Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@21:50:47 GMT

راهکار‌های کاهش استرس سفر

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۰۹۱۸۰۵

سفر شاید برای بعضی‌ها یک ماجراجویی مهیج باشد، اما افرادی هم هستند که سفرکردن برای آن‌ها یک تجربه اضطراب‌آور محسوب می‌شود. ناطقان: فرقی نمی‌کند حضور چندساعته در یک هواپیمای شلوغ و تنگ باشد یا پیداکردن مسیر در یک شهر ناآشنا؛ سفرکردن می‌تواند سختی‌ها و نگرانی‌های خاص خودش را برای آدم‌های مضطرب داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




١- هیچ کاری را برای دقیقه نود نگذارید
پروسه آماده‌شدن برای سفر به خودی خود می‌تواند اضطراب‌آور باشد، حتی اگر فرد مضطربی هم نباشید. برای آن‌که سفرتان را تا حد امکان به یک تجربه بدون اضطراب تبدیل کنید، سعی کنید ٢٤ساعت قبل از حرکت‌تان، کاملا آماده شده باشید. برنامه‌ریزی از قبل نقش مهمی در جلوگیری از اضطراب درطول سفر دارد. برای اغلب افراد، این آمادگی شامل گذاشتن وسایل در چمدان، پرینت بلیت‌های سفر یا اطلاعات رزرو هتل و همین‌طور درصورت سفر با هواپیما، گذراندن مرحله چک این در فرودگاه می‌شود. علاوه براین، شاید بخواهید از قبل آژانس رزرو کنید، برای روز سفرتان غذایی آماده کنید و لباس‌های مخصوصی برای سفرتان تهیه کنید.

٢- اگر تنها سفر می‌کنید، با خانواده در ارتباط باشید
اگر به تنهایی سفر می‌کنید، طبق یک برنامه در زمان‌های مشخصی، به‌طور منظم با خانواده و دوستان خود ارتباط بگیرید. این کار باعث می‌شود احساس کنید با کسی در ارتباط هستید و همین مسأله کمک می‌کند از پس اضطراب‌های مربوط به سفر بربیایید.
اگر هم امکان‌پذیر است، تنها سفر نکنید. حضور یک همراه می‌تواند کمک بزرگی برای افراد مضطرب باشد. به این ترتیب، سختی‌های برنامه‌ریزی برای سفر، با کس دیگری تقسیم می‌شود و همراهی وجود دارد که در پیداکردن مسیر‌ها و مکان‌های جدید به کمک شما می‌آید. این مسأله اضطراب شما را کمتر خواهد کرد.

٣- قبل از سفر ورزش کنید
یک روش ساده برای کم‌کردن سریع اضطراب، ورزش‌کردن قبل از سفر است. ورزش و دیگر فعالیت‌های بدنی، باعث تولید اندورفین در بدن می‌شوند، هورمونی که تنش را کم می‌کند، روحیه را بهبود می‌بخشد و اضطراب را کم می‌کند. در حقیقت، تنها ٥دقیقه ورزش هوازی می‌تواند تأثیرات ضد اضطراب بر بدن داشته باشد. اگر فکر حضور در یک هواپیمای تنگ و شلوغ یا پیداکردن مسیر‌های ناآشنا، شما را مضطرب می‌کند، یک پیاده‌روی سریع می‌تواند به شما کمک کند.

٤- از مصرف کافیین خودداری کنید
کارشناسان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از افزایش اضطراب، از مصرف کافیین خودداری کنید. این مواد می‌توانند اضطراب را بیشتر کنند و حتی باعث حمله‌های پانیک شوند؛ بنابراین از نوشیدنی‌هایی استفاده کنید که فاقد کافیین هستند، مثل آبمیوه‌های طبیعی، اسموتی میوه، قهوه بدون کافیین و آب‌های طعم‌دار.

٥- خود را از فعالیت‌های آرامش‌بخش بهره‌مند کنید
خود مراقبتی، مهمترین نقش را در مقابله با اضطراب‌های زندگی روزمره دارد، اما اگر تجربه سفر شما را مضطرب می‌کند، در مقصد سفرتان هم مدت زمان قابل توجهی را به استراحت و انجام کار‌های آرامش‌بخش اختصاص دهید. چیز‌هایی مثل ماساژ، یوگا، اسپا یا قدم‌زدن در طبیعت را در برنامه سفر خود بگنجانید تا فشردگی و جنب‌وجوش زیاد روز‌های سفر را با خود مراقبتی و کار‌هایی که اضطراب را کم می‌کنند، ترکیب کنید.

علاوه براین، به خاطر داشته باشید که لازم نیست برای تک‌تک لحظات سفرتان برنامه‌ای داشته باشید و در تمام فعالیت‌هایی که از شما انتظار می‌رود، شرکت کنید. محدودیت‌های جسمی و روحی خود را درنظر داشته باشید. اگر احتیاج دارید یکی دوساعتی را تنها بگذرانید تا فشاری که روی خودتان احساس می‌کنید را کم کنید و انرژی از دست‌رفته خود را دوباره به دست آورید، حتما این کار را انجام دهید. شما نباید نگران «تلف‌شدن» زمان سفر یا ناامیدشدن دوستان‌تان از خودتان باشید؛ بنابراین به خودتان فرصت دهید تا مطمئن شوید که از نظر روحی آمادگی انجام برنامه‌های سفرتان را دارید و بدانید که برای جلوگیری از افزایش اضطراب، چه زمانی باید برنامه‌هایتان را تغییر دهید.

٧- درباره مقصد سفرتان خوب تحقیق کنید و اطلاعات ضروری را ذخیره کنید
بعضی افراد تا کنترل کامل همه چیز را در دست نداشته باشند، احساس آرامش نمی‌کنند. اگر شما هم از این دست آدم‌ها هستید، برنامه‌ریزی برای سفر و تحقیق درباره مقصد سفرتان، روش خوبی برای کاهش اضطراب‌های پیش از سفر خواهد بود. با کسب اطلاعات درباره رستوران‌های مناسب، مکان‌های دیدنی و ساعت کاری آن‌ها و وسایل نقلیه مقصد سفرتان، می‌توانید خود را برای مواجهه با یک مکان جدید کاملا آماده کنید. علاوه براین، اطلاعات مهمی که از تحقیق‌تان به دست آورده‌اید را حتما جایی ذخیره و ثبت کنید تا همیشه به آن دسترسی داشته باشید.

منبع: روزنامه شهروند
برچسب ها: استرس سفر ، دقیقه نود ، اطلاعات سفر

منبع: ناطقان

کلیدواژه: استرس سفر دقیقه نود اطلاعات سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۱۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت

علیرضا شریفی یزدی درباره تأثیر استعمال قلیان بر کاهش استرس اظهار داشت: قلیان به عنوان یکی از مواد دخانی از نظر علمی ثابت شده که به صورت ذاتی و مستقیم هیچ تأثیری بر آرامش و کاهش اضطراب ندارد و جنبه تلقینی دارد.

وی ادامه داد: تماس سنسورهای لب با دهانی قلیان موجب تحریک سیناپس های مغزی می شود که به صورت موقت و غیر مستقیم بر کاهش اضطراب تاثیر می گذارد، بنابراین اثر مستقیم، مستقل و شناخته شده بین مصرف قلیان و کاهش اضطراب وجود ندارد مگر اینکه به صورت عادت و اعتیاد برای کوتاه مدت مغز را از هجمه های ذهنی دور می کند و پس از مدتی بازمی گردد.

این روانشناس اجتماعی درباره دلیل رواج قلیان در ایران گفت: به نظر من به دلیل صنعت و کسب درآمد، قلیان در ایران رواج پیدا کرده است. قلیان حدود ۲۵ سال پیش در ایران به معنای مدرن کنونی وجود نداشته و نوعی ساز و کار بوده که بیشتر توسط افراد مسن مورد استفاده بوده است.

 شریفی یزدی بیان کرد: متأسفانه کم کاری وزارت بهداشت در جلوگیری از رواج قلیان و تبلیغات غلطی که در بحث قلیان مطرح است، مثل اینکه دود قلیان از آب است و ضرری ندارد، صورت گرفته، منجر به ورود قلیان در رستوران ها، کافی شاپ ها، قهوه خانه ها و راه افتادن پیک موتوری قلیان شد و دلیل اصلی آن درآمدی است که اشخاصی که در این حوزه فعالیت می کنند.

 این روانشناس اجتماعی اظهار کرد: هر قلیان به اندازه ۸۰ تا ۱۱۰ نخ سیگاربرای فرد ضرر دارد، هر نخ سیگار بین ۷ تا ۹ دقیقه عمر انسان را کم می کند، اگر یک فرد یک قلیان بکشد انگار ۵ پاکت سیگار کشیده و حدود ۷۰۰ دقیقه از عمرش کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: یکی از سونامی ها در این حوزه سرطان های ریه، حنجره و دهان است که بخش عمده دلیل ابتلا به این بیماری ها قلیان است. امروز  قلیان در بین جوانان به عنوان یک تفریح یاد می شود.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • چگونه در طول روز پر انرژی باشیم؟ 
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • آیا قلیان در کاهش استرس تأثیر دارد؟
  •  کاهش استرس یا تلقین؟
  •  کاهش استرس با قلیان جنبه تلقینی دارد
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت