Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس منابع طبیعی رفسنجان گفت : منابع طبیعی رفسنجان در عرصه اقتصاد مقاومتی پیشگام بوده است، امسال اقدامات قابل توجهی در این خصوص صورت گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان; مسعود حیدری صبح امروز رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان رفسنجان در نشست خبری که به مناسبت هفته منابع طبیعی با حضور جمعی از خبرنگاران در محل این اداره برگزار شد اظهار داشت: شهرستان رفسنجان با مساحت ۸۳۰ هزار هکتار ، حدود ۷۷۰ هزار هکتار آن از منابع طبیعی و مابقی آن متعلق به مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حفظ وحراست و احیا و بهره برداری از عرصه های منابع طبیعی تحت نظارت منابع طبیعی و آبخیز داری است.
حیدری گفت: حدود ۲۰۱ هزار هکتار از عرصه های شهرستان بیابان است و۴۲۰ هزار هکتار عرصه های منابع طبیعی است که در همان بیابان هم دام داریم. قبل از انقلاب منابع طبیعی در زمینه کنترل بیایان و جنگل های منابع طبیعی فعالیت داشت و حضور چندانی نداشت.


وی بیان داشت: رفسنجان در معرض شن روان بود و بعضی مسیرها به خاطر شن قابل تردد نبود که در این چهار دهه، بیابان های رفسنجان نهال کاری شده است که ۲۵هزار هکتار تاغ و گونه های متفاوت گیاهی بیابانی کاشته شده است، در شهرستان ۲۲ هزار هکتار بیابان داریم.
حیدری تصریح کرد: تمام رودخانه های رفسنجان سیل زا بوده اند که ما بروی رودخانه ها، عملیات آبخیزداری انجام داده ایم،۲۶ میلیون متر مکعب آب را کنترل کرده ایم و پشت خاکریزها می ماند که سفره های زیرزمینی آب را تغذیه می کند.
وی افزود: اگر اعتبار ۱۰۰ میلیاردی داشتیم در خیلی از مناطق می توانستیم، تغذیه آب مورد نیاز سفره های زیرزمینی را تامین کنیم.

رئیس منابع طبیعی رفسنجان خاطر نشان کرد: امسال منابع طبیعی رفسنجان با مجتمع مس سرچشمه تفاهم نامه ای امضا کرد که طی ان مقرر شد که ۲۰هزار هکتار که در محدوده آلایندگی است طی برنامه ای ۵ ساله درختکاری شود که در حال انجام است.
وی ادامه داد: همچنین در بحث مبارزه با آفت و امراض گیاهی آفت لورانتوس‌ که درختان را از بین می برد تاکنون ۳۰۰هکتار بین شهرک مس تا کارخانه مس کنترل آفات انجام و ۲۰۰ هکتار هم بذرکاری شده است.
حدیری گفت: منابع طبیعی رفسنجان در عرصه اقتصاد مقاومتی پیشگام بوده است، انجام این فعالیت ها در قالب اقتصاد مقاومتی بوده و تاکنون یک هزار و ۱۰۰ هکتار پروژه کشت گیاه آنغوزه انجام شده و امسال نیزیک هزار هکتار در دست اقدام داریم تا گیاه آنغوزه را در اراضی ملی کشت دهیم این گیاه در صنایع دارویی و دیگر موارد کاربرد دارد که هر یک کیلوگرم شیره آنغوزه به ارزش یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و آنغوزه تلخ هم کیلویی بیش از ۲ میلیون تومان ارزش دارد.

گفتنی است در ادامه این نشست خبرنگاران و کارکنان منابع طبیعی رفسنجان از گورآبها در منطقه ناصریه بازدید کردند.
مهندس حسنی کارشناس جنگل و مراتع منابع طبیعی رفسنجان در این بازدید اظهار داشت: در ۳۳هزار و ۳۲۵ هکتار از اراضی ملی رفسنجان در محدوده رفسنجان به کرمان و جاده یزد، گورآبها ایجاد شده اند که برای کنترل هرزآب بوده و از سال ۷۴ ساخت گورآبها شروع شده است.
وی افزود: در هر هکتار یک تا دو گورآب در مسیر آبراهها و مسیلها ساخته می شود، پشت هر گورآب ۳۰ مترمکعب آب جمع می شود که این گورآبها برای تغذیه سفره آبهای زیرزمینی بسیار موثر هستند.

  انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری ظهر یکشنبه در جشنواره اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به تولیدکنندگان، ضمن تبریک به مناسبت قرار گرفتن در آستانه روز کارگر، با تقدیر از مدیران ارشد کارخانه‌های تولیدی، اظهار کرد: با همت و تلاش کارگران و مدیران در حوزه تولید، اقتصاد کشور به حرکت در آمده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص اقتصاد مقاومتی که طی ۱۰ سال اخیر توسط مقام معظم رهبری به عنوان سیاست کلان کشور تعیین شده، مهم‌ترین موضوع در این اقتصاد را درون‌زایی و در نهایت ایجاد مقاومت اقتصادی دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی در سایه اتکا به تولید داخل محقق می‌شود.

استاندار تهران، پویایی در اقتصاد را نشانه مجهز بودن به دانش دانست و افزود: امروز سطح رقابت در دنیا در همه عرصه‌های تولیدی مبتنی بر دانش روز است.

فخاری در ادامه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه روز کارگر، این روز را نماد اتحاد یک جریان انسانی برای نشان دادن قدرت تولید عنوان و اظهار کرد: طبق منویات مقام معظم رهبری «امنیت کارگر به شغل کارگر است»، برای ایجاد امنیت در شغل، دانش افزایی و مهارت آموزی، عبور از بن بست‌های فکری و اندیشه‌ای و به روز نگه داشتن دانش‌های کسب شده و به کارگیری آن‌ها و همچنین تأمین تسهیلات و امکانات و رابطه صحیح بین کار، کارگر و کارفرما و به تعبیری مجموعه‌ای از رفتارهای صحیح چندوجهی کنار هم می‌تواند یک شغل را تضمین کند.

استاندار تهران خاطرنشان کرد: امروز رابطه کار، کارگر و کارفرما تغییر کرده و با ایجاد ساختارهایی که می‌تواند نظام فکری و رفتاری جریان تولید را دست بگیرد و هدایت کند، شاهد یک تحول اساسی در تولید کشور هستیم.

وی گفت: امروزه شاخص‌های عملکردی نظام کار و کارگری، مبتنی بر دانش و ارزش‌هایی که خلق می‌کنند و متأثر از اراده‌هایی است که به فرصت جدید و پیش برنده در حوزه اقتصاد ملی تبدیل می‌شوند و سهم آن‌ها را در حوزه اقتصاد ملی بالا می‌برد.

فخاری عنوان کرد: اگر بخواهیم موقعیت جدیدی را خلق کنیم باید خودمان را با شاخص‌های استاندارد بین‌المللی تطبیق دهیم و در جایگاهی که قرار داریم، خودمان را ثابت نبینیم تا زمینه رشد و تعالی فراهم و رابطه صمیمی بین جریان کار، کارگر و کارفرما ایجاد شود.

کد خبر 6091453

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت