Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفین انقلاب اسلامی گفت: در مناطق محروم پروژه‌ها را با هدف اینکه بستری برای کار و تلاش مردم فراهم کنیم، در دستور کار قرار داده‌ایم.

محمد سعیدی‌کیا با اشاره به اینکه باید بستری فراهم شود تا مردم در نقاط محروم فعال شوند و کار کنند، اظهار کرد: ما در مناطق محروم با تفکری وارد می‌شویم که اقدامات مردم‌محور باشد نه پروژه‌محور، چون ظرفیت مردمی در این مناطق بسیار گسترده و ایده‌آل است و مهمتر اینکه وقتی کار در این مناطق رونق داشته باشد دیگر مردم به حاشیه‌های شهر پناه نمی‌برند و در روستا‌ها و مناطق زندگی خود روزگار می‌گذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۲۵۰ وام ۲۰۰ میلیون ریالی یارانه‌دار به مردم قلعه‌گنج اعطا شده است، افزود: با هر ۲۰ میلیون تومان یک حرفه و چند شغل راه افتاده و مردم با همت خودشان به کارهایی، چون نانوایی یا عطاری روی آورده‌اند که این اتفاقات را باید در مناطق محروم به فال نیک گرفت.

رئیس بنیاد مستضعفین با اشاره به اینکه ظرف چند دهه اخیر و در انقلاب اسلامی در روستا‌ها کار‌های خوبی صورت گرفته و تاسیسات زیربنایی زیادی ساخته شده است، خاطرنشان کرد: برخی نقاط کشور هنوز آباد نشده و از نظر ما آباد جایی است که نیاز‌های مردم از جمله اشتغال، بهداشت، فرهنگ، آموزش و ... برآورده باشد و اگر این اتفاقات رخ دهد مردم از جایی که باشند نخواهند رفت.

سعیدی‌کیا با بیان اینکه آبادانی مقدمه پیشرفت است و اگر هم جایی آباد باشد کار دست خود مردم بوده، تصریح کرد: به اعتقاد من با پول نفت نمی‌توان مملکت را آباد کرد، می‌توان کارخانه ساخت، اما در نقاط محروم آنطور که باید آبادی رخ نمی‌دهد و با تکیه بر تلاش و ظرفیت مردمی است که می‌توان بستری فراهم کرد تا آبادی حاصل شود. همان کاری که با رهنمود‌های مقام معظم رهبری در حال انجام دادن هستیم.

وی با بیان اینکه فعالیت چهار ساله بنیاد در قلعه‌گنج که کاملا محروم با مردمانی مستضعف و ناهنجاری‌های مختلف بوده موجب شده تا امید خوبی میان مردم ایجاد شود، ادامه داد: اینجا مردم به شکل‌های مختلف و با بستر‌هایی که بنیاد علوی و مستضعفین ایحاد کرده‌اند، با انواع ابتکارات در ایجاد اشتغال از جمله کارخانه‌های رب گوجه‌فرنگی، خرما و مجتمع دامداری به تلاش و فعالیت مشغول شده‌اند.

سعیدی‌کیا با بیان اینکه برآورد ما حضور تا سه سال آینده در این منطقه و انجام کار‌هایی مثل تاسیس پارک و استخر خواهد بود، اضافه کرد: در بنیاد ۵۰ پارامتر مختلف برای شناسایی یک منطقه محروم تعریف کرده‌ایم و بر همین اساس سال آینده با مدل قلعه‌گنج، کار در دیگر مناطق محروم کشور را استارت خواهیم زد.

رئیس بنیاد مستضعفین با بیان اینکه سال گذشته کار در «لنده» و «چالدران» را شروع کردیم، گفت: امسال با همین مدل کاری قلعه‌گنج، فعالیت در مناطقی، چون «ملک‌شاهی»، «گرمه» و «سروآباد» را آغاز و سال آینده کار در مناطقی مثل «شادگان» در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این تعداد فعالیت به ۱۴ منطقه محروم در کشور خواهد رسید، از همکاری و تعامل دستگاه‌هایی، چون سپاه پاسداران و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) قدردانی کرد.

ر‌ئیس بنیاد مستضعفین انقلاب اسلامی در سفر یک‌روزه خود به قلعه‌گنج ابتدا در روستای چاه زنگی حاضر و از مجتمع دامداری بز مورسیا بازدید کرد.

این مجتمع که در سه سوله هریک به مساحت ۱۰۸ مترمربع بنا شده، سال گذشته به همت بنیاد مستضعفین مورد بهره برداری قرار گرفت و اکنون علاه بر اشتغالزایی، سهمی مهم در تولید فرآورده‌های لبنی محلی دارد.

سعیدی‌کیا سپس پروژه آبخیزداری سنگی‌ملاتی شماره ۱۲ حوزه آبخیزداری شهرستان قلعه‌گنج را افتتاح کرد.

این پروژه با هدف تغذیه سفره‌های زیرزمینی، کنترل سیلاب، ایجاد اشتغال و کاهش اثرات خشکسالی افتتاح شد.

حجم عملیات این طرح هزار و ۲۹۰ مترمکعب و حجم آبگیری پروژه۴۰ هزار مترمربع است که با اعتبار سه میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریالی و به همت بنیاد علوی امروز رسما مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

رئیس بنیاد مستضعفین در ادامه ضمن بازدید از کارخانه سبزاندیشان سبزواران تولیدکننده رب گوجه‌فرنگی، از مسئولین شهرستان خواست تا مشکلات آب این کارخانه برای تولید هرچه بیشتر را برطرف کنند.

این کارخانه که دو سال پیش افتتاح شده ظرفیت تولید ۲۰ هزار تن رب گوجه‌فرنگی را داراست و محصولات خود را به کشور‌های همسایه صادر می‌کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بنیاد مستضعفین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۰۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی زندی فر عصر دوشنبه در حاشیه آغاز عملیات اجرایی دو پروژه راهداری در استان البرز اظهار کرد: عملیات اجرایی دو پروژه راهداری استان البرز با هدف افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای در محور قدیم کرج -هشتگرد و ماهدشت -کیانمهر با حضور استاندار البرز آغاز شد.

زندی فر افزود: این پروژه‌ها شامل پروژه بهسازی و ایمن سازی جاده قدیم کرج -هشتگرد حدفاصل انتهای کمالشهر تا پلیس راه کمالشهربه طول ۴ کیلومتر به صورت رفت و برگشت که شامل اجرای عملیات خاکبرداری- خاکریزی - زیرسازی و آسفالت به منظور تعریض محور قدیم کرج-هشتگرد همچنین جمع آوری نیوجرسی‌های وسط و اجرای روفیوژ وسط محور خواهد بود.

وی بیان کرد: برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز با اشاره به اینکه حذف دو نقطه حادثه خیز در محورماهدشت -کیانمهراز دیگر پروژه‌های در دست اجرای این اداره کل در سال جاری است، تصریح کرد: عملیات بهسازی ایمن سازی و احداث واریانت محور کیانمهر - ماهدشت حد فاصل فرودگاه پیام تا شهرک پیام به طول ۲ کیلومتر به منظور حذف دو پیچ حادثه خیز از نوع واژگونی آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز با اشاره به اینکه از ۱۴ نقطه حادثه خیز تاکنون ۶ نقطه ایمن سازی شده است افزود: تلاش خواهیم کرد تا با جذب اعتبارات ۸ نقطه باقیمانده در محورهای مواصلاتی استان که حادثه خیز هستند را هر چه سریع‌تر ایمن سازی کنیم.

کد خبر 6098692

دیگر خبرها

  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • ایجاد بیش از یکهزار و 600 فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی آذربایجان‌غربی
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • آبرسانی به ۶۰۰ روستای آذربایجان غربی
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • ایجاد ۱۶۰۶ فرصت شغلی توسط بسیج سازندگی سپاه آذربایجان‌غربی