Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه دولت من دولت کاملا غیرحزبی و غیرجناحی است، اظهار داشت: این امتیازاتی دارد، اما سخت هم هست.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز (پنجشنبه) در جلسه شورای اداری استان گیلان، اظهار داشت: روزها و ماه های سختی بر مردم ما در سال ۹۷ گذشت اما باران رحمت الهی در این سال و موفقیت های ما در عرصه بین المللی جای شکر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست است که امروز در تحریم هستیم، اما این تحریمی است که از ابتدای انقلاب تا کنون، موافقان آن تنها چند کشور محدود هستند.

وی افزود: در زمان جنگ و پس از آن تحریم داشتیم، اما هیچ وقت پیش نیامد که تحریمی را به سردمداری آمریکا داشته باشیم و موافقان آن فقط رژیم صهیونیستی و چند کشور محدود باشند. متحدان استراتژیک آمریکا، کل اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکای شمالی، کانادا، مکزیک و حتی در داخل آمریکا نیز این تحریم را محکوم می کنند. در نظرسنجی اخیری که در آمریکا صورت گرفت، ۶۰ درصد مردم آمریکا تحریم ایران را از سوی ترامپ غلط خواندند و این موفقیتی بسیار مهم در عرصه سیاسی، فرهنگی و افکار عمومی است.

روحانی ادامه داد: در منطقه موفقیت های زیادی بدست آوردیم که با توجه به حساسیت منطقه، موفقیت های بسیار مهمی است. برای اولین بار در این منطقه است که تصمیم گیری اصلی برای امنیت منطقه و بویژه سوریه توسط سه کشوری صورت می گیرد که یکی از آنها ایران است. جلسات ایران، روسیه و ترکیه محور اصلی حل و فصل بحران در سوریه است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای دیگری امروز متقاضی عضویت در این حرکت سیاسی و منطقه‌ای هستند، گفت: این برای ما موفقیت است. نظام جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریسم در منطقه توفیقات بزرگی را بدست آورد و این را نباید فراموش کنیم. نیروهای مسلح و دولت همه دست به دست هم دادند در این پیروزی و دولت پول، سلاح، سیاست خارجی، بخشی از کار اطلاعاتی را انجام می‌دهد و نیروهای مسلح هم در میدان هستند و کار را انجام می دهند.

وی افزود: در دنیای به هم پیوسته‌ای زندگی می کنیم و ما نمی‌توانیم نسبت به همسایگان‌مان بی تفاوت باشیم. می‌توانستیم نسبت به عراق بی تفاوت باشیم، اما قطعا اگر حمایت جمهوری اسلامی ایران نبود، بغداد و اربیل حتما سقوط می کردند و  داعش بر این منطقه مسلط می‌شد و مشکلاتی را برای مردم و ملت عراق به وجود می آورد و آنها را آواره می کرد و مجبور بودند به ایران پناه بیاورند. مگر می توان در برابر آواره آنها را راه نداد؟ ما که اروپا نیستیم که مرز‌مان را ببنیدم، ما آمریکا نیستیم که با تفنگ مردم را بزنیم و یا آوارگان را به کشورمان راه ندهیم، باید از آنها پذیرایی می کردیم کما اینکه از مردم عراق، کویت و افغانستان نیز تا کنون پذیرایی کرده‌ایم.

روحانی با بیان اینکه ملت ایران علیرغم سختی ها و مشکلات نشان داد مقاوم و ایستاده است و قدرت بزرگی در منطقه است، عنوان کرد: مردم ۲۲ بهمن بسیار باشکوهی را برگزار کردند که نشانه آگاهی آنها است. جمهوری اسلامی ایران در طول حوادث سال ۹۶ به گونه‌ای عمل کرد که در طول یک سال ۷۱ هزار خانه را ساخت یا مرمت کرد. تمام خانه‌های زلزله کرمان بازسازی شد. آمریکا را ببینید وقتی جایی دچار سونامی، طوفان و یا گردباد می شود چقدر بازسازی ها طول می‌کشد.

رئیس جمهور تصریح کرد: می‌دانیم که روزهای سختی برای کشور هست، اما راه دومی بجز مقاومت نداریم و اگر داشتیم دنبال آن می رفتیم. امروز راهی جز ایستادگی و مقاومت نداریم. در سفر سال ۹۶ به نیویورک، ۸ بار دولت آمریکا برای ملاقات با رئیس جمهور آمریکا درخواست داد و در سال ۹۷ نیز ۵ نفر از رهبران دنیا واسطه برای این دیدار شدند. به آنها گفتم که شرایط و زمان را مناسب نمی‌بینم، آمریکا باید اول به برجام برگردد و به اشتباه خود اعتراف کنند.

وی گفت: اینگونه نیست که کسی فکر کند ما عاشق چشم و ابروی آمریکا باشیم، شاید آنها عاشق چشم و ابروی ایران عزیز باشند، آنها در پی ما هستند و به دنبال مذاکره هستند، ما هم از مذاکره فراری نداریم و اهل این کار هستیم. چون تخصص مذاکره دارم با قدرت می گویم که هیچ ترسی از میز مذاکره نداریم و آنچنان منطق ما قوی و چارچوب دار است که در برابر آمریکا و یا هر کس دیگری هستیم.

روحانی با بیان اینکه همانگونه که از میدان جنگ ترسی نداریم از میدان مذاکره هم نمی‌ترسیم، افزود: اصل این است که به منافع ملی خود برسیم و ما عاشق چشم و ابروی منافع ملی‌مان هستیم. تاکنون ملت ما در صحنه های مختلف موفق بوده، علیرغم اینکه آمریکا به دنبال شکستن ملت ما بوده، اما بزرگترین پالایشگاه ما در سال ۹۷ افتتاح شد. یکی از مهمترین راه آهن های ما در این سال افتتاح شد و تا آخر سال بزرگترین طرح گازی را در عسلویه افتتاح خواهیم کرد. در هر استانی که می رویم، ۴ تا ۱۰ هزار میلیارد طرح و پروژه افتتاح می شود و به همان اندازه نیز کلنگ زنی می شود.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: در میدان جنگ گاهی میزنیم و گاهی هم ممکن است بخوریم؛ همه تلاش ما یک جمله بیشتر نیست و آن هم تلاش برای کم کردن هزینه ها است. اگر می خواهیم بایستیم و دشمن را مجبور به عقب نشینی کنیم باید هزینه بدهیم. تلاش مسئولین باید این باشد که این هزینه کمتر شود.

وی با تاکید بر اینکه رابطه ما با دنیا اعم از اروپا، روسیه، هند و یا همسایگان بر مبنای منفعت مشترک است، اظهار داشت: رابطه بر اساس منفعت یک طرفه اولا شدنی نیست و ثانیا اگر هم بشود، ماندگار نیست و پس از مدتی از بین خواهد رفت. 

روحانی گفت: نمایندگان مجلس به مشکلات حوزه انتخابیه واقف هستند و افکار عمومی از آنها می‌خواهد که مشکلات را مطرح کنند. در مجلس هم که این روزها در خصوص معیشت مردم بحث بود، ممکن است مجلس نظری داشته باشد که ما مخالف یا موافق باشیم، اما نهایتا اگر مجلس موضوعی را تصویب کرد و شورای نگهبان هم تایید کرد، ما اجرا می کنیم، حال ممکن است در اجرای آن مشکل و سختی داشته باشیم اما بهرحال ما مجری هستیم.

رئیس جمهور ادامه داد: همیشه بین مجلس و دولت این بحثها هست چراکه ما دولت حزبی نداریم. در دنیا دولت‌ها حزبی هستند و حزب هم حاکم بر دولت و هم بر مجلس است. بسیاری از دولت ها قدرت خود را از مجلس می گیرند. ما سیستم حزبی در کشور نداریم، در این لایحه‌ای که به مجلس داده ایم، یکی از بحث های ما هویت دادن به احزاب بود. البته سخت است چراکه ما حزب ساخته شده درست در ایران نداریم.مشکلی داریم که باید برطرف شود، اینکه حزب نداریم و احزاب ما معمولا فصلی و در زمان انتخاب هستند. باید چند حزب درست و قوی در کشور داشته باشیم.

وی با بیان اینکه دولت من دولت کاملا غیرحزبی و غیرجناحی است، اظهار داشت: این امتیازاتی دارد، اما سخت هم هست و وقتی روز سخت پیش می آید کسی برای آن سینه سپر نمی‌کند. یکی می گوید من نبودم، دیگری می گوید من هم نبودم، یکی دیگر می‌گوید من گفتم این بهتر است و همه در می‌روند چراکه تعهد آنچنانی ندارند.

روحانی تاکید کرد: حزب باید تعهد به مردم بسپارد و در روز مشکل به میدان بیایند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روحانی ایستادگی گیلان تحریم های آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۱۷۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: تخصص بدون تعهد و هم تعهد بدون تخصص، زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند و در این رابطه وظیفه ما برخورد مدیریتی است و از این حیث از بالاترین مقام سازمان تا پایین‌ترین سطوح سازمانی هیچ استثنایی در مبارزه با فساد وجود ندارد.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی در نشست تخصصی «حکمرانی اسلامی، فسادستیزی و اقتصاد مردمی» که از سوی شورای امر به معروف و نهی از منکر این سازمان به‌مناسبت سالروز صدور فرمان تاریخی مقام معظم رهبری در زمینه مبارزه با فساد، فسادستیزی را مقدمه تحقق عدالت در حکمرانی اسلامی و اولویت راهبردی این سازمان برشمرد و اظهار کرد: با توجه به گستردگی و تنوع خدمات سازمان و تأثیر آن بر اقتصاد کلان نمی‌توانیم به‌صورت شعاری با مقوله مبارزه با فساد برخورد کنیم و باید در این زمینه عزم جدی وجود داشته باشد و از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد، طراحی و ایجاد سه سامانه نظارتی در این سازمان برای استفاده از ظرفیت نظارت مردمی بوده است، ظرفیتی که می‌تواند به صورت سیستمی ضمن ایجاد بازدارندگی، درامر مبارزه با فساد نقش جدی داشته باشد، علاوه بر این تلاش برای شفاف کردن اطلاعات و حرکت به سوی ارائه برخط خدمات در مصادیقی نظیر لیست هوشمند، تحلیل داده‌های خدمات غیرحضوری بیمه‌ای، نسخ الکترونیک و اسناد پزشکی در واقع در مسیر ایجاد الگویی از نظارت سیستماتیک در امر مبارزه با فساد است که در این سازمان به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی افزود: رهبر انقلاب در یکی از جلسات درس خارج فقه خود، از معصوم (ع) روایت می‌کنند که همه مسئولان با دست بسته وارد صحرای محشر می‌شوند، کسی که مسئولیت و کارش را درست انجام داده باشد دست‌هایش گشوده و آن‌که گناهکار باشد به زنجیر کشیده می‌شود، با این اوصاف مایه تعجب است که در چنین مکتبی و با چنین باوری، چطور برخی به دنبال مسئولیت هستند.‌

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به بخش‌هایی از فرمان هشت‌ماده‌ای مقام معظم رهبری گفت: یکی از اهداف حاکمیت اسلامی تحقق عدالت است و مبارزه با فساد مقدمه تحقق این هدف متعالی است، از این منظر در حکمرانی اسلامی داشتن روحیه مبارزه با فساد از ویژگی‌های مهم همه کسانی است که پا در این عرصه می‌گذارند، علاوه بر این مقبولت یا پذیرش مردم، مشروعیت، اقتدار و کارآمدی چهار مؤلفه اصلی در حکمرانی اسلامی است، البته رهبر انقلاب در تبیین اندیشه سیاسی حاکمیت اسلامی تذکر داده‌اند که مردم علاوه بر مقبولیت، رکن تحقق مشروعیت هم هستند.

موسوی با تأکید بر اهمیت جایگاه و نقش مردم در حکمرانی اسلامی گفت: ما امروز در سرمایه اجتماعی، چالش‌هایی داریم و اگر بخواهیم یک مأموریت مهم برای سازمان تأمین‌اجتماعی تعریف کنیم، آن ماموریت ایجاد ارزش افزوده در سرمایه اجتماعی نظام است که حتی با یک ابهام یا شائبه کوچک در حوزه فساد نیز می‌تواند آسیب ببیند. پدیده شوم فساد و ضعف‌های مدیریتی در مشروعیت و مقبولیت و کارآمدی نظام مؤثر است و جایی که فساد وجود داشته باشد، ناکارآمدی هم وجود خواهد داشت، رویدادها و تحولاتی چون عملیات وعده صادق مردم را خوشحال کرده و روی مؤلفه اقتدار، تأثیر مثبت دارد و در مقابل فساد احتمالی ولو کوچک روی اقتدار اثر منفی می‌گذارد و از همین باب است که پرداختن به این موضوع یکی از اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی است.

وی با تاکید بر نقش و جایگاه مردم در فسادستیزی گفت: در سخت‌ترین شرایط کشور وقتی مردم در صحنه حضور پیدا می‌کنند بر چالش‌ها غلبه می‌کنیم؛ چنان که در فتنه‌های مختلف وقتی ملت شریف ایران به صحنه آمدند آب سردی بر پیکر دشمن ریخته شد، در بحث فسادستیزی نیز نقش مردم به عنوان مهم‌ترین مولفه حکمرانی اسلامی، بسیار مهم است و به همین مناسبت رهبر انقلاب در ابتدای دولت سیزدهم بحث مشارکت مردم در مبارزه با فساد را مطرح کردند.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی ضمن تقدیر از تلاش‌های همکاران این سازمان برای تأسیس سامانه‌های مختلف نظارت مردمی در حوزه‌های حراست، بازرسی و تخلفات اداری، اظهار کرد: طراحی و ایجاد سه سامانه نظارتی در این سازمان در جهت استفاده از ظرفیت نظارت مردمی بوده است، ظرفیتی که می‌تواند به صورت سیستمی ضمن ایجاد بازدارندگی، درامر مبارزه با فساد نقش جدی داشته باشد. علاوه بر این تلاش برای شفاف کردن اطلاعات و حرکت کردن به سوی ارائه برخط خدمات در مصادیقی نظیر لیست هوشمند، تحلیل داده‌های خدمات غیرحضوری بیمه‌ای، نسخ الکترونیک و اسناد پزشکی در واقع در مسیر ایجاد الگویی از نظارت سیستماتیک در امر مبارزه با فساد است که در این سازمان به صورت جدی پیگیری می‌شود. البته باید توجه کنیم که پس از انجام نظارت‌های سیستمی پاسخ و اقدامات انجام شده باید به گزارشگران نیز انتقال پیدا کند تا انگیزه نظارت مردمی تقویت شود و این مسئله با رویکرد سیستمی نسبت به موضوع قابل حل است.‌

موسوی با تأکید بر این‌که مبارزه با فساد را باید در ابعاد و اندازه واقعی آن ببینیم، اظهار کرد: رسانه‌های معاند که به‌دنبال القای ناکارآمدی نظام هستند، دست به بزرگنمایی برخی حوادث می‌زنند. درست است که وقتی صحبت از فسادستیزی می‌شود باید عمدتاً روی دانه درشت‌ها تمرکز کنیم، با این‌حال اگر این اندازه‌سازی‌ها باعث چشم‌پوشی از موارد کوچک‌تر شود رویه ما رویه درستی نخواهد بود؛ چه اگر به موارد کوچک فساد توجه نکنیم ظرفیت تبدیل شدن به موارد بزرگ را دارند، در واقع در برخورد با اصل فساد نباید مماشات کنیم، اگر چه نحوه برخوردها باید متناسب با ابعاد تخلف باشد. گاهی ممکن است با امر به معروف و نهی از منکر بتوان با فسادی مقابله یا از آن پیشگیری کرد و گاهی هم لازم است با برخورد جدی‌تر به مسائل ورود کنیم، چه اگر با فسادهای کوچک به نحو مقتضی برخورد نکنیم تبدیل به فسادهای بزرگتر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با سفارش و سفارش‌پذیری نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد، اظهار کرد: هم تخصص بدون تعهد و هم تعهد بدون تخصص؛ زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند و در این رابطه وظیفه ما برخورد مدیریتی است و از این حیث از بالاترین مقام سازمان تا پایین‌ترین سطوح سازمانی هیچ استثنایی در مبارزه با فساد وجود ندارد؛ چرا که تأمین‌اجتماعی یک سازمان با ۴۶ میلیون مخاطب مستقیم است که به‌صورت غیرمستقیم هم با همه آحاد مردم در ارتباط است و تعهدات بین نسلی و وظایفی مهم و سنگین بر دوش این سازمان است، با توجه به گستردگی و تنوع خدمات سازمان و تأثیر آن بر اقتصاد کلان نمی‌توانیم به‌صورت شعاری با مقوله مبارزه با فساد برخورد کنیم و باید در این زمینه عزم جدی وجود داشته باشد و از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه دولت مردمی سیزدهم با شعار مبارزه با فساد روی کار آمد و مردم به این واسطه به این دولت اعتماد کردند، گفت: صحت و دقت انتصابات از همان روز اول مسئله ما در سازمان تامین اجتماعی بود، از همان ابتدا به دنبال افراد متعهد و متخصص بودیم و همچنان هم قاعده در مجموعه ما همین است، به خصوص در موضوعات اقتصادی، واحدهای نظارتی سازمان تأمین اجتماعی باید نظارت دقیق داشته باشند و در مجموعه‌هایی مثل بانک رفاه و شستا، فضا را به‌خوبی رصد کنند.

موسوی با اشاره به اینکه یکی از رویکردهای سازمان تأمین اجتماعی در بحث انتصابات، توجه به جوان‌گرایی است، افزود: به هر حال مجموعه‌ای که مأموریت بین نسلی دارد باید به کادرسازی توجه کند؛ چه بدون تجدید قوا و احیای درونی نمی‌توان به درستی در مسیر توسعه خدمات حرکت کرد و مأموریت‌ها را به خوبی انجام داد؛ یعنی در مبارزه با فساد در کنار برخوردهای سلبی باید به موارد ایجابی و افزایش کارآمدی مانند کادرسازی نیز توجه کرد.

وی با اشاره به تشکیل کمیته صیانت در این سازمان در همان ماه‌های ابتدایی مدیریت جدید، اظهار داشت: با تشکیل این کمیته پرونده‌هایی که چندین سال مسکوت مانده بود با همکاری قوه محترم قضاییه به نتیجه رسید و دستاوردهای چشمگیر مالی برای سازمان تأمین اجتماعی داشت و در ادامه مسیر نیز ما همچنان به کمک سایر قوا برای حرکت در این مسیر نیازمندیم.

کد خبر 749348

دیگر خبرها

  • سینما به روایت «آپاراتچی»
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • مذاکره با برزیل برای برگزاری دیدار تدارکاتی با فوتسال ایران
  • ببینید | زاکانی: آماده همکاری با پلیس در طرح نور هستیم
  • زاکانی: شهرداری تهران از اقدامات پلیس در طرح نور حمایت می‌کند
  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است
  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی