Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان از برگزاری چهارمین دوره جشنواره نشریات این اتحادیه دانشجویی در سال آینده خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد زادمهر، دبیر روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان ضمن تشریح ضوابط شرکت در چهارمین جشنواره نشریات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: نشریات دانشجویی یکی از ارکان مهم گفتمان دانشجویی در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و مذهبی است که می‌تواند ضمن اثرگذاری و انجام کنش‌های مختلف در دوران دانشجویی از دانشجویان نیرو‌هایی دست به قلم و تحلیل گر ساخته که در آینده چه در زمینه‌های تخصصی همانند مطبوعات و چه در سایر حرفه‌های شغلی ابزاری موثر و کارآمد برای افراد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هدف جشنواره:
زادمهر افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری از جمله اشاره ایشان به تخاطب واقعی و گفت و گوی مستقیم، با هدف ترغیب و تشویق دانشجویان و فعالین نشریات برای انتشار منظم و با برنامه به همراه محتوای مناسب، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اقدام به برگزاری چهارمین دوره جشنواره نشریات دفاتر سراسر کشور خود می‌نماید.

ارکان جشنواره:
دبیر روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان از دبیر، دبیر اجرایی، روابط عمومی و هیئت داوران به عنوان ارکان چهارمین جشنواره نشریات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان نام برد و اضافه کرد: دبیر این جشنواره با حکم دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان انتخاب شده و مسئولیت اصلی برگزاری جشنواره و انتخاب هیئت دوران را بر عهده خواهد داشت. دبیر این دوره جشنواره همانند دوره گذشته نیز با نظر آقای مهدی پور دبیر کل اتحادیه محمد زادمهر دبیر روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان است.

وی تصریح کرد: دبیر اجرایی جشنواره نیز مسئول دریافت و طبقه بندی نشریات دفاتر و آماده سازی آن‌ها برای فرآینده داوری است. دبیر اجرایی چهارمین دوره جشنوار نشریات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان جناب آقای محمدرضا شهرکی است.  
زادمهر بیان کرد: روابط عمومی مسئول انجام فرآیند‌های تبلیغاتی و اعلام اطلاعیه‌های جشنواره به رسانه‌ها و دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور است. مسئول روابط عمومی این دوره جشنواره سرکار خانم نصوری است.

دبیر روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: هیئت داوران: داوران در رشته‌های مختلف مرتبط با مطبوعات و نشریات دانشجویی از طرف دبیر جشنواره انتخاب خواهند شد. تعداد داوران ۷ نفر خواهد بود.

بخش‌های جشنواره:
وی تصریح کرد: جشنواره نشریات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان متناسب با ظرفیت‌ها در بخش‌های گزارش، مصاحبه، یادداشت، تیتر، صفحه‌آرایی، صفحه اول، سرمقاله، لوگو، طنز و بهترین نشریه برگزار می‌شود، تصریح کرد:

تقویم اجرایی:
زادمهر افزود: ثبت نام در جشنواره از۲۰ فروردین ماه ۱۳۹۸ شروع و به مدت یک ماه تا ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت. بعد از پایان مهلت ثبت نام، فرآیند داوری شروع خواهد شد که متناسب با تعداد نشریات رسیده به دبیرخانه جشنواره بین یک تا دو ماه پیش بینی خواهد شد. همچنین درصورت درخواست تعداد قابل توجهی از دفاتر امکان تمدید محدود مهلت دریافت آثار با نظر دبیر جشنواره وجود خواهد داشت.

وی اظهار داشت: اختتامیه جشنواره نیز همزمان با کنگره سراسری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان برگزار خواهد شد.

داوری جشنواره:
دبیر روابط عمومی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: داوری این جشنواره در یک مرحله انجام خواهد شد، داوران متناسب با فرم داوری تهیه شده در دبیرخانه جشنواره، فرآیند داوری را شروع خواهند کرد؛ همچنین این دوره از جشنواره ۷ داور خواهد داشت که پس از مذاکره با بیش از ۲۰ گزینه انتخاب شده اند و پس از پایان مهلت ارسال آثار معرفی خواهند شد.

شرایط شرکت در جشنواره:
زادمهر با بیان اینکه تمامی نشریاتی که از ۱ مرداد ماه ۱۳۹۷ تا ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ چاپ و منتشر شده باشند، امکان شرکت در جشنواره را خواهند داشت، افزود: نشریه‌ای که صاحب امتیاز آن دفتر فعال یا ناظر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور باشد و نشریه‌ای که صاحب امتیاز آن یکی از اعضای شورای مرکزی یا هیئت عالی نظارت فعلی دفتر فعال یا ناظر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور باشد امکان شرکت در جشنواره را خواهند داشت.

جوایز جشنواره:
وی گفت: همزمان با بیست و دومین کنگره سراسری اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به برگزیدگان در هر بخش تندیس جشنواره و لوح سپاس تقدیم خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گزارش و مصاحبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۲۸۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب

به گزارش خبرگزاری مهر، عاطفه زارعی عصر چهارشنبه در اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» ضمن تبریک روز بزرگداشت مقام معلم اظهار کرد: همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران است و هر کجا خبری از تمدن، پیشرفت و توسعه به گوش می‌رسد سرنخ‌هایی از کتاب و کتابت به خوبی مشهود است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه دومین اختتامیه جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان با حمایت‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محافل ادبی در کشور و استان‌ها شکل گرفته است افزود: هدف این جشنواره شناسایی استعدادها و پرورش اندیشه‌ها در راستای غنی‌سازی و ترویج فرهنگ و ادبیات ایران است‌.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه همچنین هدف از این جشنواره شناخت واقع‌بینانه از ادبیات کودکان و نوجوانان و تلاش مستمر برای پی بردن به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالقوه آنهاست خاطرنشان کرد: حمایت، هدایت و راهبری بالیدن به نسل نوجوانی است که اندیشه ورز جستجو کند، بخواند، بپرسد، بنویسد و روی پای فرهنگ کشور خود بایستد.

وی تصریح کرد: با توجه به رسالت و مأموریت نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور مبنی بر ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی؛ راه اندازی محفل‌های ادبی و از دل این محفل «جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب» متولد شد.

زارعی با بیان اینکه آئین «اختتامیه نخستین دوره جشنواره دوست من کتاب» تیرماه ۱۴۰۰ برگزار شد و امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ شاهد برگزاری دومین دوره اختتامیه هستیم ادامه داد: امروز گرد هم آمده‌ایم تا شعر و داستان‌های ارسالی درباره کتاب و اهمیت آن را تأکید کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کنار محفل ادبی، محفل قرآنی نیز در کتابخانه‌های عمومی شکل گرفت خاطرنشان کرد: به همین دلیل بخش ویژه دومین دوره جشنواره با محوریت قرآن و عترت پیامبر اسلام (ص) تعریف شد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه در مرحله اول جشنواره دوست من کتاب ۱۹ استان مشارکت داشتند و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت کردند گفت: نقطه قوت این جشنواره حضور چهره‌های برجسته ادبی به عنوان داوران این جشنواره است که از تک تک آنها باید قدردانی کنیم.

زارعی در ادامه اضافه کرد: در این جشنواره ۸۵۰ اثر از ۳۱ استان ارسال و مورد داوری قرار گرفته است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان خاطرنشان کرد: این جشنواره در دو بخش شعر و داستان ۳۷ برگزیده دارد و در مجموع از ۴۲ نفر تقدیر می‌شود.

وی در پایان متذکر شد: امیدوارم با شناخت عمیق و واقع‌بینانه از کودک و نوجوان و با اشتراک دانش شخصی شاهد رشد، شکوفایی و مانایی ادبیات کودکان و نوجوان باشیم.

کد خبر 6094663

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین دوره تشکیلاتی «بشری» توسط جامعه اسلامی دانشجویان
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود