Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام محمدصالح مازنی دبیر جشنواره علامه حلی امروز 15 اسفندماه در نشست خبری دهمین جشنواره علامه حلی(ره) بیان کرد: جشنواره از سال 87 شروع به کار کرده‌است و فردا 16 اسفندماه اختتامیه دهمین دوره را برگزار خواهیم کرد و از برگزیدگان دهمین دوره تجلیل می‌شود.

وی افزود: مهم‌ترین هدف برگزاری جشنواره علامه حلی(ره) تقویت روحیه نشاط علمی و پژوهشی بین طلاب است و علاوه بر این باعث افزایش سطح رقابت بین طلبه‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر جشنوراه علامه حلی(ره) با اشاره به این‌که یکی دیگر از اهداف این بود که طلاب به سمت نیازهای واقعی جامعه گرایش پیدا کنند، اظهار کرد: این جشنواره در ده رشته علمی تفسیرعلوم قرآن و حدیث، تاریخ، فلسفه و منطق، فقه و حقوق، اخلاق و تربیت و علوم انسانی مرتبط با حوزه دین برگزار می‌شود و قالب آثار به شکل مقاله و پایان نامه‌های سطح 3 تحقیق و ترجمه است.

مازنی ادامه داد: ساختار جشنواره به این نوع است که یک شورای سیاست‌گذاری و علمی داریم و یک دبیرخانه مستقل نیز در مدیریت ترویج پژوهش در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه مستقر است و کمیته‌های علمی در این مرکز وجود دارد.

دبیر جشنواره علامه حلی بیان کرد: طلبه آثار خود را در سامانه جشنواره علامه حلی ارائه می‌دهد و این آثار در دبیرخانه‌های استانی بررسی می‌شود و بعد از این مرحله در ارزیابی اجمالی آثاری که کمتر از 70 امتیاز دریافت کنند اجازه ورود به مرحله بعد ندارند و در نهایت اگر رتبه سوم امتیاز 80 الی 85، رتبه دوم 85 الی 90 رتبه دوم و 90 تا 100 نیز رتبه اول جشنواره خواهد بود.

وی افزود:  21 هزار و 996 اثر به دهمین جشنواره علامه حلی ارسال شده‌است و از مجموع 105 هزارو 780 اثر رسیده به دبیرخانه در این ده سال 61 هزار 517 اثر از برادران و 44هزار و 263 اثر برای خواهران طلبه بوده‌است.

مازنی اظهار کرد: از مجموع آثار رسیده به دبیرخانه 36 درصد به مرحلع اصلی رقابت راه پیدا کردند،12 درصد از این آثار به مرحله تفسیری و ارزیابی دوم رسیدند و در نهایت از بین 42 هزار 650 ارزیابی تفسیری صورت گرفته 741 اثر به عنوان اثر برتر شناخته شدند.

وی با اشاره به این‌که در گروه های علمی بیشتر در رشته‌های اخلاق و تربیت مقاله دادند که 18 درصد آثار برای برادران و 40 درصد متعلق به خواهران است، افزود: در بخش علوم حدیث رشد چشم‌گیری وجود نداشته هم‌چنین در بخش فقه و حقوق اسلامی تعداد آثار بخش خواهران کاهش و بخش برادران کاهش پیدا کرده‌است.

دبیر جشنوراه با اشاره به این‌که بیشترین قالب آثار در حوزه مقاله بود اما کمترین برگزیدگان را در این قالب داریم، بیان کرد: در بخش کتاب شاهد افت عددی هستیم و در تحقیق پایانی آثار خواهران رو به رشد است.

وی یادآوری شد: در این ده دوره آثار جشنواره به لحاظ کمی و کیفی رشد کرد و لذا دبیرخانه‌های استانی را تاسیس کردیم و این‌گونه تعداد آثار رشد یافت و این موضوع به کل استان‌ها توسعه پیدا کرد به همین دلیل شاهد افزایش تعداد آثار به 21 هزار 996 هستیم.

مازنی از راه‌اندازی مرحله مدرسه‌ای خبر داد و گفت:  سیاست تقویت مدارس علمیه و شبکه‌ای شدن ارزیابی‌ها منجر به راه‌اندازی مرحله مدرسه‌ای شد و لذا این باعث شد در حوزه برادران شاهد مرحله مدرسه‌ای جشنواره علامه حلی باشیم.

وی یادآوری کرد: آثار دهمین جشنواره علامه حلی حدود 22 هزار اثر است که به جشنواره رسیده است که 388 اثر در جشنواره‌های استانی و 34 اثر در کشوری برگزیده شدند که 20 اثر متعلق به طلاب برادر و 14 اثر برای خواهران است.

مازنی گفت: برگزیده اول آقا، برگزیدگان دوم چهار نفر آقا و سه نفر خانم و برگزیده سوم 15 نفر آقا و 11 نفرخانم هستند؛ در جشنواره دهم بخش ویژه‌ای با عنوان نقش شیعه در پیدایش قرآن و علوم اسلامی و الگوی اسلامی پیشرفت وجود داشت اما در یازدهمین دوره بخش‌های ویژه شامل بیانیه گام دوم انقلاب، نقش حوزه در سبک زندگی اسلامی و آسیب‌های اجتماعی خواهد بود.

دبیر جشنواره علامه حلی در پایان در رابطه با وجود فرقه‌های نوظهور در جشنواره بیان کرد: موضوع فرقه‌های نوظهور زیرشاخه رشته کلام است که حدود 12 درصد مقالات در این رشته ارسال شده‌است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا علامه حلی دهمین دوره مازنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۰۷۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳

سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر ۱۳" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، سیزدهمین دوره جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی "تیتر 13" با همکاری وزارت علوم و بهداشت و با حضور فعالان این حوزه در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز به کار کرد.

قرار است در این جشنواره که تا روز 18 اردیبشهت ماه ادامه دارد آثار برتر در حوزه ها و قالب های مختلف ادبی و رسانه ای معرفی شوند.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره است.

به گفته مسئولان نمایشگاه، آثار برتر در 42 رسته با معرفی 120 اثر در حوزه های مختلف علمی، ادبی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی انتخاب شدند. آثار برتر در بخش های مختلف تیتر و لید، یادداشت، مقاله، سرمقاله، مصاحبه و نشریات برتر قرار دارند.

ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان و کارشناسان دانشگاه‌های سراسر کشور، توانمندسازی دانشجویان از طریق برگزاری کارگاه‌ها و برگزاری نشست‌های تخصصی کارشناسان برای بررسی آیین‌نامه‌های مرتبط با نشریه‌های دانشجویی از جمله اهداف برگزاری جشنواره «تیتر 13» است‌.

به گزارش تسنیم، جشنواره تیتر دانشجویی در مرحله اول با صدور فراخوانی آغاز و دانشجویان آثار خود را به دبیرخانه ارسال کردند. آثار در دو مرحله با حضور چهره‌های رسانه‌ای داوری شد. در اختتامیه جشنواره که با حضور مسئولان کشوری برگزار می‌شود، از برگزیدگان تقدیر و آثار آنها در رسانه‌های معتبر منتشر می‌شود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود