Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته ناظر بر نشریات سازمان مرکزی پیام نور گفت: عسکری، مدیرکل فرهنگی وزارت علوم قول رسیدگی حتمی به مسئله نشریات دانشگاه پیام نور را به ما داد، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته است.



نصراللهی، دانشجوی دانشگاه پیام نور و عضو کمیته ناظر بر نشریات سازمان مرکزی پیام نور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون تخلفات و عدم رسیدگی به نشریات در دانشگاه پیام نور گفت: ماجرا به سال قبل برمی گردد که طی تصمیم نانوشته‌ای وزارت علوم تصمیم گرفت تا نشریات را به انزوا ببرد و نماینده‌ای در کمیته نظارت و وزارت نداشته باشند به این صورت که ۳۰ حق رای ما را به ۱۳ حق رای کاهش دادند، این کار را زمانی انجام دادند که تا موعد انتخابات ۲۰ روز بیشتر باقی نمانده بود و اسامی برای انتخابات را رد کرده بودیم و هیچ فرجه‌ای برای برگزاری مجدد انتخابات نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: عسکری در همایشی که در اصفهان برگزار شد قول رسیدگی حتمی به مسئله نشریات دانشگاه پیام نور را به ما دادد و گفت این موضوع تا سال آینده قطعا درست خواهد شد. بعد از آن ما نامه نگاری کردیم که بی فایده بود و حتی جواب نامه‌های ما را نیز وزارت علوم نداده است.

نصراللهی گفت: دانشگاه پیام نور حدود ۴۰۰ نشریه دارد که از این تعداد ۳۵۰ نشریه  فعال است و اگر بخواهند انتخابات پیام نور را به رسمیت بشناسند حق رای بالایی خواهیم داشت در انتخابات وزارت علوم و قطعا پیام نور یکی از مهره‌های تعیین کننده وزارت علوم خواهد بود.

این مدیرمسئول نشریه دانشجویی پیرامون دلیل این اتفاقات افزود: سیاست‌هایی که وزارت علوم و کمیته ناظر بر نشریات آن و نگاه چپ و راستی که به نشریات دارد یکی از دلایل این موضوع است اگر کمیته وزارت علوم را نگاه کنیم می‌بینیم که اکثریت اعضا اصلاح طلب هستند و تنها یک عضوعلی البدل اصولگرا است و در کمیته نظارت وزارت علوم نیز درگیری‌های بسیاری وجود دارد در واقع مسئله نظارت بر نشریات جناح گرایانه دیده می‌شود.

وی تصریح کرد: آخرین باری که عسکری به دانشگاه گلستان پیام نور آمده بودند خود من به شخصه با وی صحبت کردم و معاونت فرهنگی و مدیرکل فرهنگی  پیام نور این مسئله را به آنها گوشزد کردند. اما طبق اخبار رسیده حتی در آخرین جلسه‌ای که برگزار کردند هیچ خبری از این موضوع نشده است و حتی در مورد پیام نور نیز صحبت نشده است چه برسد به بررسی کردن. این در حالی است که ما می‌بینیم در دانشگاه تهران به راحتی تخلف انجام می‌شود و افرادی که حق رای دارند فارغ التحصیل شده اند.

نصراللهی همچنین یادآور شد: متاسفانه نشریات قربانی سیاسی بازی‌های جناح گرایانه شده است و در واقع شاید یکی از دلایلی که می‌خواهند کمیته نظارت بر نشریات اصلاح طلب باشند این است که نشریات سیاسی که خودشان انتشار می‌دهند و موارد انضباطی که به آن‌ها ارجاع می‌شود فیلتر و جلوگیری نشود و بتواند آن را رد کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کمیته ناظر بر نشریات سازمان مرکزی پیام نور نصراللهی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۵۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: موضوع جوسازی در خصوص اخراج استادان صحت ندارد، آنها چشم‌وچراغ دانشگاه و جامعه هستند که همواره از توان علمی و تخصصی این نخبگان برای پیشرفت کشور بهره خواهیم برد.

محمدعلی زلفی‌گل روز شنبه در حاشیه کلنگ زنی یک طرح آموزشی دانشگاه یاسوج در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به طور یقین هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی و یا بدون توجه به توانمندی‌های و ظرفیت های آنها نبوده است.

وی افزود: استادان سرمایه‌های جامعه و افتخار جامعه دانشگاهی هستند و یک سری قوانین و مقررات وجود دارد که هر کسی آن را رعایت کند، هیچ مشکلی برایش پیش نمی‌آید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برای نمونه یک عضو هیات‌ علمی باید نظم کلاس، اداری و حرفه‌ای را به طور کامل رعایت کند، چنانچه یک عضو هیات‌ علمی نتواند ترفیع سالانه‌اش را بگیرد شامل رکود علمی می‌شود.

زلفی‌گل عنوان کرد: به‌هرحال باید تبدیل وضعیت اعضای هیات‌علمی توسط مرجع ذی‌صلاح بررسی و تأیید شود.

وی ابراز کرد: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند و بدون تردید مشکلاتی در زمینه آموزش، پژوهش و موارد دیگری داشتند، خیلی از این افراد بازنشسته بودند که جزو افراد اخراجی قلمداد شدند.

محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز شنبه (هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است.

حضور در دانشگاه یاسوج و افتتاح سردر دانشگاه، زیارت مقبره شهید گمنام، کلنگ‌زنی دومین خوابگاه متاهلی، بازدید از چندین پروژه فعال و در حال ساخت و مصاحبه با شبکه سراسری به صورت زنده از خبر ۱۴ و نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه یاسوج از برنامه های این سفر است‌.

همچنین نشست آمایش آموزش عالی با حضور امام جمعه، استاندار، رؤسای دانشگاه ها ، نشست با اعضای هیات علمی در قالب جلسه گرامیداشت هفته معلم (استاد) و تجلیل از برگزیدگان و سرآمدان علمی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه است.

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • واکنش یک استاد دانشگاه تهران به ادعای وزیر: اخراجم سیاسی بود
  • وزیر علوم: تعداد کمی از اساتید در سطح دانشگاه‌ها اخراج شدند/ هیچ اخراجی بدون دلیل و با نگاه سیاسی نبوده است
  • تقدیر مردم غزه از جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در جهان
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس