Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@03:33:42 GMT

نماینده مجلس: 18 استان کشور درگیر خشکسالی است

تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۱۳۷۷۳

نماینده مجلس: 18 استان کشور درگیر خشکسالی است

نماینده مردم دامغان در مجلس بابیان اینکه ۱۸ استان کشور درگیر خشکسالی هستند، گفت: دانشگاه‌ها با به‌کارگیری علوم جدید به تأمین منابع آب کمک کنند.

به گزارش مهر، ابوالفضل حسن بیگی شامگاه چهارشنبه در مراسم افتتاحیه سومین همایش ملی علوم زیستی در دانشگاه واحد دامغان ضمن بیان اینکه خشکسالی نه تنها سمنان بلکه ۱۸ استان کشور را تهدید می‌کند، ابراز داشت: دانشگاه‌ها با به‌کارگیری علوم و فنون جدید می‌توانند ضمن پیشگیری از مهاجرت ایرانی‌ها به سایر سرزمین‌ها به تأمین منابع آب بسیار کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه نقش دانشگاه‌ها در تأمین و حفظ منابع آب کشور غیر قابل انکار است، اضافه کرد: در شرایطی که بیش از ۱۰۰ واحد آموزشی در کشور نبود امروز به جایگاهی رسیدیم که از نظر واحدهای دانشگاهی بسیار غنی هستیم لذا می‌بایست این سرمایه‌های ارزشمند را در مسیر درست هدایت کرد.

نماینده مردم دامغان در مجلس ضمن بیان اینکه با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان و برخورداری از منابع و فضا و نیروی انسانی می‌توان نیازهای کشور را برطرف کرد، ابراز داشت: دانشگاه‌ها مهد تولید علم هستند و می‌بایست در شرایط خشکسالی و کمبود منابع آبی این مراکز آموزشی در کنار دولت قرار گیرند و به حفظ منابع آب موجود کمک کنند.

حسن بیگی بابیان اینکه انتقال آب دریای خزر با کمترین تبعات زیست محیطی انجام خواهد شد، تصریح کرد: در برخی رسانه‌ها خزر را با ارومیه قیاس می‌کنند که از نظر وسعت، ابعاد و محل قرارگیری به هیچ وجه قابل قیاس نیستند و دغدغه‌های زیست محیطی را نخواهد داشت.

وی ضمن بیان اینکه باوجود آب در استان‌های کویری می‌توان شاهد شکوفایی کشور باشیم، اضافه کرد: در بخش پسته اقدامات خوبی در دانشگاه دامغان صورت گرفت که انتظار می‌رود با توجه به در اختیار داشتن ۱۲۰ هکتار زمین در حوزه زیست محیطی، تولیدات گلخانه‌ای، صنعت و اقتصاد بتواند از نیروی انسانی و امکانات به نحو مطلوب استفاده کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خشکسالی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۳۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین افشاری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در اجلاسیه گروه‌های کشوری معماری و شهرسازی اظهار کرد: احیای الگو‌های سنتی و بازگشت به الگو‌های معماری سنتی و اسلامی و استفاده از آن در طراحی‌های مدرن یکی از ضرورت‌های است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز خرسندی از حضور مدیران گروه‌های معماری و شهرسازی دانشگاه‌ آزاد اسلامی در دامغان عنوان کرد: دامغان یکی از کهن‌ترین شهر‌های ایران است و کاروانسرا‌ها، قلعه‌ها و تپه‌های قدیمی و برج و بارو، حصار عظیم داخل و خارج شهر دامغان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متذکر شد: این شهرستان در حال حاضر دارای بیش از ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده بوده که ۱۳۰ اثر ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است و از آثار شاخص این شهرستان می‌توان به تپه تاریخی حصار با قدمت ۷ هزار سال و دارای سه دوره متعدد، مسجد تاریخانه که یکی از مهم‌ترین مساجد بازمانده از قرون اولیه اسلامی در کشور و از نخستین نمونه‌های مساجد است، اشاره کرد که مناره آن یکی از عناصر تشکیل‌دهنده آن است.

افشاری متذکر شد: وجود بنا‌های تاریخی بسیار در دامغان و لزوم احیای ارزش‌های اسلامی در شهر‌های مسلمان که امروزه هویت خاص گذشته را از دست داده‌اند، بیش از قبل احساس می‌شود.

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: تمرکز بر آموزش معماری اسلامی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تشویق پژوهش در این زمینه می‌تواند دستاورد‌های شگرفی را ایجاد کند.

وی متذکر شد: توجه به فرهنگ و هنر ایرانی و ادغام فرهنگ و هنر ایرانی در طراحی‌های معماری و شهرسازی با بهره‌گیری از توان علمی اندیشمندان این دو حوزه با استفاده از مصالح بومی و سنتی و به‌کارگیری مصالح ساختمانی سنتی و بومی در ساخت و ساز‌ها موجب ترویج معماری پایدار که هم با محیط زیست سازگار باشد خواهد شد و هم بازتاب‌دهنده میراث فرهنگی ایرانی-اسلامی و توسعه گردشگری می‌شود.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، توجه به معماری ایرانی‌ ـ‌ اسلامی در ساخت و ساز‌های شهری را از موضوعات حائز اهمیت برشمرد و تأکید کرد: استفاده از نماد‌ها و عناصر معماری اسلامی در طراحی‌های جدید با برگزاری اینگونه جلسات در دانشکدگان هنر زمینه تحول در معماری را ایجاد کرده و با ارائه راهکار و برنامه به حاکمیت زمینه ایجاد قوانین و مقرراتی که حمایت از معماری ایرانی اسلامی را در برنامه‌ریزی‌های شهری و ملی تضمین کند را مهیا خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • پس لرزه های ادعای یک نماینده مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /یک ذره انسانیت و شرم داشته باشید /حرمت زنان و نوامیس یک کشور مسلمان را نشکنید
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است