Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@11:36:55 GMT

وزارت کشور پاسدار آرای مردم است

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۲۸۲۰۴

وزارت کشور پاسدار آرای مردم است

مدیرکل انتخابات وزارت کشور با اشاره به اینکه وزارت کشور مجری انتخابات و پاسدار آرای مردم است، گفت: بنای وزارت کشور بر تفاهم، تعامل و همکاری مستمر با تمامی عوامل اجرایی و نظارتی در چارچوب قانون انتخابات است.

به گزارش ایسنا، سید اسماعیل موسوی در نشست مشترک با مدیران استانی و دست اندرکاران انتخابات استان‌های جنوبی کشور، ضمن تأکید بر این نکته که وزارت کشور مجری انتخابات و پاسدار آرای مردم است، افزود: به پیشنهاد وزارت کشور و موافقت شورای نگهبان، انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، روز جمعه مورخ دوم اسفند ماه ۱۳۹۸ برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین بیان کرد: بنای ما بر تفاهم، تعامل و همکاری مستمر با تمامی عوامل اجرایی و نظارتی در چارچوب قانون انتخابات است و در این راه از هیچ کوششی دریغ نمی‌کنیم.


موسوی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در این خصوص افزود: با عنایت به تأکید مقام معظم رهبری در خصوص حق الناس بودن آرای مردم، ما وظیفه داریم انتخابات را سالم و باشکوه برگزار کنیم و از آرای مردم پاسداری نمائیم.


وی تبادل نظرات کارشناسی را امری لازم و ضروری دانست و تأکید کرد: بهره‌گیری از تجربیات گذشته و ارائه ایده‌های نو می‌تواند مجریان و دست اندرکاران انتخابات را در انجام وظایفشان یاری دهد.


مدیرکل انتخابات وزارت کشور در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم که علاوه بر آموزش عوامل اجرایی انتخابات، برنامه‌های آموزش همگانی را نیز اجرا کنیم تا همه مراحل انتخابات در دسترس مردم قرار گیرد و آنان با شناخت بیشتری از فناوری‌های مورد استفاده در انتخابات، چگونگی استفاده از آنها را آموزش ببینند. بدین منظور، طرح جامع آموزش را با مشارکت و همفکری متخصصین این حوزه تدوین خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسماعیل موسوی انتخابات 98 انتخابات مجلس یازدهم مدیرکل انتخابات وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۸۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد

یک داوطلب انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی گفت: اگر سطح مشارکت در انتخابات از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

ابوالفضل ظهره‌وند در گفت‌وگو با ایسنا درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: یک وجه انتخابات به مشارکت مردم در اصلاح و بهبود شیوه حکمرانی برمی‌گردد که بخشی از این حکمرانی به قوه مقننه مربوط می‌شود. انتخاب اصلح برای حضور در مجلس شورای اسلامی هم عمل به تکلیف شهروندی و هم مشارکت در سرنوشت کشور است. این امر موجب تاثیرگذاری مردم بر روند قانونگذاری در کشور می‌شود.

وی افزود: هرچه مشارکت بیشتر باشد مثل راهپیمایی ۲۲ بهمن یا روز قدس، تاثیر مثبت بیشتری برای شرایط کشور دارد و دشمن پیام را دریافت می‌کند. مشارکت بالا در انتخابات هم بر موقعیت ژئوپولتیک، قدرت مانور منطقه‌ای و تامین منافع و امنیت ملی کشور تاثیر مثبت می‌گذارد. با توجه به تحولات منطقه، جنگ عزه و حساسیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، اگر سطح مشارکت از دور اول هم بیشتر شود، آورده بیشتری به لحاظ امنیت ملی برای کشورمان دارد.

این داوطلب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: با مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی ما کاهش می‌یابد و دشمن از اقدامات ناامن‌سازی ایران دلسرد خواهد شد و وقتی دشمن از ماجراجویی‌های امنیتی دلسرد گردد، برای ما آورده اقتصادی خواهد داشت زیرا دورنمای اقتصادی کشور روشن‌تر، سرمایه‌گذاری بیشتر، هزینه‌های امنیتی کمتر و چسبندگی مردم به فعالیت اقتصادی بیشتر خواهد شد اما هرچه از داخل به دشمن پالس داده شود، او دچار توهم  شده و دنبال ماجراجویی امنیتی می‌رود.

ظهره وند خاطرنشان کرد: در صورت شکل گیری مشارکت بالا، دشمن به سمت تعامل فعال و مذاکره حرکت می‌کند نه مخاصمه و ماجراجویی امنیتی. دلسردی از رای دادن تغییری در شرایط کشور ایجاد نمی‌کند؛ بنابراین توصیه من این است که مردم مشارکت فعالی در دور دوم انتخابات داشته باشند. مهم این است که مشارکت بالا و انتخاب هوشمندانه و با شناختی صورت گیرد. چنین انتخابی به بهبود شرایط اقتصادی کشور هم کمک می‌کند اما مشارکت کم موجب ادامه دار شدن عوامل نگرانی های مردم خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اسلامی: ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات مجلس فعال است
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است / استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • رقابت ۹۰ نفر برای ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /خبر ستاد انتخابات درباره تعرفه ها
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است | استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است/ استقرار ۴ صندوق الکترونیکی در شعب تهران
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد