Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس صنعت معدن و تجارت استان زنجان گفت: ۹ معدن سرب و روی در استان فعالیت دارد که معدن انگوران به عنوان بزرگترین معدن سرب و روی خاورمیانه است که احتمالا طی ۱۰ سال آینده ذخیره آن به پایان می‌رسد. ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۰ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، ناصر فغفوری امروز در آخرین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان با اشاره به اینکه در توسعه صنایع معدنی سه عامل انرژی، تکنولوژی و مواد معدنی دخیل هستند، اظهار داشت: با توجه به دلیل وجود هر سه مورد ذکر شده در استان با صرف مقداری سرمایه گذاری نه تنها سهم بسیار قابل توجهی در اشتغال و تولید ناخالص داخلی خواهد داشت بلکه در حوزه صادرات نیز می‌تواند بخش مهمی از اعتقاد مقاومتی را برعهده بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقتصاد استان با صنعت روی، سرب، مس و فولاد که جز فلزات پایه هستند گره خورده است و حفظ شرایط موجود و ‌سپس توسعه آن باید یکی از دغدغه‌های مسئولین باشد بنابراین رفع مشکلات موجود این صنایع همواره از اولویت‌ها خواهد بود و اصلی‌ترین مشکلات شامل تهیه خوراک و تامین مواد معدنی اولیه صنایع، تامین سهل مواد اولیه، تامین مواد مصرفی و تامین سرمایه در گردش تولید است.

معدن مس و سرب طرود در شاهرود به بهره‌برداری رسیدبزرگ‌ترین واحد صنعتی و معدنی مکانیزه سرب کشور در سمنان افتتاح شد31 فقره پروانه بهره‌داری معدن در سال 97 در استان فارس صادر شد

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه اگر ذخیره‌های کشف شده معادن آهن تقریبا 46 درصد باشد، این ذخایر می‌تواند تا 5 سال صنایع فرآوری آهن را تامین کند، خاطر نشان کرد: تعداد 41 معدن فعال آهن در استان با ذخیره 33 میلیون تن ذخیره احتمالی وجود دارد همچنین ذخیره 21 میلیون و 400 هزار تن قطعی است و سالیانه یک میلیون و 380 هزار تن استخراج دارد و 453  نفر نیز در این معادن فعالیت دارند.

فغفوری تعداد واحدهای فراوری آهن به صورت سنگ آهن دارای پروانه بهره برداری را 4 واحد عنوان کرد و اظهار داشت: تعداد واحدهای دارای جواز تایید نیز 9 واحد با ظرفیت یک میلیون و 984 هزار و 500 تن است و واحدهای فراوری آهن تولید کنسانتره نیز 2 واحد دارای پروانه بهره برداری و 8 واحد دارای پروانه تاسیس است.

وی مجتمع فولاد البرز غرب و نورد فولاد کاران افق را نمونه‌ای از واحدهای فولادی استان معرفی و ابراز کرد: برخی از شرکت‌هایی همچون البرز ناب آرش با یک میلیون تن ظرفیت دارای بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی با بیش از 11 میلیارد تومان سرمایه گذاری است که برای 507 نفر اشتغال ایجاد می‌کند همچنین شرکت نورد فولاد کاران افق نیز با سرمایه گذاری بیش از 1.5 میلیاردی برای 140 نفر اشتغال ایجاد می‌کند و بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی به مشکلات اصلی واحدهای فولادی اشاره کرد و گفت: مشکل واردات تجهیزات تولید و لوازم یدکی، تامین ارز مورد نیاز جهت واردات و مشکل صادرات به کشور عراق به دلیل ایجاد تعرفه برای واردات محصولات از طرف کشور عراق از جمله آنها است.

فغفوری با اشاره به اهمیت تامین خوراک در طرح های صنایع معدنی، خاطر نشان کرد: تمامی جوازهای صادر شده بر اساس دریافت مستندات تامین مواد اولیه از متقاضی و طبق استخراج اسمی سالانه و پس از استعلام پذیرفته می‌شود.

وی در ارتباط با معادن مس فعال زنجان گفت: 22 معدن مس با ذخیره احتمالی 4.1 میلیون تن و ذخیره حتمی 2.45 میلیون تن وجود دارد و 52 واحد صنعتی نیز در تولید شمش و ظروف مسی فعال هستند و استان دارنده 5 جواز تاسیس در زمینه تولید کنسانتره مس به ظرفیت 24 هزار تن است.

رئیس صنعت معدن و تجارت استان زنجان تعداد معادن سرب و روی را 9 معدن عنوان کرد و افزود: معدن انگوران به عنوان بزرگترین معدن سرب و روی خاورمیانه در استان زنجان قرار دارد و دارای ذخیره احتمالی 24 میلیون تن است که احتمال می‌رود طی 10 سال آینده ذخیره معدن به پایان برسد.

وی تعداد واحدهای تولید شمش سرب از مواد خام و اولیه در استان را 7 واحد اعلام کرد و گفت: سالانه 72 هزارو 950 تن ظرفیت پروانه بهره‌برداری وجود دارد، هم چنین تعداد واحدهای تولید سرب از بازیافت در استان نیز 8 واحد با ظرفیت 41 هزارو 550 تن بوده است.

فغفوری واحدهای تولید کنسانتره سرب و روی استان را در سال جاری 11 واحد با ظرفیت 3 میلیون و 189 هزار تن با تولید 506 هزارتن کنسانتره سرب عنوان کرد و افزود: در نه ماه سال جاری میزان تولید واحدهای کنسانتره سرب و روی استان 500 هزارتن بوده است.

انتهای پیام/ش

R41375/P/S6,59/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۴۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، با پیگیری‌های خبر خوزستان، در پی گزارش از مشکلات آبرسانی به واحد‌های تولیدی از خبر خوزستان طرح آبرسانی به این واحد‌های تولیدی آغاز شد.

رئیس آب و فاضلاب سالمد دزفول گفت: این واحد‌های تولیدی در طول ۱۰ سال گذشته آب مورد نیاز خود را از طریق تانکر تامین و همین امر موجب راکد ماندن و غیر فعال شدن بعضی از طرح‌های اشتغالزایی و‌تولیدی شده بود.


محمد باقر منش افزود: با اجرای این طرح که به طول ۶ کیلومتر انجام می‌شود،   مشکل آبرسانی به واحد‌های تولیدی سردشت دزفول برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد:  در مجاورت این طرح   دو روستا عباس آباد و غریب آباد نیازمند تامین آب شرب هستند که با تامین لوله مورد نیاز به این روستا‌ها آبرسانی خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • بروزرسانی بزرگ واتس آپ در راه است
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • بروزرسانی بزرگ واتس‌آپ در راه است
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • موانع و مشکلات ۳۰۰ واحد تولیدی در سطح همدان برطرف شد
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی