Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@19:10:52 GMT

رژیم غذایی میلیاردر‌های صنعت تکنولوژی

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۰۷۷۸۶

رژیم غذایی میلیاردر‌های صنعت تکنولوژی

ثروتمندان معمولا خانه‌ها و خودرو‌های لوکس میلیون دلاری دارند، اما لزوما برای خرید غذا‌های گران‌قیمت چندان راحت دست در جیبشان نمی‌برند. شاید به همین دلیل هم هست که بعضی از میلیاردر‌ها و ثروتمندان حوزه تکنولوژی به خاطر رژیم و عادت‌های غذایی عجیب و ناسالم‌شان شهرت پیدا کرده‌اند. در واقع اینکه ثروتمندان پول کافی برای داشتن سرآشپز مخصوص یا خرید غذا‌های سالم و گران‌قیمت دارند، دلیلی برای آن نیست که غذا‌های خوبی می‌خورند و رژیم غذایی سالمی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که بعضی از میلیاردر‌های دنیای تکنولوژی با آخرین رژیم‌های غذایی سالم یا گیاهخواری مشغول هستند، بعضی دیگر در وعده صبحانه شکلات می‌خورند یا ممکن است برای چند روز کلا چیزی نخورند! با این اوصاف شاید برایتان جالب باشد که بدانید میلیاردر‌های صنعت تکنولوژی چه رژیم غذایی داشته و روزانه چه چیز‌هایی می‌خورند و البته این رژیم واقعا چقدر روی موفقیت آن‌ها تاثیرگذار است.
ریچارد برانسون و روزی ۲۰ فنجان چای: برانسون که موسس شرکت سرمایه‌گذاری Virgin Group است و در بسیاری از استارت‌آپ‌های تکنولوژی سرمایه‌گذاری کرده، علاقه زیادی به چای دارد و روزانه چیزی در حدود ۲۰ فنجان چای می‌نوشد. او در سال ۲۰۱۶ به دیلی میل گفته بود: «نمی‌دانم بدون صبحانه انگلیسی و چای چطور می‌توانستم دوام بیاورم.» برانسون، اما در سال ۲۰۱۰ گفته بود که هر روز برای صبحانه کورن فلکس و سالاد میوه و البته گاهی هم ماهی آزاد می‌خورد.   او هر روز ورزش می‌کند، مدتی را با خانواده می‌گذراند و به جلسه‌های کاری می‌رود که ترجیح می‌دهد برای زمان ناهار برنامه‌ریزی شده باشند تا با خوردن ناهار انرژی بیشتری برای تصمیم‌گیری داشته باشند. برانسون دوست دارد شام را به‌صورت گروهی و دسته جمعی بخورد، چون معتقد است ماجرا‌ها و صحبت‌هایی که مطرح می‌شوند، می‌توانند الهام‌بخش باشند.

جف بزوس و صبحانه سالم در کنار خانواده: موسس و مدیرعامل شرکت آمازون گفته است هرگز جلسات کاری را در صبح برگزار نمی‌کند تا به این ترتیب وقت کافی برای خوردن صبحانه کافی و سالم در آرامش و در کنار همسر و چهار فرزندش داشته باشد. البته او احتمالا این روز‌ها و بعد از جدایی از همسرش، ناچار شده است که این عادت را تغییر بدهد. میلیاردر‌ها عادت‌های عجیب و غریبی دارند و انتخاب خوراکی و غذاهایشان هم نمی‌تواند از این روند مستثنی باشد. ظاهرا بزوس در یک جلسه کاری و برای صبحانه، اختاپوس مدیترانه‌ای با سیب زمینی، بیکن، ماست سبز سیر و تخم مرغ آب‌پز سفارش داده بود.   مدتی بعد از این جلسه صبحگاهی، بزوس صبحانه آن روز خودش را به‌عنوان استعاره‌ای از استراتژی تجاری آمازون معرفی کرده و گفته بود: «شما اختاپوسی هستید که من آن را برای صبحانه می‌خورم. وقتی به فهرست غذا نگاه کردم، چیزی را دیدم که نفهمیدم؛ چیزی که هرگز قبلا نخورده بودم. پس من باید اختاپوس را برای صبحانه‌ام می‌خوردم.»

بیل گیتس عاشق چیزبرگر: موسس غول نرم‌افزاری دنیا معمولا سعی می‌کند رژیم غذایی سالمی را دنبال کند و به‌عنوان مثال اصلا از غذا‌های کنسروی استفاده نمی‌کند، چون معتقد است این غذا‌ها باعث ایجاد نزدیک به ۱۶ کیلوگرم زباله آلومینیومی در سال می‌شوند. او آب زیادی می‌نوشد و دوست دارد برای صبحانه کورن فلکس شکلاتی بخورد.   با این حال، اما همسرش ملیندا می‌گوید او هرگز وعده‌های زیادی در روز نمی‌خورد، ولی عاشق چیزبرگر است؛ تا جایی که یکی از مدیران ارشد بنیاد گیتس گفته است هر کسی که با بیل گیتس ناهار می‌خورد، مجبور است چیزبرگر بخورد! او گفته است که بیل گیتس همیشه کسی را می‌فرستد تا بسته‌های همبرگر‌های مک دونالد را تحویل بگیرد. این مدیر ارشد فکر می‌کند احتمالا همسر گیتس به او اجازه نمی‌دهد که در خانه همبرگر بخورد.

رژیم هویج و سیب به سبک استیو جابز: بنیان‌گذار و مدیرعامل محبوب و خلاق اپل به خاطر عادت‌های غذایی عجیبش شناخته می‌شد. او زمانی در طول چند هفته فقط یک یا دو وعده غذا می‌خورد. در زمانی هم رژیم سفت و سختی گرفته بود که تنها هویج و سیب می‌خورد. زمانی دیگر میوه‌خوار بود؛ یعنی فقط میوه، سبزیجات، مغز، غلات و جوانه می‌خورد. او ظاهرا فکر می‌کرد که رژیم گیاهخواری باعث می‌شد که او نیازی به استفاده از خوشبوکننده‌های بدن یا دوش گرفتن منظم نداشته باشد. گاهی اوقات جابز برای آنکه بتواند متمرکز و خلاق باشد، چیزی نمی‌خورد.

مارک زاکربرگ و خوردن گوشت‌هایی که خودش قربانی می‌کند: مدیرعامل شرکت فیس‌بوک اهمیت چندانی به صبحانه نمی‌دهد و هر چیزی را که به نظرش خوب باشد، می‌خورد. او گفته است که نمی‌خواهد زمانش را برای چنین تصمیمات کوچک و کم‌اهمیتی تلف کند. زاکربرگ همچنین به خاطر چالش شخصی که در سال ۲۰۱۱ برای خودش گذاشت تا فقط گوشت حیواناتی را بخورد که خودش قربانی می‌کند، شهرت دارد.   او در این چالش گوشت بز، خوک مرغ و خرچنگ‌هایی را می‌خورد که خودش آن‌ها را می‌کشت. او هیچ احساس شرمساری بابت این کارش ندارد و حتی دوستانی که مهمان خانه‌اش باشند هم باید به همین شیوه در کنار او غذا بخورند. یک بار که جک دورسی مدیرعامل توییتر مهمانش بود، او را مجبور کرد تا گوشت بزی را بخورد که جلوی چشم او کشته بود. دورسی گفته است که به خاطر می‌آورد گوشت آن بز به‌صورت سرد سرو شد و او مجبور شد برای شام آن شب به خوردن سالاد اکتفا کند.

جک دورسی و رژیم غذایی سالم: مدیرعامل توییتر همیشه به دنبال وعده‌های غذایی سالم بوده است. او در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که هر روز برای صبحانه دو تخم مرغ آب‌پز با سس سویا می‌خورد. او مدتی گیاهخوار بود، اما به خاطر بتاکاروتن زیادی که در سبزیجات بود، پوستش کمی قرمز شده بود.   در سال ۲۰۱۳، اما دورسی اعلام کرد که رژیم غذایی سالم، بدون غذا‌های آماده و فرآوری شده را دنبال می‌کند. او اخیرا در توییتی گفته است که ۲۲ ساعت در روز چیزی نمی‌خورد و حتی ممکن است چند روز پشت سر هم چیزی نخورد. دورسی در تایید این کار گفته است: «حالا متوجه می‌شوم که چقدر برای غذا خوردن زمان از دست می‌دادم.»

ایلان ماسک و علاقه به خوردن شکلات در صبحانه: برای کسی که هفته‌ای ۸۰ تا ۹۰ ساعت در دو شرکت تسلا و اسپیس ایکس کار می‌کند، داشتن یک رژیم غذایی خاص کمی مشکل است. ماسک معمولا صبحانه نمی‌خورد و هر وقت هوس خوردن صبحانه بکند، حتما به سراغ شکلات مارس می‌رود.   او در این مورد گفته است: «سعی می‌کنم شیرینی‌ها را کم کنم. باید به جای شکلات، برای صبحانه املت و قهوه بخورم.» برای ماسک، ناهار هم به اندازه صبحانه بی‌اهمیت است؛ هر چند دستیار او در طول جلسات ناهارش را می‌آورد و ماسک در پنج دقیقه مقدار بسیار کمی از آن را می‌خورد. در عوض ماسک علاقه زیادی به خوردن شام دارد که اغلب هم در آن زمان در محل کارش است. او زمانی گفته بود که غذای مورد علاقه‌اش انواع کباب و غذا‌های فرانسوی هستند.   منبع: دنیای اقتصاد

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۷۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان

علی اکبر محرابیان در مراسم افتتاح طرح بزرگ برق آبی اومااویا، بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های مهم آبیاری و زهکشی است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را از داخل کشور تامین کنیم، گفت: بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و بیش از ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد متر مکعب در کشور ساخته شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه با توجه به ظرفیت فنی و مهندسی کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب ایران توانسته است در سال‌های گذشته ۵۰ پروژه بزرگ آب و برق را در ۲۰ کشور جهان یا به اتمام برساند و یا در حال اجرا داشته باشد، اظهار کرد: به عنوان نمونه از جمله پروژه‌هایی که با توان مهندسان ایرانی در کشور تاجیکستان به بهره‌برداری رسیده است، می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده اشاره کرد و نیز در حال حاضر پروژه سد راغون که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های عمرانی جهان در کشور تاجیکستان با ارتفاع ۳۳۵ متر و ظرفیت ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب است، توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی در حال ساخت است.

محرابیان در ارتباط با توان مهندسی ایران در صنعت برق نیز بیان کرد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی ایران در حوزه تولید برق حرارتی جزو ۱۰ کشور اول جهان است و در بخش نیروگاه‌های برق آبی نیز به همت متخصصان داخلی، ایران جزو کشور‌های برتر جهان شناخته می‌شود.

وزیر نیرو در ادامه با تاکید بر اینکه می‌توان عرصه‌های فنی و اقتصادی را به عنوان انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها قلمداد کرد، ادامه داد: در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها در عرصه بین‌الملل و همکاری آن‌ها در حوزه‌های فنی و مهندسی می‌توانیم به توسعه صلح و دوستی در جهان دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: امروز در کشور سریلانکا گرد هم آمده‌ایم تا یکی از دستاورد‌های مهم اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را که با توان و تخصص مهندسان ایرانی اجرایی شد، به صورت رسمی به بهره برداری برسانیم.

محرابیان در همین خصوص گفت: طرح چند منظوره اومااویا که توسط شرکت ایرانی فراب احداث شده است هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد.

وزیر نیرو ادامه داد: طی دوره ساخت این سد و نیروگاه برای بیش از ۱۷۰۰ نفر از مردم خوب و مهربان کشور سریلانکا به صورت مستقیم اشتغالزایی شد و در کنار آن در عملیات ساخت این پروژه رکورد‌های ویژه‌ای در زمینه حفر تونلها، نصب عمیق‌ترین نیروگاه برق آبی در عمق ۷۰۰ متری زمین و تعبیه شفت ۶۱۸ متری و نیز احداث تونل عمودی برای هدایت آب روی توربین‌ها اشاره کرد. هر کدام از این اقدامات اگر جزو نخستین‌ها در جهان نباشد، به طور قطع درعرصه فنی و اجرایی در زمره پروژه‌های عظیم و برجسته جهان قرار می‌گیرد.

وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود با قدردانی از زحمات متخصصان ایرانی و سریلانکایی به منظور تحقق این عملیات پیچیده، اظهار کرد: اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

وزیر نیرو همچنین گفت: لازم میدانم از مواضع مثبت و به حق دولت سریلانکا درباره تهاجم رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی به غزه و حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق تشکر و قدردانی ویژه کنم.

دیگر خبرها

  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • همایش پیاده روی خانوادگی و صرف صبحانه سالم در روستای یار عزیز تکاب
  • خاویر تباس: اگر تکنولوژی خط دروازه بی‌نقص بود، از آن استفاده می‌کردیم
  • جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد