Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، آدریانا سالوا تیه را، رئیس سنای بولیوی، در مصاحبه اختصاصی با شبکه هیسپان تی‌وی ایران تاکید کرد طرف‌های درگیر در مسئله ونزوئلا خود باید برای حل بحران این کشور دست به کار شوند.

او در پاسخ به اینکه نظرش درباره بحران ونزوئلا چیست، اعلام کرد: موضع ما ثابت است، دفاع از حاکمیت ملی و حق انتخاب ملت‌ها.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر در ونزوئلا مسئله‌ای وجود دارد، باید بین ونزوئلایی‌ها حل شود. بدون دخالت دیگران، بدون کشور‌هایی که بدون داشتن هیچ حقی، برای ملت‌های دیگر حاکم تعیین می‌کنند و سیاست‌های استثماری در پیش می‌گیرند. ما بر روی مذاکره سرمایه‌گذاری می‌کنیم... مذاکره‌ای بین ونزوئلایی‌ها. فقط می‌توانیم آن‌ها را به بازگشت صلح و حل مسالمت‌آمیز مشکلات فرا بخوانیم و در همه حال، به حاکمیت ملی یکدیگر احترام بگذاریم.

این مقام بولیویایی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه نقش آمریکا در تحولات آمریکای لاتین چیست، نیز گفت: منافع آمریکا در آمریکای جنوبی عبارت است از اول منابع طبیعی و بعد نیروی کار ارزان و سپس، دسترسی آسان به بازار‌های تامین. آمریکا تلاش می‌کند که کشور‌هایی مثل ما را در شرایط بی‌عدالت تقسیم کار در صحنه بین‌المللی قرار دهد تا ما را در جهان سوم نگه دارد، تا منابع طبیعی را بدون دسترسی به صنعت فقط صادر کنیم. به علاوه، کارگران ارزان قیمت آمریکای لاتین برای آمریکا اهمیت دارند، چون می‌تواند به حقوق آن‌ها تعرض کند و در اکثر موارد، آن‌ها را از تامین اجتماعی و دستمزد مناسب محروم کند. بنابراین آمریکا قطعا تلاش می‌کند بر ما کنترل داشته باشد تا بتواند بازار‌های ما را برای خود باز نگه دارد. خیلی از کشور‌ها تلاش می‌کنند پروژه‌های تجارت آزاد آمریکای لاتین و اقیانوس آرام را عملی کنند، چرا که فقط در ما آن سه منفعت را می‌بینند: منابع، کارگر و بازار.

او افزود: بی شک، دستی پشت این موضوعات است که دولت‌های همسو می‌خواهند و تلاش می‌کنند مکانیزم‌هایی ایجاد کنند که دولت‌ها را دور بزنند. معاون دادستان، کنر بلانکو، در صحبت هایش در برزیل گفته بود که شبکه‌ای از قضات در آمریکای لاتین درست شده که مستقیما به دادستانی آمریکا جواب می‌دهند که پرونده‌های قضایی می‌سازند و بعد، علیه افراد اعلام جرم می‌کنند. یک عملیات کندور جدید، که تلاش می‌کند سیاست را به دادگاه‌ها بکشاند؛ سیاست جدیدی که در تلاش است با اتهامات فساد مالی احزاب و رهبران چپی را حذف کند. مثل رئیس جمهور برزیل، لولا، یا معاون سابق رئیس جمهور اکوادور، خورخه گلاس، که هنوز جرم هایشان حتی اثبات نشده است.

سالوا تیه را در پاسخ به پرسشی درباره اینکه که بارزترین تفاوت بولیوی در زمان حال با گذشته بولیوی چیست، نیز گفت: بولیوی کشوری است که ۱۱ شرکت بزرگ چندملیتی برای تمام منابعش تصمیم می‌گرفتند. ارگان‌های آمریکایی در کشور ما حضور فیزیکی داشتند و این حضور به معنی پیگرد دائمی و قتل کشاورزان و بومیان بولیویایی بود. به نظرم یکی از بارزترین دستاورد‌های ما حاکمیت ملی بوده؛ برای اینکه سیاست‌ها را خودمان تعریف کنیم و اقتصادمان را خودمان سر و سامان دهیم و منابع مالی را خودمان مدیریت کنیم. دومین دستاورد دموکراتیک کردن کشور بود. آن دسته از مردمی که از لحاظ تاریخی به کنار رانده شده بودند و نمی‌توانستند در سیاست‌ها و تقسیم ثروت شرکت کنند به جامعه وارد شدند، چرا که دموکراسی فقط رای دادن نیست، بلکه این است که همه بتوانیم به مجموعه‌ای از حقوق، مثل آموزش دولتی، تامین اجتماعی و مسکن و ... دسترسی داشته باشیم و همچنین موضوع حضور فعال بومیان و زنان و قومیت‌ها در جامعه؛ حضور همه این افراد در یک جامعه کشور چندملیتی بولیوی را بنا کرده است.

انتهای پیام/

مصاحبه رئیس سنای بولیوی با شبکه هیسپان تی‌وی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ونزوئلا آمریکای لاتین آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو

به گزارش خبرگزاری مهر، وبگاه خبری آکسیوس به نقل از منابع خود اعلام کرد که اعضای مجلس سنای آمریکا با مقامات ارشد دیوان کیفری بین‌المللی برای جلوگیری از صدورر حکم بازداشت برای مقامات تل آویو دیدار کردند.

گفته شده است در این دیدار، سناتورها نگرانی خود را از احتمال صدور حکم بازداشت علیه مقامات اسرائیلی به دادگاه ابراز کردند.

پیش از این روزنامه صهیونیستی اسرائیل هیوم گزارش داده بود که مسئولان صهیونیست با اعضای کنگره آمریکا تماس‌هایی برقرار کرده‌اند. بر اساس این گزارش، تماس‌های مذکور در راستای اعمال فشار بر دیوان کیفری بین المللی و ممانعت از صدور حکم بازداشت سران رژیم صهیونیستی برقرار شده است.

اسرائیل هیوم اضافه کرد: برخی طرف‌ها در آمریکا از تل آویو در غائله صدور حکم بازداشت احتمالی دیوان کیفری بین المللی حمایت می‌کنند.

در همین ارتباط شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نتانیاهو از خانواده‌های اسرای صهیونیست خواسته دیوان کیفری بین‌المللی را جهت جلوگیری از صدور حکم بازداشت او و دیگر مقامات تل آویو تحت فشار قرار دهند.

به تازگی پایگاه مرکز مطالعاتی العربی الجدید در مقاله‌ای به بررسی اقدامات فوری محافل قضائی و دیپلماتیک رژیم صهیونیستی که نشان از وحشت این رژیم از احتمال صدور حکم بازداشت قضائی ضد سرکردگان تل‌آویو حکایت دارد، پرداخت و نوشت که رژیم صهیونیستی هجمه قضائی و دیپلماتیک گسترده‌ای را برای ممانعت از صدور حکم دادگاه لاهه ضد مسئولان ارشد سیاسی و نظامی خود به کار گرفته است، اما محافل صهیونیستی امکان موفقیت این تلاش‌ها را بسیار اندک می‌دانند.

همچنین پیشتر مقامات اسرائیل به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده بودند که اگر دادگاه بین‌المللی کیفری (لاهه) حکم بازداشت سران و مقامات ارشد اسرائیل را صادر کند، تل‌آویو سلسله پاسخ‌هایی را علیه تشکیلات خودگردان فلسطین آغاز خواهد کرد که به فروپاشی آن منجر شود.

در روزهای اخیر گزارش‌هایی در رسانه‌های رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه دیوان کیفری بین المللی در حال آماده شدن برای صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر، هرزی هالوی رئیس ستاد ارتش و یوآو گالانت، وزیر جنگ این رژیم است.

نتانیاهو مدعی شده که اگر حکم بازداشت صادر شود، «رسوایی در مقیاس تاریخی» خواهد بود.

به نوشته آکسیوس «یکی از اقدامات احتمالی (اسرائیل) می‌تواند ورشکستگی تشکیلات خودگردان از طریق مسدودکردن انتقال درآمدهای مالیاتی باشد؛ تشکیلات خودگردان اداره کرانه باختری اشغالی را بر عهده دارد.

رژیم صهیونیستی از طرف فلسطینی‌ها مالیات جمع‌آوری می‌کند و براساس توافقنامه اسلو در سال ۱۹۹۴ ماهانه به تشکیلات خودگردان انتقال می‌دهد.

کد خبر 6095420

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • «غزه» مسئله اول جهان است
  • خشونت علیه دانشجویان و اساتید ذات واقعی آمریکا را نشان داد
  • تلاش سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت نتانیاهو
  • تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو