Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی پژوهان، مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در نشست خبری امروزچهارشنبه (۲۲ اسفندماه ) همزمان با رونمایی از کاتالیست SAC500 با اشاره به خودکفایی ایران در تولید این کاتالیست جهت تولید گرید لوله (PE-100) پلی‌اتیلن سنگین اظهار کرد:تولیداین نوع کاتالیست ۱۵ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی برای کشور به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی با اشاره به اینکه این شرکت متولی دستیابی به دانش فنی مواد شیمیایی کاتالیست‌ها ومحصولات شیمیایی و پتروشیمیایی است گفت: شرکت پژوهش وفناوری در برخی از دانش‌ها تجاری‌سازی کرده ودر سال ۱۳۹۸ شاهد رونمایی صنعتی کاتالیست های جدید خواهیم بود.

پژوهان با اشاره به اینکه کاتالیست‌ها قلب پلنت‌های شرکت‌های بزرگ هستند، گفت :شاهد هستیم که خارجی ها لیسانس تولید کاتالیست را به کشور ما نمی‌دهند و اکنون با تلاش وفعالیت پژوهشگران شرکت پژوهش وفناوری پتروشیمی و حمایت‌های وزارت نفت وشرکت ملی صنایع پتروشیمی به دنبال دستیابی به دانش فنی وساخت کاتالیست های جدید هستیم .

وی با بیان اینکه با تولید کاتالیست SAC500  رقیب جدی برای شرکت های مطرح دنیا خواهیم بود گفت: این کاتالیست قیمت تمام شده پایینی دارد وقابلیت رقابت با  شرکت بازل را دارد و باید گفته که این کاتالیست‌ها روی کیفیت محصولات پتروشیمی تاثیر زیادی می‌گذارند که این تاثیر روی پلی‌اتیلن بسیار ویژه است.

پژوهان با بیان این‌که برای ساخت کاتالیست‌های مذکور ۱۰ سال مطالعه صورت گرفته است، اضافه کرد: این ۱۰ سال به دلیل حساسیتی بود که این نوع کاتالیست دارد. در این راستا جلسات متعددی با پتروشیمی شازند برگزار کرده و قراردادی را در اواخر سال ۱۳۹۶ منعقد کردیم که طی آن دانش فنی ساخت این کاتالیست را به پتروشیمی شازند واگذار کردیم.

وی ادامه داد: شش ماه بعد از واگذاری دانش فنی محصول تولید شد و مورد تایید قرار گرفت. این محصول از چهارشنبه هفته گذشته تزریق شده است.

پژوهان با تاکید بر اینکه لایسانسور های دنیا در لایسنس کاتالیست مذکور انحصار ایجاد کرده‌اند، گفت: قطعا در سال آینده نسخه جدیدی از این کاتالیست را ارائه می‌کنیم و محصول پلی‌اتیلن سال آینده نسبت به امسال با کیفیت‌تر است.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی در ادامه از امضای حدود ۱۴ قرارداد تجاری در سال جاری خبر داد و افزود: هفت عدد از ۱۴ قرارداد در حوزه کاتالیست بودند و در سال ۱۳۹۸ شاهد تولید حداقل هفت کاتالیست پرمصرف و استراتژیک خواهیم بود.

وی ادامه داد: در دنیا فقط سه یا چهار شرکت این کاتالیست‌ها را تولید می‌کنند. ظرفیت تولید ما تا ۱۰۰ تن در سال و مصرف کشور ۴۵ تا ۵۰ تن در سال است.

پژوهان در مورد صرفه‌جویی ارزی تولید این کاتالیست‌ها برای کشور، توضیح داد: خودکفایی در تولید این کاتالیست ۱۵ میلیون یورو برای کشور صرفه‌جویی ارزی دارد. 

 

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۲۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است

ایسنا/کردستان استاندار کردستان گفت: توفیق در تحقق شعار سال مستلزم ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است.

 اسماعیل زارعی کوشا امروز شنبه (۸ اردیبهشت‌ماه) در نخستین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به اینکه در هر جلسه شورای برنامه ریزی استان ۲ دستگاه اجرایی گزارش برنامه و اجرای کار خود را باید ارائه دهند، اظهار کرد: اجرای مصوبات شورای برنامه‌ریزی استان کردستان و لزوم مشارکت در جلسات آن برای همه‌ی دستگاه‌های اجرایی ضروری است.

وی، در ادامه جهش تولید را تکلیفی دانست که رهبری بر عهده همه گذاشتند، افزود: توفیق در تحقق شعار سال مستلزم ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است.

استاندار کردستان مطالبه تحقق شعار سال از سوی همه را یک وظیفه مهم ذکر کرد و ادامه داد:تحقق شعار سال بی شک جز با مشارکت مردم اتفاقی نمی افتد لذا باید به این مساله هم توجه اساسی شود.

وی تاکید کرد که جهش تولید فقط یک فرایند کمی نیست، بلکه این مهم شامل کیفیت هم می شود به عنوان مثال در بخش کشاورزی افزایش کیفیت در کشت و تولید محصولات کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد.

 استاندار کردستان، با اشاره به اینکه برنامه های رشد تولید باید براساس شاخص عددی مشخص باشد، خاطرنشان کرد: در امر تولید فرمانداران و بخشداران با توجه به ظرفیت موجود در منطقه و با مشارکت دادن مردم در راستای افزایش تولید و ثروت اقدام کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا