Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای مرور مهمترین اخبار فناوری یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژی‌های روز با ما همراه باشید.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
    پالایشگاه‌های زیستی رقیب جدی نفتی‌ها شد/ تولید پایدار محصولات شیمیایی به کمک پالایش‌زیستی   این روز‌ها پالایشگاه‌های زیستی قدم به قدم با پالایشگاه‌های نفتی حرکت می‌کنند و جای خود را در بازار جهانی باز کرده اند.     نمایشگاه الکامپ تیرماه ۹۸ برگزار می‌شود/ اختصاص ۶ سالن نمایشگاه به بخش استارت‌آپ‌ها   بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک و کامپیوتر (ایران الکامپ ۲۰۱۹) تیرماه سال ۹۸ در تهران برگزار می‌شود.     تجربه‌های ایران در نوآوری و کارآفرینی محور همکاری با آفریقایی‌ها است/ نقش بانوان در رونق زیست‌بوم کارآفرینی کشور معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری گفت:، تجربه‌های ایرانیان در توسعه زیست‌بوم کارآفرینی و نوآوری محور همکاری‌های تعاملی ایران و کشور‌های آفریقایی است.     کسب و کار‌های نوپا پیروز کارزار با فضای سنتی و رانتی/ نطفه نسل تازه‌ای از کارآفرینان در سپهر اقتصاد کشور بسته شده است معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینکه نطفه نسل تازه‌ای از کارآفرینان در سپهر اقتصاد کشور بسته شده است، گفت: بخش سنتی اقتصاد در رویارویی با دانش‌بنیان و استارتاپی‌ها قطعا میدان را واگذار می‌کند.     تحریم‌ها صنایع بزرگ را به سمت شرکت‌های دانش‌بنیان سوق داده است رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تحریم فرصتی را فراهم کرده است تا صنایع فعال در زمینه فولاد، خودرو و نفت برای همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی به صندوق مراجعه کنند.     علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست با شرکت‌های دانش بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال با اشاره به فعالیت این صندوق در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، اظهار کرد: صندوق نوآوری شکوفایی یک نهاد مالی است و فلسفه وجودی‌اش کمک به رشد ساختار اقتصاد دانش بنیان و حفاظت از این حوزه است     تصمیم بودجه‌ای دولت برای توسعه فناوری/ ۱۶۵ شرکت دانش‌بنیان تحت حمایت پارک علم و فناوری البرز رئیس پارک علم و فناوری البرز گفت: مجموعه دولت برای توسعه فناوری در کشور و از جمله توسعه پارک‌ها و مراکز رشد بودجه بیش از ۷۰ درصدی را پیش بینی و تصویب کرده است.     عطاالله ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز در جلسه و نشست مشترک با شرکت‌های فناور عضو پارک گفت: در حالی سال ۱۳۹۷ را به پایان می‌رسانیم که رخداد‌های بسیاری در حوزه اقتصادی، فناوری و اشتغال و کارآفرینی کشور رخ داده که پارک علم و فناوری البرز و شرکت‌های مستقر در این پارک نیز به نوعی از آن متأثر بوده‌اند.

رشد ۳۰۰ درصدی چاپ کتاب‌های علمی/ صندوق حمایت از پژوهشگران برای ترویج علم و فناوری گام محکمی برداشت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی با حمایت از چاپ کتاب‌های علمی گام محکمی برای ترویج علم و فناوری برداشته است.   حمایت از تالیف کتاب در حوزه‌های علمی از اقداماتی است که صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی به آن اهتمام داشته است. در ۹ ماه نخست سال جاری این مرکز از چاپ ۱۶ کتاب علمی حمایت کرد که خروجی پروژه‌های خاتمه یافته صندوق بودند. این آمار نسبت به سال گذشته با رشد ۳۰۰ درصدی همراه شد. در نه ماه نخست سال ۹۶ صندوق از چاپ ۴ عنوان کتاب حمایت کرد.


ثبت ۱۲ اختراع در حوزه رنگ و پوشش‌های نانوفناوری/ دانش فنی به چین صادر می‌شود یک شرکت دانش بنیان در ۲ سال فعالیت خود توانسته ۱۲ اختراع را در حوزه رنگ و پوشش‌های نانوفناوری به ثبت رساند و دانش فنی را به شرکت‌های چینی صادر کند.     مهدی رحمانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان «رنگین نانو نهال» درباره این شرکت که به تازگی نامش به «رنگین نانوساختار» تغییر پیدا کرده است، گفت: شرکت رنگین نانو ساختار از سال ۹۵ با تمرکز بر پژوهش‌های فناوری فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون ۱۲ اختراع را در حوزه رنگ‌ها و پوشش‌های نانو فناوری به ثبت رسانده ایم.


فرهنگ تولید و فروش شرکت‌های دانش‌بنیان به اقتصاد وارد شود/ درآمد ۶۰ هزار میلیاردی کسب‌وکار دانش پایه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه فرهنگ تولید و فروش شرکت‌های دانش‌بنیان باید به اقتصاد وارد شود، گفت: از محل فروش محصولات این شرکت‌ها شاهد درآمد ۶۰ هزار میلیارد تومانی بودیم.     سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهور در بازدید یکی از شرکت‌های داروسازی دانش‌بنیان لرستان در جمع خبرنگاران با بیان این‌که توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان بر پایه مغز و دانش است، اظهار کرد: این شرکت‌ها معمولاً ساختمان بزرگی ندارند، اما فروش زیادی دارند که منجر به ایجاد ارزش افزوده در مواد اولیه می‌شود.   تکنولوژی جدیدی که صدای مزاحم را بلوکه می‌کند محققان موفق به ساخت و تولید یک محصول حلقه مانند شده‌اند که با استفاده از آن هیچ صدای مزاحمی به گوش افراد نمی‌رسد. این محصول که توسط یک تیم از مهندسان مکانیک دانشگاه بوستون طراحی و ساخته شده قادر است در حالی که جریان هوا را عبور می‌دهد، صدا‌های مزاحم را نیز مسدود می‌کند.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت علمی فناوری اخبار فناوری ایران الکامپ دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۷۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید

نمایشگاه اینوتکس که بزرگترین رویداد نوآوری و فناوری کشور محسوب می‌شود، از امروز آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، اینوتکس یکی از مهمترین رویدادهای سال در حوزه نوآوری و فناوری کشور است که از سال ۱۳۹۰ با همت پارک فناوری پردیس نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری INOTEX با حضور شرکت‌های بین المللی برگزار می‌شود.

نمایشگاه اینوتکس راهی است برای این که فناوری‌های روز به صنایع بزرگ و متوسط معرفی شوند و از این طریق مشتریان محصولات فناورانه، به تولیدکنندگان آنها متصل شوند.

این رویداد به عنوان بزرگترین گردهمایی شرکت‌های دانش بنیان، نوپا و نوآور از سال ۱۳۹۰ تاکنون در حال برگزاری است و هم اکنون تبدیل به مهمترین رویداد نوآوری و فناوری کشور و البته منطقه جنوب غرب آسیا شده است.

با توجه به جایگاه نمایشگاه اینوتکس در حوزه فناوری و ارتباطات، حضور در آن به عنوان یک فرصت برای شناخت و دسترسی به آخرین تحولات و فناوری‌های جهانی در این حوزه محسوب می‌شود.

تاریخچه برگزاری اینوتکس

این رویداد که برای اولین بار در سال ۲۰۱۲ برگزار شد، دو دوره با نام نمایشگاه بین المللی فناوری‌های پیشرفته بود و در سال ۲۰۱۴ به «نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری (INOTEX)» تغییر نام داد.

دوره اول فقط متخصصین روس حضور داشتند و دوره دوم با حضور ۷۲ شرکت روسی، بلاروسی و اوکراینی برگزار شد. دردوره سوم از هشت کشور از جمله کشور ما ایران حضور داشتند و استقبال بسیار زیادی از شرکت‌های ایرانی شد.

سال به سال به تعداد شرکت‌های فناور حاضر در این رویداد اضافه شد و در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع کرونا تمام بخش‌های این رویداد به شکل مجازی برگزار شد.

در سال ۲۰۲۱ این رویداد باتوجه به موضوع کرونا علاوه بر مجازی به صورت حضوری در فضای باز و با نوآوری در غرفه‌سازی، برای اولین بار در ناحیه نوآوری پردیس برگزار شد.

در دوازدهمین دوره این نمایشگاه که سال گذشته برگزار شد، مشارکت ۴۵۰ غرفه‌دار و بازدید بیش از صد هزار مخاطب به صورت حضوری و آنلاین در بخش نمایشگاهی رکوردی جدید در ادوار برگزاری نمایشگاه اینوتکس رقم خورد.

اهداف برگزاری اینوتکس چیست؟

یکی از اهداف برگزاری این رویداد این است که از طریق ارتباط سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی با شرکت‌ها و استارتاپ‌ها سرمایه‌گذاری انجام شود.

همچنین بین فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری گفتگو و شبکه سازی انجام شود.

به طور کلی می‌توان گفت توانمندسازی کارآفرینان از طریق ارائه موفقیت‌ها، تأمین منابع مالی، پیدا کردن مسیر مناسب جهت ورود به بازار و نیز برقراری ارتباط میان اجزای مختلف زیست‌بوم نوآوری و فناوری از جمله اهداف برگزاری این رویداد است.

در آستانه بزرگترین رویداد فناوری کشور؛ اینوتکس ۲۰۲۴

سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۴) روزهای ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس و در سه بخش نمایشگاهی، رویدادهای تجاری و ترویجی و رویدادهای آنلاین برگزار می‌شود.

در بخش نمایشگاهی، شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان، استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز رشد، منتورها و مشاوران، مخترعان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی حضور خواهند داشت.

به گفته معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس، ارتباط مستقیم با هزاران بازدیدکننده، کارآفرین و مسئولان دولتی، اطلاع از آخرین تحولات فناورانه و تغییرات نوآوری در منطقه و کشف فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری یا جذب سرمایه‌گذار از جمله فرصت‌ها و ظرفیت‌های این دوره نمایشگاه اینوتکس خواهد بود.

بنا بر اظهارات رئیس پارک فناوری پردیس، نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت «اقتصاد نوآوری» برگزار می‌شود.

وی همچنین با اشاره به سه گروه حاضر در سیزدهمین دوره اینوتکس عنوان کرد: گروه نخست شرکت‌های فناور، استارتاپی و نوپا و شرکت‌های صنعتی بزرگ هستند. گروه دوم سرمایه گذاران و گروه سوم نهادها و سازمان‌ها اعم از دولتی و حاکمیتی. در این دوره میزبان محصولات و خدمات شرکت‌ها، سازمان‌ها و نهادهای داخلی و خارجی هستیم.

گفتنی است صاحب امتیاز این نمایشگاه، پارک فناوری پردیس است و همچنین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری از حامیان و پشتیبان‌های دائمی نمایشگاه هستند.

کد خبر 751353

دیگر خبرها

  • تولید فنرهای مورد نیاز صنایع ریلی و خودروسازی
  • از اینوتکس ۲۰۲۴ بیشتر بدانید
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد