Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پژوهش‌وبرنامه‌ریزی آموزشی گفت: در مبانی نظری و تحولی آموزش و پرورش هیچ منعی برای حضور فعال منابع غیردولتی در عرصه تهیه محتوای آموزشی و تربیتی نداریم؛ منع کلی در نشر کتاب‌های غیر درسی برای دوره ابتدایی جای تأمل دارد. ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۳ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حجت‌الاسلام علی ذوعلم درباره سیاست‌های کلان و آتی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در زمینه برون‌سپاری تألیف کتب آموزشی و تربیتی اظهار کرد: باید به تحلیل محتوای ارائه شده توسط ناشران بپردازیم و با مباحثه و مناظره جامعه را متوجه محتوای مناسب و غیرمناسب آموزشی و تربیتی آن کنیم، اهرم‌های قانونی زیاد به این مقوله کمک نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کمک به ارتقای کیفیت محتوا مهم است نه وضع قوانین سلبی؛ در نص صریح مبانی نظری و تحولی آموزش و پرورش هیچ منعی برای حضور فعال منابع غیردولتی در عرصه تهیه محتوای آموزشی و تربیتی نداریم و حتی این منابع غیر دولتی به عنوان رکن چهارم تربیتی در مبانی نظری و کنار سه رکن مدرسه و خانواده و  رسانه مطرح شده‌اند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی گفت: در حوزه تهیه کتاب‌های درسی نیز باید به سمت واگذاری و واسپاری حرکت کنیم در سازمان پژوهش باید سیاست چند تألیفی را در راستای احقاق حق تربیتی جامعه و ارتقای کیفیت آموزشی و تربیتی نظام تعلیم و تربیت به کار بگیریم.

وی ادامه داد: در رویکرد فطرت‌گرایی توحیدی هم اعتماد بسیار توصیه شده است، کم نیستند ناشران متعهدی که در اشاعه  اهداف فرهنگی و انقلابی مملکت نقش تعیین‌کننده‌ای داشتند.

از ظرفیت ناشران برای تولید محتوای استاندارد بهره می‌بریم

ذوعلم بیان کرد: در ادامه سیاست‌های کلان سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با سعه صدر و ایجاد ظرفیت لازم، باید به جای تصدی‌گری و تولید محصول در سازمان به ارتقای سطح توانمندی مولفان و معلمان بپردازیم ‌به ناشران سفارش محتوای استاندارد بدهیم و از ظرفیت و توانمندی‌های مولفان بهره ببریم.

منع کلی کتاب‌های غیردرسی برای دوره ابتدایی جای تأمل دارد

وی ادامه داد: ما باید در راستای گام دوم انقلاب، در بحث‌های کلان این چنینی پیش قدم شویم و از هنر گفت‌وگو و تعامل مثبت بیشترین استفاده کنیم، در این مسیر قطعاً ساختار اداری موانعی را برای ما به وجود خواهد آورد اما به جای محصورشدن در ساختار باید بتوانیم به ساختار جهت دهیم.

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در پایان گفت: منع کلی در نشر کتاب‌های غیر درسی برای دوره ابتدایی و مقاطع دیگر نیز جای تأمل دارد براساس مبانی نظری و تحولی موجود، سطح علمی، انگیزه و امکانات دانش‌آموزان و معلم‌ها بسیار متفاوت است پس با یک خوراک یکسان، هم ذائقه‌ها را نمی‌توانیم تأمین کنیم  باید منابع کّمی و معینی را جهت ارتقای سطح آموزشی و تربیتی در دسترس داشته باشیم، اصل این نیاز قطعی است ولی باید برای اشتهای کاذب، راهکار و مداخلات موثر طرح  کرد ما همواره مشتاق مطالعه بیشتر دانش‌آموزان هستیم تا جایی که نشاط یادگیری در آنها حفظ شود.

پس از دبستان‌ها؛ ساماندهی کتاب‌های کمک درسی به دوره متوسطه می‌‌رسد"مشق شب" کتاب‌های کمک آموزشی را به دانش‌آموزان تحمیل می‌کردمعاون آموزش ابتدایی مسئول نظارت بر عدم استفاده از کتاب‌های آموزشی در دبستان‌ها شد

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی كتاب هاي درسي

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی كتاب هاي درسي سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی كتاب هاي درسي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۹۹۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد

عشق به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام از جمله شاخص های مهم شیعه گری است که در ایران اسلامی همواره ساری و جاری بوده است. به همین منظور اساتید و علمای بزرگ در حوزه های مختلف علوم عقلی و نقلی سعی داشته‌اند این محبت و عشق خود به معصومین علیهم السلام  را ابراز کرده و به ساحت ایشان ادای احترام کنند.

استاد فاطمه اعتمادی رحمة الله علیها از جمله اساتید فقید حوزه بود که سالها عمر با برکت خود را صرف بیان فضائل و بیانات آن مواضع رسالت و خزائن علوم نمود.

در کتاب عشق برتر، با تلاش جمعی از پژوهشگران مدرسه علمیه فاطمةالزهرا سلام‌الله‌علیها توس (پژوهش سرای برهان) سعی شده است بخشی از بیانات آن عالمه فاضله را که با موضوع محبت و ولایت اهل بیت علیهم السلام ایراد شده است جمع آوری کرده و بدین وسیله گامی در جهت انتقال این مفاهیم ارزشمند به نسل‌های آینده برداشته شود.

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری
  • انتشار کتاب «ساختار سؤال‌های پژوهش در معماری» در چهارمحال و بختیاری
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • میدان شهرت در ایران
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!