Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای شورای ترافیک و سوانح جاده ای خراسان شمالی با تبدیل میدان کارگر بجنورد به چهارراه٬ موافقت نکردند. ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷ استانها خراسان شمالی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد چندی پیش شهردار بجنورد در نشستی خبری از تبدیل میدان شهید کلاته(کارگر) بجنورد به چهار راه برای ایجاد سهولت در رفت و آمد شهروندان و باز شدن گره ترافیکی مرکز استان خراسان شمالی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبری که به سرعت به تیتر یک بسیاری از منابع خبری و جراید استان تبدیل شد؛ چرا که این میدان یکی از قدیمی ترین میادین شهر بجنورد بود.

نمایشگاه سفره هفت‌ سین در بجنورد به روایت تصویروعده جدید شهردار بجنورد؛ 250 هزار متر از معابر شهری روکش آسفالت می‌شودبدقولی دولت در اختصاص سهمیه قیر شهرداری بجنورد؛ اعضای شورا کار پوپولیستی نکنند

شهردار بجنورد در همان نشست٬ اجرایی شدن این تصمیم را به تصمیمات و نظرات شورای همتای ترافیک استان و مدیران و کارشناسان حاضر در شورا منوط کرده بود. روز گذشته شورای حمل و نقل و سوانح استان با حضور استاندار برگزار شد و تبدیل میدان کارگر بجنورد به چهار راه یکی از دستورات این جلسه بود که مورد موافقت اعضا قرار نگرفت.

دو طرح شهرداری که تصویب نشد

دهمین جلسه کمیسیون اجرایی مدیریت حمل و نقل و سوانح رانندگی استان با طرح موضوعاتی همچون ایجاد پیاده راه در حدفاصل چهارراه مخابرات تا 17 شهریور و همچنین تخریب میدان کارگر و تبدیل آن به تقاطع همراه بود.

 روح الله براتیان شهردار بجنورد در این جلسه با اشاره به تعاملات اجتماعی مردم در میادین اصلی شهر اظهار داشت: در رینگ اصلی و بافت قدیمی تمامی شهر ها به جهت حضور میدانی مردم به منظور تعاملات اجتماعی و همچنین پایین بودن عرض معابر در راستای ممنوعیت عبور و مرور خودروها، پیاده راه ایجاد می شود.

وی با بیان اینکه ممنوعیت عبور و مرور خودروهای شخصی به رینگ اصلی شهر نیازمند توسعه حمل و نقل عمومی است افزود: خوشبختانه فواصل بین رینگ های سه گانه شهر بجنورد بسیار کم است و مشکل خاصی از این بابت نداریم.

 شهردار مرکز استان خاطرنشان کرد: بر اساس طرح  ارائه شده از سوی مشاور طرح جامع حمل و نقل و ترافیک محدوده چهارراه مخابرات تا 17 شهریور جهت ایجاد پیاده راه مناسب دیده شده است اما در فاز نخست آن پیاده راه را در حد فاصل چهارراه مخابرات تا میدان شهید اجرا می‌کنیم تا الزامات آن برای میدان شهید تا 17 شهریور نیز فراهم شود.

براتیان  با اعلام آمادگی شهرداری بجنورد مبنی بر ایجاد پیاده راه از 25 اسفندماه در حد فاصل چهارراه مخابرات تا میدان شهید ادامه داد: شهرداری وجود این آمادگی را دارد که از 25 اسفندماه مسیر چهارراه مخابرات تا میدان شهید را به پیاده راه تبدیل و عملیات عمرانی و نصب المان در راستای تغییر منظر شهری این مسیر را از 15 فروردین ماه آغاز و در 15 اردیبهشت 98 ماه به پایان برساند.

ایجاد پیاده‌راه باید با پیوست امنیتی همراه باشد

مسلم محمد یاران نیز در این جلسه با تاکید بر مطالعات بیشتر در خصوص مشکلات امنیتی و ترافیکی ایجاد پیاده راه در این مسیر اظهار داشت:  چه ضرورتی دارد تا زمانی که مطالعات بیشتر جهت بررسی در این خصوص انجام نشود این اقدام صورت بگیرد چراکه این مهم مشکلاتی نظیر ترافیک و امنیت را در آستانه چهارشنبه سوری و سال جدید در پی دارد.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان تصریح کرد: شایسته است ابتدا بررسی مطالعاتی بیشتری در این خصوص صورت بگیرد و سپس تصمیم نهایی لحاظ شود.

محمود ثمینی نیز در این خصوص اظهار داشت: با توجه به اینکه مرکز استان فرمانداری و فرماندار دارد باید مباحث ترافیکی مرکز استان در شهرستان مربوطه مورد طرح و بررسی قرار بگیرد.

فرماندار بجنورد بی‌خبر است

فرماندار شهرستان بجنورد افزود: فرماندار هر شهرستان باید از امورات و جریانات شهرستان استحفاظی خود مطلع باشد و این موضوع به منظور مطالعه و بررسی بیشتر و بهتر به کمسیون ترافیک شهرستان تفویض و سپس در جلسات استانی به بحث و تبادل گذاشته شود.

رضا رجب‌زاده معاون عمرانی استاندار خراسان شمالی نیز در خصوص تغییر کاربری میدان کارگر به چهارراه٬ اظهار داشت: برخی از مردم به این نقطه تعلق خاطر دارند و تبدیل یک باره آن به چهارراه در هویت شهری بجنورد تاثیر گذار است. بهتر است در این زمینه با هم فکری و تعاملات بیشتر تصمیم گیری شود.

به گزارش تسنیم با صلاح‌دید استاندار خراسان‌شمالی، تصمیم‌گیری نهایی در خصوص نحوه اجرای مسیر پیاده راه و تبدیل میدان کارگر به چهارراه به جلسه بعدی این کمیسیون در سال جدید موکول شد.

انتهای پیام/ن

R7719/P/S6,55/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۴۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین

وزیر نفت از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده نیز در دستور کار داریم.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی در جمع خبرنگاران بیان کرد: استفاده از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میدان‌های گازی اهمیت بسیاری دارد. امروز برای توسعه نزدیک به ۱۶ مخزن گازی با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی کشور تفاهم‌نامه امضا شد که به‌سمت قرارداد و اجرایی‌شدن می‌رود.

وی افزود: شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی با کمک شرکت‌های اکتشاف و تولید در توسعه میدان‌های گازی ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری می‌کنند و با توسعه این میدان‌ها، در دو، سه سال آینده بیش از ۱۲۷ میلیون مترمکعب گاز به تولید گاز کشور افزوده می‌شود که هم تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌ها خواهد بود و هم به فرایند توسعه میدان‌های گازی کشور کمک می‌کند.

وزیر نفت تصریح کرد: سابقه نداشته است شرکت‌های پتروشیمی در زمینه توسعه میدان‌ها ورود کنند. در نمایشگاهی که در حسینیه امام خمینی (ره) با حضور رهبر معظم انقلاب برگزار شد، ایشان تأکید کردند که از ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ استفاده کنید که امروز الحمدالله این اتفاق مبارک رقم خورد.

اوجی با بیان اینکه پارسال قراردادهای سازنده‌ای با شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ پتروشیمی در زمینه جمع‌آوری گازهای مشعل داشتیم، گفت: بخشی از این‌ها به بهره‌برداری رسیده است. همچنین در خصوص تولید بنزین در مجتمع‌های پتروشیمی، به‌ویژه پتروشیمی‌هایی که متانول تولید می‌کنند، با شرکت‌های ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی و صنایع پتروشیمی برنامه‌ریزی‌هایی شده است.

وی افزود: ان‌شاءالله بخشی از تولید متانول کشور به‌سمت تولید بنزین و ارزش‌ افزوده سوق داده می‌شود. امروز بسیاری از کشورها از خوراک متانول به تولید بنزین دست یافته‌اند که ما دانش فنی و توانمندی تولید آن را داریم؛ بنابراین در بعضی پتروشیمی‌ها که سهام‌داران آن‌ها تمایل داشتند، با همکاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی این اتفاق مطلوب رقم خواهد خورد و ما بخشی از ظرفیت تولید متانول را به تولید بنزین سوق خواهیم داد که اعداد و ارقام آن را در مصاحبه‌های بعدی اعلام خواهم کرد.

وزیر نفت ادامه داد: با توجه به افت قیمتی که طی چند سال اخیر در بحث محصولات تولید متانول داشته‌ایم و از طرفی برای جبران ناترازی بنزین، می‌توانیم از بنزینی که از خوراک متانول تولید می‌شود استفاده کنیم. این موضوع در کشور چین هم اتفاق افتاده است.

اوجی از بهره‌برداری ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار خبر داد و گفت: ۵۰ پروژه جدید همسو با ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار را نیز در دستور کار داریم. از این پروژه‌ها و پروژه‌هایی که تکمیل می‌شوند یا نیمه‌تمام هستند، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار بشکه به تولید نفت ما اضافه می‌شود. همچنین روزانه ۳۵ میلیون مترمکعب به تولید گاز و بیش از روزانه ۵۰ هزار بشکه به ظرفیت پالایشی کشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه وزارت نفت در آغاز سال نو به اجرای پروژه‌های کلان با استفاده از منابع داخلی توجه نشان داده و بالاترین وزارتخانه و دستگاه در کشور در موضوع جذب سرمایه‌ خارجی وزارت نفت بوده است، گفت: در توسعه میدان‌ها نشان دادیم که معطل شرکت‌های خارجی نیستیم و با سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در دو سال اخیر، نگاه درستی برای توانمندی بخش داخلی ایجاد شده است.

وزیر نفت تصریح کرد: امروز اتفاق مطلوب با فعالان بخش خصوصی که عمده سهام‌دارانِ این پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها هستند رقم خورد، البته سهام‌داران آن‌ها مردم هستند و بیش از ۵۰ میلیون نفر در صنایع پتروشیمی و مجتمع‌های بزرگ پتروشیمی سهم‌ دارند.

دیگر خبرها

  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • (ویدئو) رئیس شورای شهر: تغییری در طرح ترافیک ایجاد نمی‌شود
  • مسدود شدن میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • مسیر میدان امام علی به سمت چهار راه بابا قاسم مسدود است
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری