Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- ایرنا- دبیر کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی راه های خراسان شمالی گفت: اصلاح نقاط حادثه خیز این استان در شرایط فعلی اقتصادی نیازمند 500 میلیارد ریال اعتبار است.

علی اصغر بدیعی مقدم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شناسایی 337 نقطه در تصادفات استان بر اساس ضرایب کل کشور، گفت: از این تعداد 96 نقطه پرحادثه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این نقاط شامل 51 نقطه اصلی و شریانی، 28 نقطه فرعی و 17 نقطه روستایی است.
بدیعی مقدم بیشترین نقاط پرحادثه را در بجنورد با 41 نقطه و شیروان با 17 نقطه دانست و افزود: در مجموع رقمی بالغ بر 500 میلیارد ریال اعتبار برای رفع این نقاط اعتبار نیاز است.
وی بر آشکارسازی این نقاط، نصب علائم و تامین روشنایی، راهسازی، اصلاح شیب شیروانی و بهسازی برخی نقاط و نصب علائم بر اساس استاندارد راه تاکید کرد.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری خراسان شمالی با بیان اینکه بیشترین نوع تصادفات و تلفات در نتیجه واژگونی بوده است، اظهار داشت: اغلب واژگونی ها در سال جاری در محور جنگل گلستان تا چمن بید به علت یک طرفه شدن این ‌مسیر رخ داده است.
وی از تصادفات رخ به رخ و جلو به پهلو نیز به عنوان دیگر علل مهم تصادفات یاد کرد و گفت: اصلاح رویه آسفالت و سرعت بیش از حد مجاز و تعریض محور نیز در تصادفات دخیل بوده اند.
دبیر کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی راه های خراسان شمالی خواستار افزایش تامین منابع برای سال 98 به منظور اجرای اقدامات موثر برای کاهش تلفات شد.
وی بیشترین سن تلفات را در 24 تا 42 سال دانست و اظهار داشت: اوج تصادفات در ساعت 17 تا 19 بوده است و 50 درصد تلفات هم بلافاصله بعد از تصادف صورت گرفته است.
وی یادآور شد: این در حالی است که افزون بر 80 درصد تصادفات توسط کسانی رخ داده که تحصیلات ابتدایی و کمتر داشته اند که نشان دهنده نقش سواد در فرهنگ رانندگی است.
بدیعی مقدم افزود: هم اکنون بررسی شرایط بزرگ راهی و راه فرعی و روستایی بیانگر این است که میزان سرعت در محورها افزایش یافته و نیاز است کنترل بیشتری روی این امر صورت گیرد.
وی از سامانه های کنترل هوشمند به عنوان بهترین راهکار در کاهش تصادفات یاد کرد و اظهار داشت: هم اینک 21 دوربین در سطح محورهای استان نصب شده است که بیشترین آنها در محور شریانی اسفراین و جاجرم است.
بدیعی مقدم با تاکید بر لزوم نصب دوربین کنترل سرعت بیشتر در محورها، گفت: در حال حاضر بر اساس برنامه 12 دستگاه دوربین در برنامه اجرا شده که در سال 98 به سامانه کنترل تردد و جرائم افزوده می شود.
به گزارش ایرنا بنا بر اعلام سازمان پزشکی قانونی خراسان شمالی؛ کل فوتی های غیرقطعی تصادفات ناشی از رانندگی استان در 11 ماهه امسال 228 نفر بوده که در مقایسه با 277 نفر سال قبل 18 درصد کاهش داشته است.
از این تعداد با کاهش 17.5 درصدی 193 نفر در جاده های برون شهری فوت کرده اند که از این تعداد در حوزه راه های اصلی برون شهری با 19 درصد کاهش 144 نفر فوتی و در راه روستایی و خاکی با 33 نفر فوتی 38 درصد کاهش داشته ایم.
همچنین در این مدت چهار هزار و 890 نفر در تصادفات مجروح شده اند که رشد 18 درصدی داشته است.
ط/ 6042

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي نقاط حادثه خيز راه خراسان شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۵۹۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت

آفتاب‌‌نیوز :

بابک یکتاپرست درباره جزئیات حوادث ترافیکی هفته گذشته گفت: در هفته‌ای که گذشت، ۲۳۳ حادثه ترافیکی به سازمان اورژانس کشور اعلام شد که به مصدومیت ۱۳۱۷ نفر و کشته شدن ۶۲ نفر، انجامیده است. در این بازه زمانی، ۱۱۱۷ مصدوم ناشی از حوادث رانندگی نیز به مراکز درمانی منتقل شدند. همچنین ۲۰۰ نفر در محل درمان شدند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور درباره استان‌هایی که در هفته گذشته دارای بیشترین حوادث ترافیکی بودند نیز گفت: در استان سیستان وبلوچستان ۲۲ حادثه با ۱۲۴ مصدوم و دو فوتی، استان فارس ۲۰ حادثه با ۱۰۸ مصدوم ۱۰ فوتی و و در استان تهران ۱۸ حادثه با ۷۹ مصدوم و شش فوتی رخ داده است.

وی افزود: در این بازه زمانی، ۱۱ حادثه در حوزه حمل و نقل عمومی داشتیم که ۱۰۸ مصدوم و دو کشته برجای گذاشت. همچنین در حوزه حوادث تریلی و کامیون‌ها نیز ۱۰۱ زخمی و ۲۱ کشته اعلام شده است. در حوزه تصادفات وانت‌بار‌ها نیز در این هفته، ۷۲ زخمی و چهار کشته داشتیم.

یکتاپرست گفت: ۱۵ حادثه در مورد تصادفات موتورسیکلت‌ها به ثبت رسید که۵۶ نفر زخمی داشت و سه نفر نیز کشته شدند.

وی با اشاره به مهم‌ترین حادثه ترافیکی هفته گذشته افزود: در ۱۳ اردیبهشت ماه، یک دستگاه سمند با یک دستگاه خودروی سوزوکی تصادف کرد که این حادثه در تبریز، چهار کشته و سه مجروح برجای گذاشت. 

سخنگوی سازمان اورژانس کشور ادامه داد: در هفته گذشته، ۴۱۲ حادثه غیرترافیکی به ثبت رسید که مهم‌ترین آن حادثه حریق یک لنج در جزیره هرمز بود که باعث فوتن سه نفر و زخمی شدن شش نفر شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مخبر: کاهش تلفات جاده‌ای از مهمترین اولویت‌های کشور است
  • کاهش تلفات جاده ای از مهمترین اولویت های کشور است
  • کاهش تلفات جاده‌ای و رفع نقاط حادثه‌خیز از اولویت‌ها است
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • ۱۳۱۷ مصدوم و ۶۲ کشته در تصادفات هفته دوم اردیبهشت
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • افت شاخص انتظارات تورمی به پیش از آغاز تحریم/ تدوام روند نزولی نرخ تورم