Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئسی، رئیس قوه قضاییه و نائب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری در حاشیه ششمین اجلاس رسمی مجلس خبرگان رهبری در خصوص برنامه‌های خود در این قوه در جمع خبرنگاران گفت: ما برای اجرایی شدن تغییر و تحولات قضایی که در بستر بیانیه گام دوم است، انشالله برنامه کوتاه مدت، میان مدت و طولانی مدت خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در برنامه طولانی مدتی که برای قوه قضاییه در نظر داریم، شامل مواردی می‌شوند که نیاز به اصلاح قانون است و یا مسائلی که باید به خارج از قوه محول کنیم و آن ها به ما کمک کنند که پیگیری های لازم را انجام دهیم.

حجت‌الاسلام رئیسی تصریح کرد:  مصمم هستیم که در برنامه کوتاه مدت آن دسته از مواردی که در اختیارات رئیس قوه قضاییه است را دنبال کنیم و انشالله مردم عزیزمان را در اختیار امور قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به جلسه شب گذشته خود به دادستان‌ها و عوامل دستگاه قضایی تصریح کرد: در آن جلسه از دادستان‌ها و عوامل دستگاه قضایی خواستم که با یک کار انقلابی و جهادی حرکتی کنند که پرونده‌های معوقه را به روز و بهنگام کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه در مبارزه با فساد هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت، گفت: در رابطه با فقط آن چه که مورد توجه همکاران قضایی من در سراسر کشور  عبارت از سخن مستند، گزارش مستند و رای مستند خواهد بود که استناد روی مهم قضیه است.

وی ادامه داد: در آنجا اعلام کردیم که باید در سیاست‌های خود به ویژه با تحریم‌های ظالمانه دشمن همکاری تمامی دستگاه‌ها با هم در دستورکار قرار بگیرد یعنی در عین حال که باید استقلال قضایی رعایت شود، همکاری دستگاه قضایی در تمامی استان‌ها با دستگاه‌های اجرایی باید صورت گیرد.

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی مردم و مسئولین را رنج می‌دهد، خاطرنشان کرد: باید با همکاری و مساعدت بین دستگا‌ها این مشکلات کاهش پیدا کند.

نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به صحبت‌های وزیر اقتصاد گفت: در جلسات خبرگان رهبری بر اساس آیین نامه معمولا بعد از سخنرانی شخصیت مدعو ۵ نفر از عزیزان حاضر صحبت می‌کنند، اما امروز و در یکی از نادر‌ترین جلسات این مجلس، بیش از ۱۳ نفر سخن گفتند.

وی ادامه داد: اول از همه باید گفت که عزیزان خبرگان کاملا به مطلب ورود داشتند، آمار، ارقام و درد‌های مردم برای آن‌ها ملموس بود و از جانب آقای وزیر هم مسائل بیان شد لکن فرصت کافی نبود که او مسائل را کامل توضیح دهد به همین دلیل انشالله جلسه بعدازظهر نکاتی که اعضای خبرگان می‌خواهند بگویند بررسی می‌شود.

حجت‌الاسلام رئیسی تصریح کرد: البته باید توجه داشت که نکات اعضا، نکات مردم است، خبرگان پناه مردم است و مردم مشکلات خود را به اعضا منتقل می‌کنند و اعضا هم کاملا مسلط در این باره صحبت کردند انشالله که صحبت‌های آقای وزیر در جلسه بعدازظهر برای اعضا قانع کننده باشد.

رئیس قوه قضاییه در پایان گفت: سیاست‌های ما در راستای حبس زدایی این است که بتوانیم مجازات‌هایی جایگزین حبس داشته باشیم به دلیل اینکه مسئله زندان و زندانی عوارض بسیاری برای خود، خانواده او و کشور دارد.

وی ادامه داد: جز در موارد آشکار قانون که راهی به غیر از حبس کردن نیست از همکاران در سراسر کشور خواستم که در خصوص بازداشتی‌ها دقت بسیار جدی کنند و قرار‌هایی که منجر به بازداشت می‌شود را به حداقل و میزانی که ضرورت وجود دارد برسانند.

نائب رئیس مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد:  از مسئولان دستگاه قضایی خواستم که در حبس موقت و صدور حکم از مجازات جایگزین استفاده کنند، این مسئله در قانون هم آمده است و در همین راستا از عزیزان مجلس خواستم که با لایحه‌ای در خصوص اصلاح قوانین است و ما در حال تکمیل آن هستیم کمک کنند.

رئیس قوه قضاییه در پایان  تصریح کرد: ما باید حبس‌ زدایی کنیم و ما باید انشالله نهاد‌هایی مثل نهاد میانجگری، داوری را فعال کنیم که بتوانند موارد را مورد بررسی قرار بدهند و بتوانیم ورودی به دستگاه قضایی را کاهش دهیم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قوه قضاییه مجلس خبرگان رهبری دستگاه قضایی مشکلات اقتصادی مشکلات رئیس مجلس خبرگان اقتصاد آیین نامه حبس زندان خانواده رئیس مجلس رئیس مجلس خبرگان رهبری قوه قضاییه مجلس خبرگان رهبری فساد رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۱۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ رئیس قوه قضاییه در نشست شورای قضایی هرمزگان گفت: این اعتبار برای سازمان زندان‌ها و پزشکی قانونی اختصاص یافت.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: در راستای رفع مشکل کمبود قاضی و نیروی اداری قضایی در دادگستری هرمزگان و واحد‌های قضایی تابعه، تصمیم گیری شد.
وی گفت: وضعیت بنادر، گمرکات و انبار‌های اموال تملیکی هرمزگان نسبت به سفر قبل در اسفند ۱۴۰۰ بسیار بهبود پیدا کرده است و وضع امروز این انبار‌ها با گذشته قابل مقایسه نیست.
رئیس قوه قضاییه افزود: در این سفر نتیجه تلاش و پیگیری‌های مسئولان و دستگاه‌های ذیربط، مشکل بیش از پنجاه ساله‌ی بالغ بر ۷ هزار و ۱۴۲ سند موسوم به سند رفسنجان در قشم، رفع شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی آزاد دادستان کل کشور هم در این نشست گفت: بهره برداری از سالن مانیتورینگ مقابله با قاچاق سوخت نیروی انتظامی در بندرعباس، ابراز امیدواری کرد که با این اقدام، گام مؤثری در راستای مقابله با قاچاق در استان هرمزگان برداشته شود.
رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به بازدید خود از پارکینگ خودرو‌های توقیفی در بندر جاسک گفت: در این پارکینگ ۲۴۵ خودرو و ۱۰۵ دستگاه موتورسیکلت در وضعیت نامناسب جوی نگهداری می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ اژه‌ای: چرخه معیوب سرمایه گذاری در کشور نیاز به اصلاح دارد
حجت‌الاسلام والمسلمین پورخاقان افزود: به همت دستگاه قضایی ۱۱۰ خودرو از این وسایل نقلیه از طریق مزایده به فروش رفته، اما هنوز به خریداران تحویل داده نشده است.
کاظمی‌فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه نیز هم در این نشست با بیان اینکه تمامی مبادی ورودی مجتمع‌های قضایی هرمزگان مجهز به سامانه کنترل تردد هستند، گفت: با بکارگیری سامانه کنترل تردد کلیه در مراجع قضایی استان هرمزگان، شهود حرفه‌ای تحت رصد قرار گرفته‌اند و کسب و کار شاهدفروشی در این استان به شدت کاهش یافته است.
محمدی رئیس سازمان زندان‌ها نیز در این جلسه گفت: همزمان با سفر هیئت عالی قضایی به استان هرمزگان، ۵۰ زندانی این استان از محل کمک‌های خیرین توسط ستاد دیه و ۱۰۵ زندانی از محل اعطای ارفاقات قانونی از زندان آزاد شدند.

دیگر خبرها

  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • رئیس و دادستان عمومی مجموعه قضایی شهرستان اردل معرفی شد
  • مبارزه با فساد در الوند پایان نمی‌پذیرد
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • رئیس قوه قضاییه: در زمینه امور فرهنگی نباید فقط نیروی انتظامی در کف خیابان کار کند
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با خانواده‌های دستگاه قضایی هرمزگان
  • خدا را سپاسگزاریم که در جای جای نظام سخن از یاد خدا و عدالت و یاری مظلومان است/ مردم ایران اسلامی در صف اول حمایت از فلسطین بوده و هستند
  • سردار رادان: آرام و قرار نداریم | برای عفت اسلامی درنگ نخواهیم کرد