Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از تهیه گزارش عملکرد همه وزارتخانه و دستگاه‌ها در حوزه جوانان خبر داد و گفت: امسال این گزارش به تفکیک هر وزارتخانه برای معاون‬ اول رئیس جمهور فرستاده شده است.

محمدمهدی تندگویان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مدل فعالیت معاونت جوانان در برخورد با مسائل جوانان تشکیل سازمان‌های مردم نهاد برای رصد واقعی موضوعات جوانان است، گفت: وضعیت آسیب‌های اجتماعی جوانان و گرفتاری‌های آنها جزو وظایف سازمان‌های مردم نهاد این حوزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر بین ۶۰ تا ۷۰ درصد سازمان‌های مردم نهاد جوانان در حوزه آسیب‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه سمن‌های جوانان در حال فعالیت، اقدام و عملیات در حوزه‌های مختلف هستند، به حمایت معاونت جوانان از آنها اشاره کرد و افزود: ارتباط مستقیم با تک تک جوانان امکان پذیر نیست و درخواست و مطالبات جوانان هم تقریباً مشخص است. برای مثال موضوع اشتغال، مسکن، ازدواج، هویت و… موضوعات مشخصی هستند که همه آنها را می‌دانیم و راه کار ما این است که اداره و کنترل آسیب‌های اجتماعی و مسائل جوانان از طریق خود جوانان انجام شود.

معاون‬ امور‬ جوانان‬ وزارت‬ ورزش‬ و‬ جوانان‬ اظهار‬ کرد: با وضع فعلی، ‬ ساختار‬ قابل‬ استفاده‬ بهره گیری‬ از‬ تشکل‌های جوانان است‬ به طوریکه‬ آنها در استان‌ها مسئولیت‌های مختلفی را در حوزه ساماندهی آسیب‌ها به عهده بگیرند و در عین حال ما هم از آنها حمایت کنیم تا در زمینه‌های مختلف حضور پیدا کنند.

تندگویان‬ با اشاره‬ به اینکه تعداد تشکل‌های‬ جوانان‬ در کشور کافی‬ نیست، ‬ تصریح‬ کرد: با ۲ هزار تشکل مشخص است که نمی‌توانیم همه موضوعات جوانان را برطرف کنیم. در کنار این بخش ستادهای ساماندهی را داریم که تمام نهادهایی که باید به جوانان سرویس بدهند در آن حاضر می‌شوند و ما هم به عنوان مدافع جوانان، بازگوکننده مشکلاتشان به همه سازمان‌ها هستیم.

وی‬ افزود: ‬ این معاونت‬ مدام‬ در‬ حال‬ ارائه‬ شرح وظایف سازمان‌ها در حوزه جوانان و‬ ابلاغ‬ آن است‬ و بر مبنای گزارش‬‌های‬ دریافتی‬ هم با این دستگاه‬ ها‬ برخورد می‌کند. همچنین مجموع گزارش‌ها‬ به خود آقای رئیس جمهور داده می‌شود. امسال نیز ‏به تفکیک هر وزارتخانه گزارش جداگانه‌ای تهیه کردیم و برای معاون‬ اول فرستادیم. که شامل عدم کارایی، عدم حضور و پیگیری و… بود.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: کار ما به خط کردن کار سازمان‌هایی است که باید به جوانان سرویس بدهند و کوتاهی می‌کنند، است. همچنین از استان‌های برتر تقدیر می‌کنیم. خیلی‌ها هم الان از دست ما ناراحت هستند. در بخش ساختاری هم تشکل‌ها بخشی از حوزه جوانان در سطح کشور را ساماندهی می‌کنند. برای مثال در خود کرمان تشکل‌های حاشیه شهر اقدامات خوبی در حوزه زنان سرپرست خانوار متقبل شده‌اند و به آنها کمک می‌کنند.

تندگویان افزود: راه حل دیگری فعلاً در کشور نیست، اگرچه ممکن است به نظر برسد معاونت جوانان معاونت تشکل‌های مردم نهاد است، اما در واقع تشکل‌ها خادمین جوانان هستند و راه حل تشکیلاتی دیگری فعلاً وجود ندارد.

توافق با وزارت کشور خروجی مشخصی نداشته است

وی با بیان اینکه ایجاد تفاهم با سایر وزارت خانه‌ها هم در حال انجام است، اظهار کرد: اما تفاهم نامه‌ای که درباره صدور شناسه سمن‌ها با وزارت کشور داشتیم چند ماه پیش انجام شده، ولی هنوز هیچ خروجی مشخصی در کشور نداشته است. علی رغم پیگیری و مکاتبات، هنوز با وزارت‌خانه‌ها در انجام امور مربوط به جوانان مشکل داریم و آنها پای کار نمی آیند. همچنین وزارت کشور در مرکز همه چیز را پذیرفته اما در استان‌ها توافق نامه را قبول نمی‌کنند. یا اینکه با استانداری‌ها هم جلسه می‌گذاریم و مسائل را حل می‌کنیم، اما در یک مقام کارشناسی دچار مشکل می‌شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۳۹۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سلامت را یکی از اصول بنیادین در قانون اساسی جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه برقراری دسترسی عادلانه سلامت به عنوان یکی از حقوق اساسی مردم همواره مورد توجه بوده و موفقیت‌های بزرگی نیز در این زمینه به دست آمده است.

وی، استقرار نظام شبکه بهداشتی در شهرها و روستاها را به عنوان یکی از دستاوردهای حوزه سلامت برشمرد که مورد تحسین و توجه جهانیان است.

به گفته سهرابی، به رغم تمام تلاش‌های صورت گرفته به دلیل وجود بیماری‌های متنوع و بلایای طبیعی و عوامل محیطی تهدید کننده سلامت مانند آلودگی هوا متأسفانه حق سلامت به صورت کامل نمی‌تواند محقق شود و مشکلات و چالش‌هایی زیادی در حوزه سلامت وجود دارد که برای رفع آنها باید برنامه‌ریزی مؤثر انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: در تمام جهان، چالش‌های سلامت مطرح است به نحوی که در حال حاضر نیمی از مردم دنیا به خدمات ضروری با کیفیت دسترسی مناسبی ندارند.

سهرابی با اشاره به محوریت انسان سالم برای توسعه پایدار؛ زندگی سالم را پایه و اساسی برای زندگی مولد و ایجاد یک جامعه شاد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: برای تأمین سلامت در همه ابعاد باید زیرساخت‌های سلامت تقویت شود و مردم از نظر مکانی، زمانی و اقتصادی دسترسی مناسبی به خدمات سلامت داشته باشند.

سهرابی، تقویت بیمه‌ها و ارائه خدمات پیشگیری را راهکار اساسی برای تأمین سلامت عنوان کرد و افزود: خدمات پیشگیرانه مانع از تحمیل هزینه‌های مادی و معنوی سنگین ناشی از درمان بیماری‌ها به خانواده و جامعه می‌شود. بنابراین توسعه خدمات بیمه و خدمات پیشگیری می‌تواند راهکاری برای تأمین حق سلامت مردم باشد.

وی عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت را از جمله عوامل مهمی دانست که سلامت را تحت تأثیر قرار می‌دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تبعیض، فقر، آلودگی‌های زیست محیطی را از عوامل بسیار مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم در تمام دنیا برشمرد.

به گفته وی، با انجام مداخلاتی می‌توان بسیاری از شاخص‌های سلامت را تحت تأثیر قرار داد اما برای انجام مداخلات مؤثر نیاز به حمایت همه جانبه و همکاری‌های بین بخشی است.

سهرابی با اشاره به نقش مهم مشارکت مردم در تأمین سلامت و حمایت‌طلبی تاکید کرد: آحاد جامعه باید با نمایندگان خود در حوزه قانونگذاری و اجرایی در تماس باشند تا منجر به وضع و اجرای قوانینی شود که موجب ارتقای سلامت می‌شود.

به گفته معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با ترویج فرهنگ سلامت و استفاده از ابزارهای پیشگیری که حوزه سلامت در اختیار مردم قرار می‌دهد باید همه افراد را برای پیروی از الگوی زندگی سالم توانمند ساخت.

وی به افراد توصیه کرد که ضمن ارتقای سطح سواد سلامت خود حتماً اطلاعات مورد نیاز را از منابع معتبر تهیه کنند.

سهرابی، ابراز امیدواری کرد با همکاری بخش‌های مختلف اجرایی و قانونگذاری و مشارکت هرچه بیشتر مردم با حوزه سلامت، شاهد تحقق شعار امسال هفته سلامت با عنوان «سلامت خانواده با مردمی سازی سلامت» باشیم.

کد خبر 6094021 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی
  • آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک
  • باید به تشکل‌های تولیدی و نیروی کار اولویت دهیم
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • تغییر نام باشگاه استقلال از مسیر قانونی ممکن است/ تجلیل از مدال‌آوران ایرانی با حضور رئیس جمهور
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود؟
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور