Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمانی که فیلم سینمایی هزارپا وارد شبکه نمایش خانگی شد، اعتراضات و ابهامات زیادی را به همراه داشت و مخاطبان نمایش خانگی بعد از خرید پک فیلم متوجه شدند که یک فیلم سینمایی را در قالب یک سریال خریداری کرده‌اند. ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۹ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بعد از حواشی پخش فیلم سینمایی «هزارپا» یا بهتر بگوییم مینی سریال هزارپا اعتراضات رسانه‌ها و مخاطبان در فضای مجازی بالا گرفت که چرا باید به این شکل با مخاطب برخورد کرد و برای کسب سود بیشتر دست به هر طرفندی زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسنیم هم نسبت به این اقدام واکنش نشان داد.

روش تازه «هزارپا» برای کسب درآمد از شبکه نمایش خانگی


روابط عمومی موسسه هنرهای تصویری سوره، هم به این قضایا واکنش نشان داد و بیانیه‌ای به این شرح صادر کرد:

«به گزارش روابط عمومی موسسه هنرهای تصویری سوره؛ در هفته گذشته پرفروش‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران یعنی فیلم سینمایی «هزارپا» در نمایش خانگی عرضه شد. همزمان با پخش این فیلم اعتراض‌های بسیاری از سوی مردم و رسانه‌ها نسبت به نحوه،  قیمت فیلم و دو قسمتی شدن آن مطرح شده که پاره‌یی از انتقادها، متوجه موسسه هنرهای تصویری سوره وابسته به حوزه هنری بوده است. این در حالی است که امتیاز پخش نمایش خانگی فیلم «هزارپا» اساسا،  به موسسه ریز موج واگذار شده است و در این خصوص هیچ مسئولیتی متوجه موسسه هنرهای تصویری سوره  نیست.

علیرضا اقبالی مدیر بازرگانی موسسه ریزموج، نسبت به حواشی مطرح شده گفت: نسخه نمایش خانگی فیلم با نسخه سینمایی فیلم هزارپا متفاوت است. ما در نمایش خانگی توانستیم نسخه اصلی کارگردان را که 205 دقیقه است پخش کنیم؛ در واقع 85 دقیقه از فیلم هزارپا در سینما پخش نشده است و مخاطب این صحنه‌ها را برای اولین بار خواهد دید. اما متأسفانه، زیرساخت‌های سخت‌افزاری از قبیل کیفیت و ظرفیت DVD در ایران، پاسخگوی نیاز ما یعنی پخش فیلم 205 دقیقه‌ای را ندارد. به‌همین به‌ناچار فیلم را 2 نسخه دی‌وی‌دی نمایش خانگی عرضه کردیم.

وی ادامه داد: در مورد قیمت نسخه نمایش خانگی هزارپا نیز به مخاطبان این اطمینان را می‌دهیم قیمت نسخه نمایش خانگی هزارپا ارزان‌تر از دیگر مدل‌های پخش تمام شده است. حتی با توجه به 85 دقیقه فیلم که تا بحال دیده نشده است و برای اولین بار توزیع می‌گردد،  نسخه نمایش خانگی فیلم، هزارپا را با نصف قیمت واقعی آن عرضه کرده‌ایم. وی ضمن تشکر از همراهی همه مردم و رسانه‌ها اظهار امیدواری کرد زیرساخت‌های فنی و سخت‌افزاری در ایران بهبود یابد تا شاهد چنین مشکلاتی نباشیم.»

عرضه دوقسمتی هزارپا ارتباطی با سازمان سینمایی ندارد

"هزارپا" در حوزه هنری چه می‌کند؟!

این در حالی است که به گفته علیرضا اقبالی مالک معنوی این فیلم در شبکه نمایش خانگی همچنان موسسه هنرهای تصویری سوره است و مشخص نیست مسئول اصلی این اتفاق در فرآیند توزیع هزارپا چه کسی است؟ همچنین به لحاط فنی هم امکان جای دادن کل فیلم در یک پک وجود داشت و این موضوع را می‌توان از اساتید تدوین سینما هم جویا شد. پکی که حتی شامل یک DVD باشد.

خبرگزاری تسنیم هم، درباره همین موضوع با علیرضا اقبالی مدیر بازرگانی موسسه ریزموج به گفت‌وگو نشست. وی در این رابطه توضیح داد: بعد از این اتفاق انتقادات زیادی به ما شد و تماس‌های متعددی با ما برقرار شد. ما خیلی در موضوع مالی فیلم ورود نداشتیم ولی با توجه به اینکه 18 سال در این زمینه فعالیت می‌کنم و با مشکلات نمایش خانگی آشنا هستم این انتقادات به حق و به جاست، آن هم با توجه به مشکلات اقتصادی اخیر مردم. از طرف دیگر حق معنوی این اثر بسیار بالا بود و قابل قیاس با سایر محصولات نبود. موسسه رسانه‌های تصویری سوره اول از وزارت ارشاد درخواست دادند چون بدون مجوز که نمی‌شود یک تومان هم قیمت را بالا برد پس حتما مصوبه و تأییدیه آن را باید می‌گرفتند. خواسته اصلی آنها این بوده که اجازه دهند محصول هزارپا را که یک کالای لاکچری است و به خاطر اینکه محصول گرانی است  با قیمت 20 هزار تومان در نمایش خانگی توزیع کنیم.

وی درباره اینکه چه کسی این درخواست را از وزارت ارشاد داشته توضیح داد: کسی که پول داده و مالکیت آن را خریداری کرده این درخواست فروش 20 هزار تومانی را از وزارت ارشاد داشت یعنی همان موسسه رسانه‌های تصویری سوره، ارشاد با این موضوع مخالف کرد و قبول نکرد و در نهایت به این جمع‌بندی رسیدند که به جای اینکه این محصول را در یک قسمت توزیع کنند و در بازار ایجاد هیجان کنند فیلم در دو قسمت و در قالب یک مینی‌سریال توزیع شود. این کلیت اتفاق است که افتاده.

کسی که پول داده و مالکیت آن را خریداری کرده این درخواست فروش 20 هزار تومانی را از وزارت ارشاد داشت یعنی همان موسسه رسانه‌های تصویری سوره

 

علیرضا اقبالی خاطر نشان کرد: خیلی خوشحالم که جامعه به‌صورت ریزبینانه به موضوعات می‌پردازد چون می‌دیدم در مباحثی مانند کالاهای پروتئینی و بقیه اعتراضی نمی‌کنند ولی خوشحالم نسبت به این محصولات اینچنین واکنش نشان می‌دهند. البته من به کسانی هم که انتقاد می‌کردند یک نکته را یادآوری کردم و آن اینکه مطمئن باشید از سال بعد دیگر فیلمهای سینمایی گرید A و A+ خریداری و توزیع نمی‌شود و این انتقادات باعث می‌شود کسی سمت سینمای گران قیمت نرود.

وی افزود : ما با بحران مخاطب در نمایش خانگی مواجهیم وقتی کسی در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کند انتظار بازگشت سرمایه خود را دارد وگرنه دیگر وارد این حوزه نمی‌شود. البته لازم است درباره این اثر تأکید کنم سوره مالک معنوی اثر است و پروانه آن به نام ماست.

مدیر بازرگانی موسسه ریزموج با پذیرش انتقادات نسبت به این موضوع بیان کرد: باید قبل از توزیع اطلاع‌رسانی صورت می‌گرفت و مردم می‌دانستند فیلم در دو قسمت توزیع می‌شود. به عنوان مثال خانمی با من تماس گرفت و گفت من بیمار خاصم و با هزار امید و آرزو به دخترم گفتم این فیلم را خریداری کن. بعد فهمیدم قسمت دوم هفته آینده می‌آید و من به توجه به شرایط این بانو از او عذرخواهی کردم و یک پک هدیه برایش ارسال کردم. اما شما هم مشکلات مارا در نظر بگیرید شرکت ریز موج با 2500 نیرو امروز تنها 400 نفر در آن فعالیت می‌کنند. من ندیدم سرمایه‌گذاری پارسال در این حوزه ورود کرده باشد و امسال هم دوباره سرمایه‌گذاری کند.

با تمام این تفاسیر لازم به ذکر است اگر واکنشها در زمان گرانی و رفتارهای خارج از عرف در هر زمینه‌ای چه پروتئین و غلات و چه کالاهای فرهنگی بدین شکل وجود داشت دلالان و کسانی که قصد سوء‌استفاده از شرایط به نفع خود را داشتند اینگونه عمل نمی‌کردند و در همان ابتدا از بروز رفتارهای بعدی جلوگیری می‌شد.

انتهای پیام/

 

R1356/P1439/S4,34/CT7 واژه های کاربردی مرتبط سینما سینمای ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینما سینمای ایران سینما سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۶۹۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد

معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا از ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای‌مجازی خبر داد که برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، صدا و سیما را مکلف کرد به تخلفات اشخاص و موضوعات مالی در این حوزه را رسیدگی کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حامد معینی معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا درخصوص تنظیم دستورالعمل رسیدگی به شکایات و تخلفات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر گفت: صیانت از جریان تولید و انتشار محتوای ایرانی- اسلامی، حمایت از حقوق فعالان و تولیدکنندگان محتوای سالم، ایمن و مفید و همچنین پیشگیری از وقوع تخلفات و رفع بسترهای بروز تخلفات و تضمین اجرای صحیح مقررات و دستورالعمل‌های ساترا یکی از اهداف و مأموریت‌های مهم معاونت تدوین مقررات و امور حقوقی است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تثبیت اجرای مأموریت تنظیم مقررات، صدور مجوز و نظارت سازمان صداوسیما در حوزه صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی مطابق با دستور صریح مقام معظم رهبری (مدظله العالی) 22/06/1394، قوانین بالادستی و همچنین تصویب ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1402، پیش بینی ضمانت اجرایی برای برخورد با سکوهایی که مقررات و دستورالعمل هایی که در حوزه تنظیم‌گری ساترا تدوین شده را نقض می‌نمایند، به عنوان یکی از دغدغه‌های جدّی معاونت تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا بوده که از طرق مختلف هم پیگیری شده است.

معینی افزود: با توجه به این مسئله، مطالعات زیادی در این زمینه انجام و همزمان، مقررات و اسناد به همراه گردش کار رسیدگی نهادهای تنظیم‌گر کشورهای دیگر مورد بررسی و تحلیل واقع شد. حاصل کار تنظیم یک دستورالعمل برای رسیدگی به شکایات و تخلفات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی بود در دستور کار قرار گرفت.

معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا تصریح کرد: این دستورالعمل با استناد به قانون اداره و اساسنامه سازمان صدا و سیما و مطابق تکالیف سازمان در تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی و نظارت بر آن، پس از تدوین به نظرخواهی تخصصی از جامعه نخبگانی و فعالان و نمایندگان رسانه‌های دارای مجوز صوت و تصویر فراگیر گذاشته شد و موارد و ملاحظات افراد نامبرده و سایر بخش‌های مرتبط نیز در چندین جلسه کارشناسی دریافت و مورد اعمال قرار گرفت.

برخورد با مصادیق غیرقانونی تبلیغات در نمایش‌خانگی

وی در ادامه اضافه کرد: در نهایت دستورالعمل برای تشخیص عدم مغایرت با سایر قوانین و مقررات بالادستی به کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور در مرکز ملی فضای مجازی ارسال و مورد تأیید قرار گرفت؛ در ادامه با تصویب رئیس سازمان صداوسیما و تمهید فرایندهای اجرایی برای اجرا ابلاغ شد.

معینی عنوان کرد: فرایند نظارت ساترا برای جلوگیری از وقوع تخلف همزمان با اجرای این دستورالعمل اعمال می‌شود؛ به این ترتیب که کشف و اعلام تخلف از هر روش اعم از گزارش واحدهای تخصصی و ناظران ساترا، گزارش‌های مردمی و نظارت‌های مبتنی بر سیستم‌های ماشینی هوشمند، بررسی و در صورت احراز آن و عدم رفع آن، موضوع حسب مورد به کمیته‌های مندرج در این دستورالعمل و سایر مراجع ذیربط مانند کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، دادسرای عمومی و انقلاب و .... اعلام و پیگیری می‌شود.

معاون تدوین مقررات و امور حقوقی ساترا تأکید کرد: براساس ساختار این دستورالعمل، دبیرخانه در ذیل معاونت تدوین مقررات و امور حقوقی و همچنین کمیته‌های بدوی و تجدیدنظر برای رسیدگی به تخلفات و شکایات تشکیل شده است و در این دستورالعمل آمده که پس از دریافت گزارش‌ها و شکایات، با تکمیل کاربرگ مربوطه، موضوع را به رئیس کمیته بدوی اعلام خواهد شد و در صورتی که رئیس کمیته انجام تحقیقات بیشتر و یا جمع آوری دلایل و مستندات و ارزیابی فنی و تخصصی را ضروری تشخیص دهد می‌تواند موضوع را برای انجام موارد مذکور به کارشناس تحقیق ارجاع دهد. کارشناس تحقیق نیز تحقیقات مقدماتی و تکمیلی را انجام داده و گزارش خود را به رئیس کمیته اعلام می‌کند و حسب تشخیص با دریافت دفاعیات مکتوب رسانه موضوع در دستور کار کمیته برای رسیدگی قرار می‌گیرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: تخلفات حوزه صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی از جمله نقض ضوابط و مقررات و عدم رعایت فهرست مصادیق محتوای مجرمانه ابلاغی دادستانی کل کشور و برخی از مصادیق عمومی آن از جمله پخش زنده بدون مجوز، تولید و انتشار محتوا بدون مجوز، تولید و انتشار محتوا مغایر با ضوابط و مقررات ساترا، نقض حقوق کاربران، ارائه اطلاعات گمراه کننده و نادرست به کاربران، تبلیغات مغایر با مقررات و ضوابط ساترا، عدم رعایت الزامات نظیر ایجاد دسترسی، تفکیک و جداسازی محتوا برای اطفال و نوجوانان، خدمات کنترل والدینی، رده‌بندی سنی محتوا و خدمت، ارائه خدمات انتشار محتوا در رسانه‌های کاربرمحور بدون رعایت الزامات نظیر سازکار پایش انسانی و سامانه‌ هوشمند ماشینی پالایش و کشف تخلفات، در این دستورالعمل پیش‌بینی شده است.

معینی در پایان گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران که مراحل نهایی تصویب و ابلاغ را طی می‌کند، سازمان صداوسیما مکلف شده است به تخلفات اشخاص و موضوعات مالی در حوزه صوت و تصویر فراگیر رسیدگی کند که این حکم به‌عنوان مقوم و تکمیل‌کننده دستورالعمل رسیدگی به شکایات و تخلفات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای کوچ عمو پورنگ از تلویزیون
  • عمو پورنگ از تلویزیون رفت
  • «سمفونی بهار» در هلند نواخته می‌شود
  • «اخت الرضا» راهی شبکه نمایش خانگی شد
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران