Web Analytics Made Easy - Statcounter

همه ساله شاهد بروز آتش سوزی های تلخ و ناگواری در جای جای سیستان و بلوچستان هستیم که موجب بروز خسارات مالی و جانی جبران ناپذیری در این استان می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، عدم دسترسی به سیستم گازکشی شهری در سیستان و بلوچستان همه ساله موجب بروز مشکلات فراوانی برای ساکنین این استان پهناور می شود به گونه ای که همه روزه شاهد انتشار اخبار حوادثی چون آتش سوزی و گازگرفتگی در جای جای شهرها و روستاهای سیستان و بلوچستان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بسیاری از حوادث آتش سوزی سیستان و بلوچستان، عواملی چون استفاده از بخاری های غیراستاندارد نفتی، مشکلات ناشی از سیلندرهای گاز، ذخیره سازی نفت سفید در منازل و بسیاری دیگر از این گونه موارد موجب وقوع آتش سوزی و بروز سوختگی های شدید و مرگ شهروندان این استان می شود.

از ابتدای هفته جاری تاکنون چندین مورد آتش سوزی و سوختگی در سیستان و بلوچستان گزارش شده که موجب مرگ و یا سوختگی شدید شهروندان شده که در آخرین حادثه بر اثر بر اثر انفجار کپسول گاز مایع خانگی در روستای کی بند لهاباد شهرستان سرباز دو کودک خردسال بر اثر سوختگی شدید جان باختند و مادر این دو کودک هم به علت سوختگی زیاد به بیمارستان ایرانشهر اعزام شد.

مرگ 114شهروند سیستان و بلوچستان بر اثر سوختگی
در همین رابطه  رضا عبدی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون 114 نفر در سیستان و بلوچستان بر اثر سوختگی جان خود را از دست داده اند، اظهار کرد: از این تعداد 58 نفر مرد و 56 نفر‌ زن بر اثرسوختگی جان خود را از دست داده و بسیاری دیگر نیز مجروح شده اند.

وی افزود: به طور کلی آمارهای سوختگی در سیستان و بلوچستان نسبت به سال گذشته با رشد 24درصدی روبه رو بوده است به گونه ای که از مجموع 92 نفر فوت شدگان سال قبل53 نفر زن و 39 نفر مرد بودند.

مدیرکل پزشکی قانونی سیستان و بلوچستان با اشاره به عوامل تاثیر گذار بر افزایش حوادث سوختگی در استان، بیان کرد: از جمله مهمترین عواملی که موجب بالارفتن درصد فوت ناشی از سوختگی در سیستان و بلوچستان شده، استفاده نامناسب شهروندان از وسایل گرمایشی نفتی و جابجایی غیراستاندارد سوخت در فصول سرد سال است.

وی با اشاره به اینکه با رعایت موارد ایمنی و دسترسی به سیستم گاز شهری میتواند موجب کاهش چشمگیر حوادث ناشی از سوختگی شود، گفت: استفاده از وسایل گرمازای استاندارد، توجه به نکات ایمنی، دور نگه داشتن مواد قابل احتراق از محل لوازم گرمایشی و داشتن کپسول آتش نشانی در منازل از جمله راه های مهم پیشگیری و کنترل در این زمینه است‌.
 
نبود گاز شهری مهمترین عامل حوادث در استان
یکی از حادثه دیدگان آتش سوزی سرباز در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون، با گلایه از عدم توجه دولت به مشکل گازکشی در سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: اگر همه استان به سیستم گازکشی استاندارد مجهز بود دیگر شاهد بروز بسیاری از اینگونه حوادث نبودیم.

آسکانی افزود: متاسفانه مهمترین عامل آتش سوزی در استان، چراغ های نفتی و سیلندرهای گاز شهری است که اگر این دو عامل خطر حذف شود دیگر شاهد چنین حوادث تلخی در استان نخواهیم بود.

وی بیان کرد: حل مشکل گاز سیستان و بلوچستان نیازمند توجه کامل دولت و اقدامی جهادی است تا هرچه زودتر تمامی شهرها و روستاهای این استان از نعمت گاز شهری بهره مند شوند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس

تین نیوز

فعالان صنفی بخش حمل و نقل جاده ای کشور از رفع مسدودی 6000 کارت سوخت ناوگان عمومی خبر دادند.

به گزارش تین نیوز، طبق این گزارش، با پیگیری کانون های رانندگان و دارندگان کالا و مسافر کشور  و کمک و تلاش حوزه معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ۶۰۰۰ کارت سوخت ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور که به دستور مقام قضایی قفل شده بود، آزاد شد.

قابل ذکر است در تاریخ هشتم فرودین ماه امسال جلیل سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت:اکنون گازوئیل در داخل کشور لیتری ۳۰۰ تومان فروخته می شود که این رقم حتی هزینه حمل هر لیتر گازوئیل را هم پوشش نمی دهد. بنابراین نیاز است که یک سامانه پایشی ایجاد شود که به طور مثال بارنامه های جعلی که بسیار زیاد صادر می شود را شناسایی و با آن مقابله کند.

سالاری افزود: مشاهدات ما نشان می دهد که بخش زیادی از سهمیه سوخت این مجموعه ها به سمت قاچاق منحرف می شود. یعنی وقتی همکاران من وضعیت فعالیت مجموعه های اقتصادی که سهمیه سوخت آنها توسط دستگاه های متولی تایید شده را پایش می کنند، انحراف حدود یک و نیم میلیارد لیتری میان توزیع و مصرف را مشاهده می کنیم.

معاون وزیر نفت گفت: بسیاری از بارنامه های جعلی در کشور صادر و منجر به این شده که سهمیه سوخت تخصیص یافته به این خودروها به سمت قاچاق منحرف شود. این موارد باعث اتلاف حجم بسیار بالایی از سرمایه های کشور شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: بنابراین بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین مدیریت مسیرهای تخصیص سوخت از اقدامات مهمی است که برای کاهش مصرف سوخت باید انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیادی که گازوئیل در داخل و خارج کشور دارد، فروش سهمیه گازوئیل در مبادی مرزی به مراتب بیشتر از اجرت حمل بار سود دارد. این مسئله موجب مهاجرت تعداد زیادی از کارت های سوخت به مرزها شده و صاحبان این کارت ها از فروش سهمیه گازوئیل درآمد کسب می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نجات ۲۹ دریانوردی هرمزگانی/ ۳ فوتی و ۷ مجروح در سانحه آتش سوزی لنج
  • (ویدئو) اولین تصاویر از آتش‌سوزی در گیلان؛ خانه‌های چوبی شهرک امامزاده ابراهیم (ع) دچار حریق شد
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • سختی کار نفتی‌ها
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • وضعیت نامناسب آسفالت آزادراه قم – کاشان
  • کشف دپوی ۲۵۰ هزار لیتری سوخت قاچاق در جاسک
  • کشف ۲۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق شهرستان جاسک
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود