Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@03:05:02 GMT

چرا پیوستن به FATF برای ما مفید است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۵۲۴۷۱

چرا پیوستن به FATF برای ما مفید است؟

ساعت24 -عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه باید با پیوستن به FATF شفافیت مالی خود را به دنیا نشان دهیم، گفت: عدم پیوستن به FATF خودتحریمی را به دنبال دارد.

معصومه آقاپور علیشاهی با اشاره به ضرورت پیوستن به FATF، گفت: تایید صلاحیت کشورها در برقراری مالی و اعتبارسنجی کشورها در بخش سیستم پولی و مالی کشورها با سیستم FATF ممکن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران در حال حاضر ۳۵ شاخصه موجود در FATF را دارا بوده و آن را رعایت می کند، افزود: در حال حاضر فقط در چند مورد اختلاف سلیقه وجود دارد که با پیوستن به FATF آنها را هم ایران می تواند مشروط بپذیرد، یعنی اجباری برای اینکه ۱۰۰ درصد بپذیریم وجود ندارد.

آقاپور علیشاهی با تاکید بر اینکه هیچ مانعی از سوی ایران برای پیوستن به این سیستم وجود ندارد، تصریح کرد: ما نمی توانیم به عنوان یک جزیره در سیستم مالی دنیا عمل کنیم زیرا در قرن ۲۱ چنین چیزی امکان پذیر نیست.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در بین کشورهای دنیا فقط یک سری در لیست سیاه قرار دارند، گفت: ایران و کره شمالی دو کشوری بودند که درسیستم مقابله قرار داشتند که خوشبختانه ایران تقریبا از سال ۹۱ و ۹۲ از لیست مقابله خارج شده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه اگر این واقعیت را از دست بدهیم روابط تجاری ما دچار مشکل خواهد شد، افزود: در صورت نپذیرفتن FATF  بزرگترین تخریب و خود زنی رخ خواهد داد.

وی ادامه داد: عدم پیوستن به FATF نباید منجر به بروز مشکلات اقتصادی بر سر راه تجارت ایران شود. عضو هیات رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: امید است با تدابیری که انجام می شود در اسرع وقت این مهم مصوب شده تا صراحت و شفافیت سیستم های مالی و عدم حمایت از تروریسم را با پیوستن به FATF نشان دهیم.

منبع: خبرآنلاین

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۲۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟

اصلاح نرخ گذاری اوراق رهنی مسکن و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق از جمله پیشنهادات به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مسکن و تأمین مالی آن یکی از ضرورت های کنونی نظام اقتصادی کشور است. یکی از روشهای متعارف تأمین مالی مسکن در همه کشورها، پرداخت تسهیلات بلند مدت بانکی است؛ لیکن پرداخت تسهیلات بلندمدت به ویژه در صورت ثابت بودن نرخ سود تسهیلات، نظام بانکی را با انواع مخاطرات اعم از مخاطره (ریسک) نقدشوندگی، اعتباری و تغییرات نرخ بهره مواجه خواهد کرد، لذا راهکارهایی برای حل این چالش طراحی شده است که یکی از مهم ترین آنها، انتشار اوراق رهنی مسکن و خارج کردن دارایی مربوطه (مانده تسهیلات مسکن) از ترازنامه بانک است.

انتشار این اوراق به ارتقای ظرفیت تأمین مالی بانک ها و نهادهای مالی در حوزه مسکن منجر می شود و ابزاری برای مدیریت ریسک نقدینگی و ریسک نرخ بهره (سود) بانک ها و نهادهای مالی است که سبب می شود تا انگیزه کافی برای تأمین مالی بلندمدت حوزه مسکن توسط آنها فراهم گردد.

با این حال، علی رغم نیاز اقتصاد و تکلیف قانونی به بانکها برای پرداخت تسهیلات بلندمدت در حوزه مسکن در ماده 4 قانون جهش تولید مسکن، این زیرساخت در نظام اقتصادی کشور به خوبی مهیا نشده است و تا کنون تنها دو مرحله انتشار اوراق رهنی مسکن توسط بانک مسکن صورت گرفته است که نشان از عدم عمق کافی این بازار و وجود موانعی برای انتشار آن است.

 نرخ گذاری دستوری بر تسهیلات اعطا شده در حوزه مسکن و همچنین سود اوراق رهنی مسکن یکی از چالش ها و موانع مهم استفاده از این اوراق بوده است.

اصلاح نرخ گذاری این اوراق و تخصیص یارانه سود به آن، انتشار اوراق رهنی بدون کوپن، بهره گیری از نظام صحیح رتبه بندی اعتباری در انتشار اوراق به خصوص اوراق رهنی مسکن، آموزش و فرهنگ سازی نسبت به سرمایه گذاری و استفاده از این اوراق از جمله پیشنهادات مرکز پژوهشهای مجلس به منظور رفع موانع و چالش های انتشار اوراق رهنی مسکن است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فلش بک؛ اولین مصاحبه صلاح پس از پیوستن به لیورپول؛ آرزویم بازی در این تیم بود / زیرنویس فارسی
  • گریمور سینمای ایران در اردبیل تشییع شد
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • تاتا مارتینو: شانس حضور آنخل دی ماریا در اینتر میامی؟ فعلا که غیرممکن است!
  • هنرمندی که حاضر است برای دفاع از ایران و مردم جانش را فدا کند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت