Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@03:11:55 GMT

کارشناسان کتابخانه ملی عضو کمیته نشریات ایفلا شدند

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۴۵۵۳۹

کارشناسان کتابخانه ملی عضو کمیته نشریات ایفلا شدند

تهران - ایرنا - دو کارشناس سازمان اسناد و کتابخانه ملی به عضویت در کمیته دائمی نشریات «ایفلا» درآمدند.

به گزارش عصر شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از سازمان اسناد و کتابخانه ملی، «حمیده معماری» کارشناس مرکز ملی شاپا و «پریسا پاسیار» کارشناس پژوهش سازمان اسناد و کتابخانه ملی، به عنوان اعضای اصلی در کمیته دائمی نشریات و پیایندهای «ایفلا» انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کمیته دائمی نشریات و پیایندهای «ایفلا» بر طیف گسترده‌ای از موضوع‌های ارتباط علمی متمرکز است.
مباحث این کمیته بر دسترسی آزاد، واسپارگاه‌ها، الگوهای نشر، التمریکس و سنجه‌های دیگر، داده کاوی و متن کاوی، استانداردهای کتابشناختی، همکاری‌های کتابخانه‌های ملی و بین‌المللی، دسترس‌پذیری، حفاظت و آرشیو، مدیریت و توسعه مجموعه، مسائل قیمت‌گذاری، حق مولف، ارتباط با ناشران، تامین‌کنندگان منابع و سایر نهادها، تاثیر توسعه فناوری در روند کسب و کار منابع پیایندی تاکید دارد.
مدیریت همه بخش های «ایفلا» بر عهده کمیته‌های دائمی است. ساختار کمیته دائمی شامل رئیس و دبیر کمیته، هماهنگ کننده، اعضای اصلی و اعضای مکاتبه‌ای است.
فرایند داوطلب شدن و رای‌گیری برای انتخاب اعضای جدید هر دو سال یک باراز طریق فراخوان در وب سایت «ایفلا» صورت می‌گیرد و انتخاب اعضا بر مبنای توانایی و قابلیت های داوطلبان است.
اعضای اصلی کمیته دائمی به مدت چهار سال انتخاب می‌شوند، هر عضو حداکثر به مدت هشت سال متوالی می‌تواند در یک کمیته فعالیت کند.
اعضای اصلی کمیته دائمی موظفند در نشست‌هایی که در زمان برگزاری «ایفلا» برگزار می‌شود، شرکت کنند؛ در برنامه‌ریزی‌ها مشارکت داشته باشند و در صورت عدم حضور، دلایل و توضیح منطقی ارائه دهند.
«ایفلا» فدراسیون بین‌المللی انجمن‌ها و موسسات کتابداری (IFLA)‏ ارگانی مستقل، غیردولتی، بین‌المللی و غیرانتفاعی است.
هدف «ایفلا» ارتقای تفاهم بین‌المللی، همکاری، گفت و شنود، پژوهش و توسعه در همه زمینه‌های کتابداری از جمله کتابشناسی، خدمات اطلاع رسانی، و آموزش کارکنان و ایجاد تشکیلاتی است که از طریق آن بتوان جنبه‌های بین‌اللملی کتابداری را ارائه کرد.
فراهنگ ** 9211 ** 1355 **

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي فرهنگ و ادب سازمان اسناد و كتابخانه ملي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۴۵۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جشنواره تیتر سیزدهم صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور برخی از مسئولان و معاونت‌های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه‌ها و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه‌های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.
فرایند ارسال آثار برای این دوره از جشنواره از ابتدای آبان ۱۴۰۲ آغاز شد و علاقمندان تا ۳۰ آذر وقت داشتند با مراجعه به وبسایت titrfestival.dmsrt.ir آثار خود را برای داوری ارسال کنند.



بخش ویژه این دوره از جشنواره نیز شامل موضوعات دانشگاه و حل مسائل ملی، دانشجو و امید به آینده، دانشجو و روایت پیشرفت، دانشجو، انتخابات و مشارکت آگاهانه، دانشجو و آرمان‌های گام دوم انقلاب اسلامی بود که علاقمندان می‌توانستند آثار خود را در یکی از چهار قالب گزارش، یادداشت، مصاحبه و مقاله در سامانه بارگذاری کنند.


در ۴۲ دسته ۱۲۰ اثر برتر در حوزه علمی، ادبی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تیتر و لید خبر، گزارش، یادداشت، سرمقاله و مقاله و نشریات برتر در رسته‌های مختلف به سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی ارسال شده است.

یازدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی به میزبانی وزارت علوم برگزار و دوازدهمین دوره به میزبانی وزارت بهداشت با شعار «عینیت در خبر، انصاف در تحلیل، آزادی در بیان» سال ۱۴۰۰ برگزار شد.

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت فرهنگی واجتماعی وزارت علوم از امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد و سه شنبه (۱۸ اردیبهشت) به کار خود پایان می‌دهد.

دانشجویان می‌توانستند آثار خود را که از اول شهریور ۱۴۰۰ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲ منتشر شده در بخش رقابتی و در قالب اثر برگزیده، نشریه برگزیده، بخش مجازی، سایت یا وبلاگ، نشریات صوتی یا پادکست، نشریات کاغذی-الکترونیک، نشریه چندرسانه ای، آفلاین و الکترونیکی، گرافیک و موشن گرافیک، فیلم خبری و فتوکلیپ ارسال کنند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • اعلام آخرین وضعیت انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال و واکنش به نحوه جدایی دمیر
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • دائمی شدن دبیرخانه جایزه ملی جوانی جمعیت
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند + اسامی و عکس ها
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی