Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی سید محمد جواد شوشتری امروز در آیین اختتامیه کشوری طرح دانشجو معلم قرآن کریم در جهاد دانشگاهی نیشابور اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نخستین نهاد دانشگاهی است که از سال 1360 فعالیت های قرآنی خود را آغاز کرد. مرکز فعالیت های قرآنی دانشجویان همان زمان تاسیس شد که حال تبدیل به سازمان قرآنی دانشجویان کشور شده است که هم اکنون با 8 مرکز به فعالیت خویش ادامه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سازمان قرآنی دانشجویان قرآنی کشور 26 دوره جشنواره و مسابقات قرآنی برگزار کرده که 6 دوره آن مسابقات قرآن دانشجویان در سطح بین المللی بوده است. این ها برکات کار جهادی است که تا عمر داریم، بتوانیم در خدمت قرآن باشیم.

شوشتری با اشاره به طرح دانشجو معلم قرآن کریم در جهاد دانشگاهی تصریح کرد: طی 3 سال اخیر، یعنی سال های 95 تا 97، 35 دوره از این طرح برگزار شد که تنها امسال 10 دوره آن برگزار شده که این نشان می دهد، این حرکت از این جهت پربرکت بوده است. بر همین اساس تاکنون تعداد دانشجویان پذیرفته شده این طرح 1200 نفر بوده است.

رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان ایران تصریح کرد: این دانشجویان از شهرهای مختلف به این طرح آمده اند. این دوره ها پیشتر در شهر کرد، اصفهان شیراز و... برگزار شده و 25 دوره آن در تهران بوده است. این دانشجویان در روستاها، خوابگاه های دانشجویی و... حضور دارند و طالبان قرآن را به روخوانی، روانخوانی و نهایتا تدبر در قرآن آموزش می دهند.

وی با بیان اینکه یکی از تربیت شدگان این طرح طی یک سال توانسته تا 313 جلسه آموزشی برای علاقه مندان برگزار کند، گفت: این لطف خداوند نسبت به این مجموعه است و امیدواریم از این طریق فرهنگ قرآنی را در این روزگاری که تلاش بر این است که جوانان این مملکت از اسلام و قرآن دور شوند، توسعه دهیم. البته بخشی از ای فاط=صله گرفتن جوانان از قرآن به رفتار ما بازمی گردد اما بخشی از آن هم به هجمه دشمنان مربوط است.

شوشتری خاطرنشان کرد: تلاش است این طرح در سال های آینده در شهرهای کوچک تر برگزار شود تا به بخش هایی که کمتر مورد توجه قرر می گیرد، توجه ویژه ای شود. این تمرکززدایی در برنامه های جهاد دانشگاهی اصل است. در سال های آینده سازمان قرآنی دانشگاهیان ایران چند برنامه جدید دارد که موافقت آن هم اخذ شده که امیدواریم با ارای این برنامه ها حضور پررنگ تری در فضای مجازی داشته باشیم تا کمک بیشتری به عاشقان قرآن شود.

در ادامه میثم لعل عوض پور، مدیر جهاد دانشگاهی نیشابور، اظهار کرد: خدا را شاکریم که در سال 97 این سعادت نصیب جهاد دانشگاهی شد که با جشنواره قرآنی دانشجویان کار را آغاز و با این طرح سال را به پایان می بریم. این طرح طی 3 سال در سطح کشور با 100 ساعت آموزش قرآن همراه است. ما خواهان این بودیم که این طرح در نیشابور آغاز شود و از دی ماه این طرح آغاز شد و هم اکنون بیشتر از نیمی از این طرح تمام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فعالیت های قرآنی طرح دانشجو معلم قرآن کریم قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۰۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • برگزاری دوره تربیت معلم تدبر سوره‌ای قرآن در مشهد
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان