Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-26@00:24:34 GMT

درآمدهاي سازمان فني و حرفه اي اختصاصي شد

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۲۶۴۱۷

درآمدهاي سازمان فني و حرفه اي اختصاصي شد

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: براساس مصوبه بودجه سال 98 ، درآمدهاي سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور اختصاصي شده و پس از تاييد بودجه در شوراي نگهبان، از سال آينده تمامي درآمدهاي وصولي، به حساب اين سازمان واريز خواهد شد.

«سليمان پاک سرشت» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا اظهار داشت: در بودجه سال آينده مقرر شده که درآمدهاي سازمان آموزش فني و حرفه اي به حساب اين سازمان واريز و اختصاصي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: تاکنون درآمدهاي اين سازمان از محل قراردادهاي آموزشي، صدور، تمديد و تعويض گواهينامه در قالب درآمدهاي عمومي به حساب خزانه واريز مي شد و حدود يک پنجم اين رقم با وقفه زماني به حساب سازمان فني و حرفه اي بازمي گشت.
به گزارش ايرنا، در بند الحاقي تبصره 9 مصوبه بودجه سال 98 کشور آمده است: درآمد سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور مربوط به خدمات آموزشي و فرهنگي، خدمات مشاوره و درآمدهاي حاصل از صدور تعويض و تمديد گواهينامه هاي مهارت، اختصاصي تلقي مي‌شود و پس از تخصيص توسط سازمان برنامه و بودجه کشور قابل هزينه است.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي تصريح کرد: براساس بودجه سال 98، سازمان فني و حرفه اي مشمول قانون استفاده متوازن از امکانات کشور براي ارتقاء مناطق کمتر توسعه يافته شده و مي تواند از اين منابع استفاده کند.
به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا در بند «و» تبصره 9 مصوبه بودجه سال 98 آمده است: «به منظور ارتقاء شاخص هاي علمي پژوهشي فناوري و مهارتي اعتبارات قانون استفاده متوازن از امکانات کشور براي ارتقاء مناطق کمتر توسعه يافته مصوبه سيم مهر 1393 قابل اختصاص به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي پارک‌هاي علم و فناوري و مراکز آموزش فني و حرفه‌اي و جهاد دانشگاهي مستقر در استان نيز است».
**استفاده فني حرفه اي ها از محل تسهيلات 40 هزار ميليارد ريالي
رئيس سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور خاطرنشان ساخت: براساس بند«ج» تبصره چهار مصوبه بودجه 98 بانک هاي عامل مجاز هستند 40 هزار ميليارد ريال تسهيلات پرداخت کنند که آموزشگاههاي فني و حرفه اي دولتي از سال آينده مجاز به استفاده از اين تسهيلات مي شوند.
پاک سرشت يادآور شد: در مصوبه بودجه سال آينده مقرر شد که مراکز آموزش فني و حرفه اي دولتي با تضمين دولت و بازپرداخت از محل اعتبارات، از محل يک ميليارد دلار فاينانس مي توانند براي تجهيز آموزشگاهها و کارگاهها استفاده کنند.
معاون وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: اگر اين مصوبات بودجه سال 98 در شوراي نگهبان تصويب شود، نشان دهنده توجه به حوزه آموزش هاي فني و حرفه اي خواهد بود.
براساس اين گزارش، «سيد محمود اکرم» مديرکل بودجه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي پيش از اين در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي گفته بود که هرچند بودجه سازمان آموزش فني و حرفه اي کشور نسبت به سال 97 رشد 17 درصدي نشان مي دهد اما اين سازمان به دنبال اختصاصي شدن درآمدهايش است زيرا در شرايط کنوني درآمدهاي آن از محل آموزش به خزانه واريز و فقط بخشي از آن به سازمان بازگردانده مي شود.
اقتصام**9454**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۶۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند

معاون سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: امسال ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان در قالب طرح مهارت آموزی ۳ مهارت فنی، نرم و سواد دیجیتال را آموزش می بینند و ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» از آموزشهای مهارتی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، علی حسین شهریور درباره طرح‌هایی که در سال جاری از سوی سازمان آموزش فنی و حرفه ای دنبال خواهد شد، گفت: یکی از راه های رسیدن به جهش تولید و رونق اقتصادی با مشارکت مردم توجه به آموزش و توسعه مهارت است چون سرمایه گذاری در آموزش و برنامه های توسعه مهارت می تواند به افراد کمک کند تا دانش و مهارتهای لازم را برای مشارکت در اقتصاد کسب کنند، علاوه بر این مهارت می تواند به بهره وری،نوآوری و رقابت بالاتر منجر شود و نهایتا جهش تولید و رونق اقتصادی را به دنبال داشته باشد.

وی ادامه داد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور یکی از سازمانهای توسعه ای است که مسئولیت خطیری در حوزه تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص برای معرفی به بازار کار دارد.بر همین اساس امسال ما به صورت ویژه ۴ طرح را در دستور کار قرار دادیم.

اجرای طرح مهارت افزایی ۱۵۰ هزار نفر از دانش آموزان

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: یکی از طرح ها در حوزه دانش آموزی است و برای اینکه دانش آموزان را با مهارتها آشنا و فرهنگ سازی کنیم و آنها هدایت شغلی و تحصیلی خود را دنبال کنند طرح مهارت افزایی دانش آموزان را پیش بینی کرده ایم که هم در قالب طرح تابستانی مهارت و هم در قالب استفاده از ظرفیتهای دولتی و آموزشگاه های آزاد دنبال خواهیم کرد و بر اساس آن آموزش ۱۵۰ هزار نفر از دانش‌آموزان را امسال در دستور کار داریم تا دستکم ۳ مهارت را در بحث مهارتهای فنی،مهارتهای نرم و سواد دیجیتال با توجه به موضوع فناوری های اطلاعات و تکنولوژی های روز فرا بگیرند.

آموزش ۷۰ هزار نفر در طرح مهارت افزایی دانش آموختگان

شهریور طرح دوم را مهارت افزایی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: طرح دوم ما بحث مهارت افزایی دانش آموختگان و فارغ التحصیلان دانشگاههاست و ما هدفگذاری کردیم ۲۴۰ استاندارد مشاغل جدید روبه رشد را در حوزه فناوری های برافکن و در حوزه هوش مصنوعی و بیگ دیتا و رایانش ابری و حوزه هایی که به روز هستند و جدیدترین مشاغل هستند تهیه کردیم و با تفاهم نامه هایی که با وزارت علوم به امضا رساندیم موضوع آموزش فارغ التحصیلان در مراکز دولتی و پارکهای علم و فناوری را دنبال خواهیم کرد.

به گفته وی امسال آموزش ۷۰ هزار نفر از فارغ‌التحصیلان پیش بینی شده تا مهارتهای مرتبط با فناوری های جدید را آموزش ببینند.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در عین حال طرح دیگر سازمان فنی و حرفه ای در سال جاری را ارائه آموزشهای ترکیبی عنوان کرد و گفت: تمایل شدیدی در جامعه دانشجویی وجود دارد که در کنار آموزش نظری و تئوری، به شکل عملی هم با مهارتها و موضوعات درسی خود آشنا شوند.ما این طرح را با عنوان طرح مهارت افزایی دانشجویان از طریق ارائه آموزشهای ترکیبی و هیبریدی پیش بینی کرده ایم که همزمان با تحصیل بتوانند حداقل ۳۰۰ ساعت را در کارگاههای آموزشی فنی و حرفه ای در سراسر کشور در قالب کارورزی و کاربینی و کارآموزی بگذرانند.

آموزش مهارتی ۲۷۰ هزار نفر در قالب طرح «تاک» 

شهریور متذکر شد: ما دانش آموزان و دانشجویان و فارغ التحصیلان را به عنوان ۳ جامعه هدف پیش بینی کرده ایم و ارتقای ظرفیت اشتغال پذیری آنها را مدنظر قرار دادیم ولی گروه آخر که بسیار مهم است و به آن نیاز شدید داریم، کارکنان و شاغلین بنگاههای اقتصادی است که این طرح را تحت عنوان توانمندسازی و توسعه آموزش شاغلین بنگاههای اقتصادی (تاک)  امسال دنبال می کنیم و در این طرح پیش بینی کردیم که ۲۷۰ هزار نفر در قالب این طرح هم مهارت آموزی و هم سنجش مهارت و صلاحیت حرفه ای داشته باشند که با گواهینامه ای که دریافت می کنند فعالیتشان را در بازار کار دنبال کنند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان سنجش: کنکور در سلامت کامل برگزار شد
  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • تسهیلات کم‌ بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • تسهیلات کم‌بهره برای نخبگان مهارتی استان اردبیل
  • دانش‌آموزان امسال ۳ نوع مهارت را فرا می‌گیرند
  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد