Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – بر اساس گزارش هایی که روز جمعه منتشر شد، یک دیپلمات بلندپایه کره شمالی گفته است که این کشور تعلیق مذاکرات با واشنگتن و تجدیدنظر در باره تعلیق آزمایش های موشکی و هسته ای را در صورت خودداری آمریکا از دادن امتیاز، بررسی می کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز از سئول به نقل از تاس و آسوشیتدپرس؛ چو سون هوی معاون وزیر امور خارجه کره شمالی، مقام های بلندپایه ایالات متحده را در شکست نشست ماه گذشته (فوریه) دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی در هانوی، مقصر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خبرگزاری تاس روسیه به نقل از چو در پیونگ یانگ پایتخت کره شمالی افزود: ما قصد نداریم به هیچ شکلی در برابر درخواست های ایالات متحده در نشست هانوی تسلیم شویم و یا در این گونه مذاکرات شرکت کنیم.
به گفته چو؛ مایک پمپئو وزیر امور خارجه و جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکا ، با ایجاد جو دشمنی و بی اعتمادی، مانع تلاش های سازنده برای مذاکرات میان سران کره شمالی و ایالات متحده شده اند. کیم (رهبر کره شمالی) قصد دارد به زودی بیانیه ای رسمی در باره موضع خود در باره مذاکرات خلع سلاح هسته ای با ایالات متحده و اقدامات بعدی کره شمالی صادر کند.
آسوشیتدپرس نیز گزارش داد: چو با هشدار در احتمال تجدیدنظر کیم در باره تعلیق موقت شلیک موشک و آزمایش های هسته ای، گفت که واشنگتن فرصتی طلایی را در این اجلاس از دست داده است.
وی افزود: می خواهم آشکار بگویم که موضع گانگستری ایالات متحده در نهایت این وضع را در معرض خطر قرار خواهد داد، هر چند روابط شخصی سران 2 کشور هنوز خوب است.
به گفته یک کارشناس امور کره شمالی، این سخنان ممکن است مقدمه صدور ضرب الاجلی توسط پیونگ یانگ برای واشنگتن باشد.
دومین نشست ترامپ و کیم بر سر اختلاف در باره درخواست واشنگتن برای خلع سلاح هسته ای پیونگ یانگ و تقاضای کره شمالی برای لغو بخش قابل توجهی از تحریم های اعمال شده به دلیل آزمایش های هسته ای و موشکی این کشور، شکست خورد.
چو افزود: کیم ممکن است پس از شکست مذاکرات هانوی به علت مخالفت ترامپ با درخواست لغو برخی تحریم های پیونگ یانگ در برابر نابود کردن مجتمع اصلی هسته ای کره شمالی، تعهد خود را برای پیگیری توافقی با واشنگتن کنار بگذارد.
اروپام**1486**1144

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي پيونگ يانگ كره شمالي مذاكرات هسته اي موشكي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۷۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند

ایتنا - یک مقام ارشد آمریکایی از چین و روسیه خواست تا مانند ایالات متحده تعهد کنند که تنها انسان‌ها کنترل سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشند د و هوش مصنوعی از فرآیندهای تصمیم گیری در این مورد حذف شود.
پل دین، یک مقام مسئول در دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت واشنگتن «تعهد واضح و محکم» داده است که انسان ها کنترل کامل سلاح های هسته ای را خواهند داشت و افزود که فرانسه و بریتانیا نیز همین کار را کرده‌اند.

او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.

اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تلاش می‌کند تا بحث‌های جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هسته‌ای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.

روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدت‌ها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.

گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.

بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفته‌های آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»

چین، بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه‌ به کار می‌روند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده می‌کند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاح‌های هسته‌ای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراین‌باره صادر کنند.

دیگر خبرها

  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • واشنگتن پست : طرح صلح خاورمیانه بایدن توهم است تا واقعیت/ طرح نتانیاهو برای غزه شامل جنگ بیشتر است/ اعراب طرف گفت و گویی در تل آویو ندارند
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • ماکرون ۲ شرط را برای اعزام نیروهای فرانسوی به اوکراین ذکر کرد
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند