Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ویژه شهرستان ری با اشاره به موافقت سازمان محیط زیست برای خروج قیام‌دشت از خط حایل محیط زیست گفت: با تصویب این طرح در جلسه شورای عالی محیط زیست بسیاری از مشکلات در زمینه توسعه فضای سبز قیام‌دشت برطرف می‌شود. ۲۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۲ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم در ری، هدایت‌الله جمالی‌پور امروز در آئین کاشت 2 هزار اصله درخت در شهر قیامدشت اظهار داشت: تبدیل قیامدشت به شهر سبب سرعت شتابان آن در توسعه شده و بالطبع خدماتی که در این شهر دیده می‌شود نسبت به گذشته با سرعت بیشتری انجام می‌شود و این سرعت در توسعه تنها در گرو همراهی مسئولان با یکدیگر در زمینه خدمات‌رسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز شاهد سروسامان گرفتن این شهر تازه  تأسیس هستیم که هنوز هم مشکلات آن به طور کلی برطرف نشده است اما با این وجود روند توسعه در این شهر به خوبی مشهود است.

فرماندار ویژه شهرستان ری در ادامه با اشاره به سرانه فضای سبز در شهرهای مختلف تصریح کرد: قیامدشت جزو شهرهایی است که سرانه فضای سبز آن مطلوب نیست، لذا مسئولان این منطقه باید تلاش بیشتری برای توسعه و عمران داشته باشند تا سرانه فضای سبز این منطقه واقعی شود و پارک و محیط‌های تفریحی مردم افزایش پیدا کند.

سرانه فضای سبز در قم به 121 مترمربع رسیده استسرانه فضای سبز در استان اردبیل مطلوب نیستسرانه فضای سبز در قم به 19 مترمربع رسید

جمالی‌پور ادامه داد: براساس موافقت سازمان محیط زیست، قیامدشت در حال خروج از خط حایل محیط زیست یا حریم محیط زیست است که در حال حاضر منتظر تصویب آن در جلسه شورای عالی محیط زیست هستیم که در صورت تصویب مشکلات مردم در زمینه سند و توسعه فضای سبز برطرف می‌شود.

وی همچنین بیان کرد: احداث مخزن آب به منظور افزایش سرعت درختکاری در منطقه نیز به زودی به منظور  افزایش سرعت درختکاری در منطقه اجرایی می‌شود.

در ادامه حسین ترکاشوند شهردار قیام‌دشت با اشاره به افزایش سرانه فضای سبز در این شهر خاطرنشان کرد: در روزهای نخست استقلال شهر قیامدشت سرانه فضای سبز این شهر 2.8 متر بود و امروز به حدود 4.5 متر رسیده و در نظر داریم که در سال 98 این رقم را به 10 تا 11 متر برسد.

انتهای پیام/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۰۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • سلامت زیست بوم خلیج فارس شرط پایداری در منطقه خواهد بود
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟