Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بورس و اوراق بهادار، یاسر فلاح، از برگزاری اولین نشست ویژه اقتصادی در حوزه بازار سرمایه در سال ۹۸ خبر داد و گفت: اضلاع بازارهای پول، بیمه و سرمایه به هم متصل خواهند شد؛ به این معنا که دوازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه پرقدرت‌تر از همیشه در هفته اول اردیبهشت ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس، با بیان اینکه فاینکس ۲۰۱۹ آوردگاهی برای حضور همه فعالان بورسی، بانکی و بیمه‌ای خواهد بود، افزود: این رویداد از دوم تاپنجم اردیبهشت با شعار مشارکت بیشتر، اقتصاد بهتر برگزار می‌شود؛ معتقدیم که نمایشگاه بورس، بانک و بیمه بزرگترین محفل اقتصادی ایران است که سه ضلع بازار پول، بازار بیمه و بازار سرمایه را به هم متصل می‌کند و قطعاً این نمایشگاه یکی از برنامه‌های ویژه و از ابرپروژه هایی است که ما در مجموعه شرکت اطلاع سانی و خدمات بورس و سازمان بورس عهده دار هستیم.

وی تصریح کرد: از آنجا که سه ضلع مهم و حائز اهمیت مالی در فاینکس ۲۰۱۹ حضور دارند، طبیعتاً هر بخش از اقتصاد کشور که در پی تأمین مالی باشد، باید از یکی از این مسیرهای سه گانه بانک، بورس و بیمه عبور و ارتباطات ویژه ای با این اضلاع برقرار کند.

فلاح سپس به نقش خطیر این نمایشگاه تخصصی بر فرهنگ سازی در بازار سرمایه اشاره و خاطرنشان کرد: نمایشگاه توانسته است طی ۱۱ دوره برگزاری تأثیرات زیادی بر فرهنگ سرمایه گذاری داشته باشد؛ ضمن اینکه این رویداد در راستای شناساندن بخش‌های مختلف اقتصادی به همدیگر موفق عمل کرده است.

وی اظهار داشت: شاید به نوعی بتوان گفت که بزرگترین نشست فعالان اقتصادی در ابتدای سال ۹۸ با نمایشگاه بورس، بانک و بیمه شروع می‌شود که امیدواریم همچون سالیان گذشته مورد استقبال قرار گیرد و مردم در کنار سهامداران، سرمایه گذاران، سپرده گذاران و بیمه گذاران دراین نمایشگاه حاضر شوند تا دستاوردهای جدید به آنها معرفی شود.

فلاح در تبیین برنامه‌های فاینکس ۲۰۱۹ اظهار داشت: برنامه‌های جدیدی برای نمایشگاه پیش رو تعریف شده است؛ از جمله اینکه با چند کشور وارد مذاکره شده ایم و امیدواریم خود یا نماینده آنها در این رویداد حضور داشته باشند.

مدیرعامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس افزود: همچنین مجموعه‌ای از کارگاه‌های ویژه آموزشی از طریق افراد بین المللی و خارجی تدارک دیده و سعی کرده ایم با چند فین تک خارجی وارد گفت وگو شویم.

فلاح ادامه داد: در همین راستا یک فین تک بانکی و شرکت دانش بنیان بانکی نیز دعوت ما را پذیرفته اند و در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند تا به این ترتیب از تجربه اروپایی‌ها برای تأسیس شرکت‌های دانش بنیان بانکی هم بهره مند باشیم.

وی همچنین از تشکیل غرفه ویژه دانش آموزی و برگزاری کارگاه‌های تخصصی برای خبرنگاران و مسؤولان روابط عمومی و دعوت از رئیس انجمن بین المللی روابط عمومی برای حضور در دوازدهمین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه خبر داد و ابراز امیدواری کرد: به مدد این دوره‌ها سطح دانش افراد و سواد مالی آنها ارتقا یابد.

فلاح، به همه فعالان اقتصادی کشور در حوزه‌های مختلف توصیه کرد که این میدان گشوده را جدی بگیرند و دوازدهمین دوره را هم به پرشوری هر سال برگزار کنند تا از مواهب این حضور بهره مند شوند. به ویژه اینکه این گردهمایی اولین نشست ویژه اقتصاد کشور در سال ۹۸ خواهد بود.

کد خبر 4566871 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان بورس و اوراق بهادار بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۲۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، برزو حق شناس، کارشناس و فعال بازار سرمایه در رابطه با فلسفه بازارگردانی و مخالفت یا موافقت با این موضوع بیان کرد: بنده قصد ندارم به این موضوع به عنوان یک دیدگاه صفر و صد نگاه کنم. در مجموع، اگر بخواهیم بگوییم که بازارگردانی از سال ۹۹ به بعد برای بازار سرمایه مفید یا مضر بوده است؟ باید به این نکته توجه کرد که بازارگردانی در مقاطعی، نقدشوندگی بازار را بالا برده و اجازه داده است افرادی که قصد خروج از بازار و یا ورود به آن را داشته‌اند این کار را انجام دهند و این موارد از جمله محاسن بازارگردانی محسوب می‌شوند، ولی در مجموع، اگر بخواهیم مزایا و محاسن آن را کنار هم بگذاریم به نظر بنده، بازارگردانی به ضرر بازار سرمایه بوده؛ به‌طوری که بیشتر به بورس ضربه زده است تا این‌که بخواهد برای آن کمک‌کننده باشد و برای این موضوع، دلایل خاص خودم را دارم. ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید : https://nabzebourse.com/000J3A

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم