کند.

وی ابراز داشت: من فکر نمی کنم که این تغییر در اتاق بازرگانی زود اتفاق بیافتد و شرایط گذشته آن چندان تغییری داشته باشد. اکنون تفکر غالب در اتاق بازرگانی تفکر محافظه کارانه ای است. تا بخواهد این تفکر به رادیکال تبدیل شود بسیار زمانبر خواهد بود و شاید اصلا در این دوره اتفاق نیافتد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خانه صنعت و معدن خراسان سیدحسن حسینی مطالبه گری از دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۲۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پورنچای دانویواتانا دبیر مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان با بیان اینکه خرسندم که توانستم به‌عنوان رئیس ACD در این کنفرانس شرکت کنم، گفت: از تمام کسانی که فرصتی را مهیا کردند این جلسه برگزار شود، بسیار سپاسگزارم.

وی با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو ACD در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه اضافه کرد: این مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوان TOBB برگزار شد و در پایان نیاز به گسترش چنین اجلاس‌هایی برای رسیدن به توافق مورد تأکید قرار گرفت.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) افزود: برای‌ اینکه بتوانیم گفت‌وگو‌ها را بین ۳۵ کشور ACD و همچنین گفت‌وگو‌های میان منطقه‌ای را با یکدیگر ادامه دهیم، برگزاری چنین اجلاسی مؤثر است.

دانویواتانا با تأکید بر اینکه به‌لحاظ ارتباطات با ایجاد استاندارد‌ها و قوانین باید در موضوع سرمایه‌گذاری ما اعضای مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با یکدیگر تبادلات بیشتری داشته باشیم، ادامه داد: در این مسیر موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم است.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، ادامه داد: غیر از اینکه علاقه‌مند هستم چنین جلساتی تداوم داشته باشد، قصد داریم افراد دست‌اندرکار به مشکلاتی که در این موضوع وجود دارد به‌صورت عمیق فکر کنند تا بتوانیم با همکاری‌ها مشکلات را برطرف کنیم.

دانویواتانا متذکر شد: اگر هرکدام از اتاق‌های بازرگانی آمادگی خود را به‌عنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب شوند در نهایت می‌توانیم به اجماع برسیم.

وی یادآور شد: باید همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین مجمع‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین نیاز است نتایج توافقات به‌صورت گزارش به ACD ارائه شود و از طریق بهبود شرایط مشکلات را برطرف کنیم تا در مسیر توسعه پیشرفت داشته باشیم.

به گزارش آنا، مجمع گفتگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد و در حال حاضر ریاست این مجمع برعهده ایران است.

کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی.
ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار