Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@22:10:08 GMT

منشور حقوق شهروندی بالاترین ملاک ایجاد برابری است

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۳۸۵۹۷

منشور حقوق شهروندی بالاترین ملاک ایجاد برابری است

به گزارش شنبه ایرنا از تارنمای انسجام ملی؛ حجت الاسلام علی یونسی در جریان سفر استانی رئیس جمهوری به استان گیلان‌ به عنوان نماینده حسن روحانی در جمع فرهیختگان اهل سنت شهرستان های تالش و رضوانشهر، در سخنانی با اشاره به اینکه گاهی خود قانون چنانچه خوب تدوین نشود،‌ ایجاد تبعیض می کند، بیان داشت: بعضی از مسائل، ناشی از برخی فرهنگ های حاکم بر روابط جامعه، خود موجب تبعیض می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در همین ارتباط و برای رفع این قبیل موانع فرهنگی تاکید کرد: برای رسیدن به حداقل های عدالت، نیاز به یک جهاد فرهنگی داریم و در حال حاضر، ‌بالاتر از منشور حقوق شهروندی برای ایجاد برابری و عدالت چیزی نداریم اما این منشور یک مدینه فاضله است که باید با تلاش و کوشش همگان، در جامعه اجرایی شود.
یونسی در خصوص اقدامات دولت تدبیر و امید‌ در این زمینه و رفع برخی تبغیض ها و نابرابری ها یادآور شد: در امر انتصابات در سمت های اجرایی، رییس جمهوری، دولت و اعضای کابینه را موظف کرده که از شایستگان اهل سنت استفاده مطلوب کنند.
وی خاطرنشان کرد: ما نیز در حوزه نمایندگی ویژه رییس جمهوری در امور اقوام و اقلیت های دینی و مذهبی‌، در چارچوب همین سیاست دولت، به دنبال آن هستیم که در انتصابات دولتی، ‌شایستگان بیشتری از هموطنان اهل سنت،‌ بکار گمارده شوند.
نماینده ویژه رئیس جمهوری تاکید کرد که اراده حاکمیت، قطعا بر ممانعت از چنین انتصاب ها و یا ایجاد تبعیض نیست‌ بلکه این برخی از مشکلات فرهنگی ناشی از اعمال سلیقه های فردی و شخصی است که متاسفانه مانع ایجاد می کند که باید این موانع هم برداشته شود.
علی یونسی در پایان سخنان خود تاکید کرد که نخبگان و شایستگان، نقش بسیار مهمی در پاکسازی و اصلاح ذهنیت های منفی، که تبعیض و نابرابری را ترویج می کند،‌ دارند.

** سخنان برخی فرهیختگان اهل سنت تالش
در جریان این دیدار‌ برخی از فرهیختگان اهل سنت شهرستان تالش نیز سخنان و نظراتی را بیان کرده و خواستار توجه بیشتر دولت تدبیرو امید و نظام‌ به این مشکلات و تلاش بیشتر برای رفع آنان شدند.
یکی از این هموطنان تالشی شرکت کننده در این نشست،‌ در سخنانش‌ با اشاره به فرهنگ غنی رایج در میان ملت ایران تاکید کرد: فرهنگ جامعه ما اجازه تفرقه اندازی میان هموطنان با گرایش های قومی و مذهبی مختلف به کسی نمی دهد و اعمال برخی نابرابری ها نیز، قطعا کار حاکمیت و دولت نیست.
یکی دیگر از نخبگان اهل سنت تالش نیز در سخنانی خطاب به نماینده رییس جمهوری گفت: در مسائل اجتماعی مردم کشور با یکدیگر مشکلی ندارند، ولی وقتی نوبت به انتصاب و اعطای پستی دولتی می رسد، از نظر روانی موانع جدی وجود دارد.
به نظر این هموطن نخبه تالشی و اهل سنت، نباید برای بدست آوردن یک پست و سمت اجرایی، افراد هویت مذهبی و قومی خودشان را از دست بدهند؛ همه ما در برابر بی توجهی به قانون، مسئولیت داریم و باید برای پیگیری مطالبات مردم،‌ توجه بیشتری به قانون شود.
رعایت حقوق شهروندی، رفع برخی بی عدالتی ها و تبعیض های خارج از اراده دولت و نظام از هموطنان اهل سنت و تاکید بر انتصاب و بکارگیری نیروهای بیشتر اهل سنت شهرستان،‌ در مناصب اجرایی و ایجاد فرصت های برابر از جمله خواسته های دیگر شایستگان اهل سنت بود که با حجت الاسلام و المسلمین علی یونسی‌ نماینده ویژه رئیس جهموری مطرح شد.
در جریان سفر رئیس جمهوری و هیأت دولت به گیلان که طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته گذشته انجام شد؛ حجت الاسلام یونسی نیز به این استان آمد و سه شنبه گذشته در جلسه شورای اداری شهرستان تالش سخنرانی کرد.
وی در بدو ورود به تالش، در گلزار شهدای این شهرستان حضور یافت و با اهدای شاخه های گل و نثار سلام و صلوات، به مقام شامخ آنها ادای احترام کرد. شهرستان تالش در 100 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
7296/2007/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 جامعه حقوق رییس جمهوری شورای اداری قانون 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسوولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود: برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

ارائه یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی بهزیستی به مردم

مهری سادات موسوی معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه سازمان بهزیستی اولین تشکیلات دولتی است که علم روانشناسی و مشاوره را توانسته وارد ساختار اجرایی کند، گفت: ۹۴ مرکز دولتی و ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز مشاوره غیر دولتی در سال ۱۴۰۲ حدود یک میلیون نفر را طی دو میلیون و ۷۵۰ هزار جلسه مورد مشاوره قرار دادند.

وی افزود: در راستای عدالت اجتماعی و دسترسی عموم افراد به خدمات مشاوره خط ۱۴۸۰ سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی ارائه داده است و در سال جاری ارتقای خط و ارتباط با سایر خطوط در دستور کار قرار دارد.

موسوی با اشاره به اختصاص یاری برگ به خانواده های کم بضاعت و مددجویان سازمان بهزیستی، اظهارداشت: برنامه های دیگری مثل مشاوره های به افراد در شرف طلاق، دوره های آموزشی پیش از ازدواج، مهارتهای زندگی و فرزندپروری ارائه می شود که به سلامت روان جامعه کمک می کند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه حدود ۲۲ سال پیش مسوولیت صدور پروانه فعالیت مراکز مشاوره به سازمان بهزیستی واگذار شده است، گفت: ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز در این سال‌ها همراه بهزیستی بودند و نظارت های مختلفی بر روی این مراکز انجام می شود.

کد خبر 6092732

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی یک باب مغازه در تالش
  • ادامه رکوردزنی‌های دولت رئیسی؛ بالاترین تورم ۸۰ سال اخیر ایران ثبت شد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • بافق دارای بالاترین میزان تراکم دانش آموزی در استان یزد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • باند سارقان سابقه‌دار در تالش زمین‌گیر شدند
  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال