Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرماهشهر - ایرنا - بخشی از اجراهای سی و چهارمین جشنواره موسیقی فحر با استقبال مردم به مدت سه شب در بندر ماهشهر برگزار شد.

سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ماهشهر شامگاه جمعه در حاشیه برگزاری سی و چهارمین این جشنواره موسیقی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بندرماهشهر یکی از میزبانان برگزاری سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر بود که از 15 تا 17 اسفندماه شاهد اجرای 4 گروه موسیقی ماهشهری و یک گروه کودک در تالار آوینی بندرماهشهر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیداحمد محفوظیان با اشاره به اجرای گروه فولکور لوریان در مراسم اختتامیه این جشنواره افزود: بندرماهشهرنیز برای اولین بار میزبان این جشنواره بود؛ گروه پاپ آرش کلاه کج، گروه پاپ نمیرا، گروه محلی لوریان و گروه سنتی اهورا از بندرماهشهر و گروه موسیقی شهر امید کودک امیدیه به مدت سه شب، در بندرماهشهر به اجرا برنامه پرداختند.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بندرماهشهر در ادامه عنوان کرد: این جشنواره به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایجاد نشاط و امید در بین مردم برگزار شده است، آشنایی مردم با موسیقی های مختلف محلی و هنرمندان بومی استان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره بود.
محفوظیان در پایان خاطرنشان کرد: بندرماهشهر دارای هنرمندان توانمندی است که بدون شک برگزاری این جشنواره تاثیر قابل توجهی در معرفی بهتر این هنرمندان و فرصت افزایش توانایی ها و استعدادهای آنها را در کنار دیگر گروه های هنری فراهم کرد.
به گزارش ایرنا، سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر با حضور 16 گروه موسیقی در قالب سنتی، محلی و کلاسیک برای پنج شب برنامه ریزی شد.
این جشنواره با همکاری انجمن موسیقی استان خوزستان از 13 تا 17 اسفند سال جاری در شهرهای اهواز، امیدیه و ماهشهر برگزار شد.
شهرستان بندرماهشهر در سال جاری میزبانی جشنواره بین‌المللی 'مهرجان السلام'، سی‌امین جشنواره تئاتر، پنجمین سوگواره استانی عکس محرم، هفتمین سوگواره سراسری شعر پریسکه‌های فاطمی بود.
9858/6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره موسيقي فجر استان خوزستان بندرماهشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۳۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی در روستای سرکره شهرستان دشتستان استان بوشهر برگزار شد و ساکنان ۶ روستای دشتستان ضمن پذیرایی از میهمانان، خانه‌هایشان را با تمام تجهیزات در اختیار شرکت‌کنندگان در این رویداد قرار دادند.

در آیین اختتامیه این جشنواره، برترین‌های بخش «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و «عکس روستایی» معرفی شدند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام با بیان این‌که رویکرد جشنواره فرهنگی هنری رضوی، مردمی‌سازی و مشارکت مردم در برپایی این جشنواره است، افزود: آشنایی بیشتر جوانان و نوجوانان با فرهنگ رضوی از اهداف مهم برگزاری این جشنواره در روستا‌ها است.

فرهاد قائمیان با قدردانی از مردم روستا‌های دشتستان و به‌ویژه سرکره در میزبانی از هنرمندان این جشنواره گفت: سیره رضوی در استان بوشهر به ویژه در روستا‌های این استان ترویج دارد به‌گونه‌ای که مردم روستای سرکره دشتستان به‌عنوان میزبان جشنواره روستایی و عشایری رضوی، از میهمانان در بخش‌های مختلف اسکان، پذیرایی و خدمات‌رسانی استقبال کردند.

وی رشد کمی و کیفی تهیه و تولید آثار در ششمین جشنواره ملی روستایی عشایری رضوی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: در این جشنواره ۵۰ هنرمند در سه حوزه «چاووشی‌خوانی، منقبت خوانی»، «پرده‌خوانی، نقالی» و عکس روستا از استان‌های خراسان رضوی، اردبیل، مرکزی، لرستان، کرمانشاه، خراسان جنوبی، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران، همدان، اصفهان و بوشهر با ارائه آثار خود شرکت کردند.

مدیر بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) اضافه کرد: ۱۵۰۰ اثر به این جشنواره عرضه شد که در بخش‌های مختلف با رای داوران برترین‌ها انتخاب و تجلیل شدند.

عبدالرحیم افروغ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر هم با بیان این‌که ولایت‌مداری و عشق به ائمه طهارت علیه‌السلام در مردم استان بوشهر نهادینه است، گفت: مردم استان بوشهر توجه ویژه‌ای به فرهنگ و سیره ائمه طهارت علیه‌السلام دارند و خدمت کردن در این مسیر را مایه افتخار خود می‌دانند.

در این آیین از برترین‌ها در بخش‌های عکاسان آزاد، عکاسان روستایی رضوی، پرده خوانی و نقالی روستایی و عشایری رضوی، مدیحه سرایی و چاووشی خوانی روستایی و عشایری رضوی، پیشکسوت نغمه خوان، مدیحه سرا و چاووشی خوان روستایی و عشایری تجلیل شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین پایانی ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی در استان بوشهر
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا