Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبادان – ایرنا - معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر 300 شرکت فعال در تولید فرآورده های بهداشتی و آرایشی کشور فعالند که بیش از 50 هزار شغل مستقیم ایجاد کرده اند.

به گزارش ایرنا مهدی پیرصالحی روز جمعه در آیین افتتاحیه نمایشگاه ایران گاز متیکا در آبادان اظهار داشت :باید از فرصتها و ظرفیت موجود برای گسترش و توسعه صادرات استفاده کنیم در غیر این صورت کشورهای رقیب جای ما را در منطقه خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: امروز در دنیا سرمایه گذاری های مختلفی در زمینه غذا و دارو انجام می شود به طوری که 15 سال گذشته سرمایه گذاری دراین حوزه رشد بیش از 2برابری را تجربه کرده است.
وی در ادامه گفت: حدود چهارمیلیارد دلار کالای بهداشتی و آرایشی در بازار ایران وجود دارد که محصول تولید داخلی و سهم کمی واردات رسمی را شامل می شود و چیزی حدود 700 میلیون دلار تولیدات و حدود 400 میلیون دلار واردات رسمی و بیش از 1.5 میلیارد دلار کالای قاچاق در کشور وجود دارد و سلامت مردم را تهدید می کند.
وی استفاده از بارکد رهگیری و ردیابی کالا را لازم و ضروری دانست و گفت: راهکار سازمان غذا و دارو به منظور جلوگیری از مصرف کالاهای قاچاق استفاده از بارکد رهگیری و ردیابی بود تا با فراگیر شدن این اقدام بتوانیم فرآوردهای قاچاق را در بازار رصد کنیم.
پیرصالحی افزود: منطقه آزاد اروند می تواند به عنوان یک محل صادرات محصولات بهداشتی و آرایشی در کشور ،کمک موثری در توسعه صادرات داشته باشد.
وی مهمترین و بهترین مشتری محصولات کشور را کشور عراق نام برد و گفت: رویدادهایی مانند این نمایشگاه ، فرصت و امتیاز ویژه برای بدست آوردن بازار این کشور است.
وی با اشاره به سفر ریاست جمهوری به کشور عراق گفت: در این سفر تفاهم نامه ای امضا شد که یکی از مفاد آن لغو و کاهش هزینه صادرات محصولات است تا بتوانیم مشتریان بیشتری از این کشور داشته باشیم.
وی ادامه داد: همه ما در سازمان غذا و دارو، و ناظر بر تولید کننده باید حامی سلامت مردم باشیم و با هدف مشترک در جهت تولید محصولات سالم با مشارکت دانشگاههای مختلف تلاش کنیم.
وی حمایت از واردات رسمی را مهم بیان کرد و گفت: باید واردات رسمی خود را حمایت کنیم هر چند حرکت اصلی باید به سمت فاصله گرفتن از واردات و افزایش تولید داخل باشد.
در پایان این آیین از شرکت های فعال آرایشی بهداشتی که در نمایشگاه حضور داشتند تقدیر شد.
نمایشگاه بین المللی فرآورده های آرایشی - بهداشتی منطقه آزاد اروند امروز با حضور معاون وزیر بهداشتف درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو و تنی چند از مسئولان منطقه آزاد اروند و مسئولان محلی گشایش یافت.
7100/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي بهداشت و درمان فرآورده بهداشتي اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته اند؛ اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: خاک آلوده بر سلامت انسان چه تاثیری می‌گذارد؟

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی‌تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228561 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز