Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:44:08 GMT

ظرفیت‌های کشور برای مقابله با جنگ اقتصادی بسیج شود

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۱۸۸۷۳

ظرفیت‌های کشور برای مقابله با جنگ اقتصادی بسیج شود

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از دفتر امام جمعه ابهر، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های نماز جمعه ابهر، بابیان اینکه همه ظرفیت‌های کشور باید برای مقابله با جنگ اقتصادی دشمن، بسیج شود، افزود: غلبه بر آرایش جنگی دشمن در مقابله با نظام اسلامی مستلزم برنامه‌ریزی و ایجاد سازوکاری است که ظرفیت‌های کشور را در مقابل این جنگ اقتصادی بسیج کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه فرماندهی هوشمندانه در جنگ اقتصادی الزاماتی دارد که رئیس‌جمهور به عنوان فرمانده جنگ اقتصادی باید این الزامات را رعایت کند، ادامه داد: در جنگ اقتصادی همچون جنگ نظامی نیاز به فرمانده، افسر و سرباز است، باور به اقتصاد مقاومتی و عمل به تدابیر رهبری در این زمینه، هوشیاری در بیان وقایع و اطلاعات جنگ و مدیریت انقباضی منابع و برخورد بی‌اغماض با اخلالگران اقتصادی دانه‌درشت از مهم‌ترین الزامات در فرماندهی جنگ اقتصادی است.

امام‌جمعه ابهر پیشتاز بودن فرمانده در میدان و رعایت الزامات جنگ، شناخت دقیق نسبت به صحنه جنگ، بسیج همه ظرفیت‌ها برای مقابله با دشمن (تجربه دفاع مقدس)، اعتماد نکردن به دشمن و هوشیاری در تعاملات، مدیریت مجاهدانه و تلاش شبانه‌روزی، داشتن راهبُرد منسجم برای پیشبرد جنگ اقتصادی، جلب و حفظ اعتماد عمومی در جنگ و بهره‌گیری از ظرفیت فرصت‌های ایجادشده توسط دستاوردهای مقاومت در منطقه از دیگر الزامات در فرماندهی جنگ اقتصادی عنوان کرد.

رحیمی در ادامه به سفر دکتر روحانی رئیس‌جمهوری ایران به کشور عراق و دیدار با مراجع تقلید و آیت‌الله سیستانی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر منطقه خاورمیانه شرایط حساسی را سپری می‌کند، در حالی خطر تروریسم همچنان ادامه دارد که بحران سوریه، جنایات سعودی در یمن، وضعیت بحرانی فلسطین و اقدامات آمریکا برای استمرار بحران در منطقه شرایطی نابسامان را بر منطقه حاکم ساخته است.

امام‌جمعه ابهر افزود: با توجه به ظرفیت‌های منطقه‌ای ایران و نیز جایگاهی که عراق در اتحادیه عرب دارد، دو کشور می‌توانند نقشی مؤثر در حل بحران‌های منطقه داشته باشند.

رحیمی گفت: سفر ریاست جمهوری ایران به عراق نشانگر اراده فراگیر دو کشور برای توسعه مناسبات است که نه تنها به روابط دو کشور بلکه بر کل منطقه تأثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان اینکه از نکات قابل‌توجه واکنش آمریکایی‌ها به این سفر بوده است که نشانگر خشم و هراس آن‌ها از توسعه و تقویت مناسبات ایران و عراق است، افزود: در آستانه سفر رئیس جمهور ایران به عراق، آمریکا اقدام به‌قرار دادن نام نیروهای مردمی حشد الشعبی در لیست گروه‌های تروریستی کرد، همزمان انگلیس نیز حزب‌الله لبنان را تروریست معرفی کرد.

کد خبر 4568500

منبع: مهر

کلیدواژه: خطبه های نماز جمعه امام جمعه ابهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۱۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی