Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل خاورمیانه درخصوص حملات تروریستی در نیوزلند گفت: یک استراتژی کاملا تعریف شده برای اخراج مسلمانان از اروپا و آمریکا در حال شکل گیری است و پس از پیروزی ترامپ در آمریکا پروسه اسلام هراسی و تقابل با مهاجران مسلمان در اروپا و آمریکا شدت بیشتری یافته است.

حسن هانی زاده، کارشناس مسائل خاورمیانه در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص حادثه تروریستی نیوزلند گفت: حادثه دردناکی که در نیوزلند رخ داد و منجر به شهادت ۵۰ مسلمان نمازگذار شد نتیجه تشدید تبلیغات و روند اسلام هراسی در غرب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هانی زاده با بیان اینکه رسانه‌های وابسته به غرب به ویژه BBC در تشدید حس نژادپرستی در آمریکا و اروپا نقش منحصربفردی داشتند، تصریح کرد: از آنجا که غرب سعی داشت خط کش پررنگی بین شرق و غرب ایجاد کند اخیرا گروه‌های افراطی سفید پوست در اروپا و آمریکا که بیشتر وابسته به انگلیس هستند تشکلات ضد اسلامی به وجود آوردند و با تشدید جریان‌های ضد اسلامی سعی کردند مسلمانان را از کشور‌های اروپایی و غرب اخراج کنند.

وی با اشاره به اینکه موج اسلام هراسی در اروپا و آمریکا قطعا در آینده شدت بیشتری خواهد گرفت، تصریح کرد: به نظر می‌رسد کشور‌های غربی و اروپایی در تشویق این گروه‌های نژادپرست موثر هستند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه ادامه داد: مقوله‌ای که در این روند کاملا به چشم می‌خورد این است که یک استراتژی کاملا تعریف شده برای اخراج مسلمانان از اروپا و آمریکا در حال شکل گیری است و پس از پیروزی ترامپ در آمریکا پروسه اسلام هراسی و تقابل با مهاجران مسلمان در اروپا و آمریکا شدت بیشتری گرفت.

هانی زاده در پایان خاطرنشان کرد: براساس این روند به نظر می‌رسد اگر شرایط به همین صورت ادامه یابد مسلمانان در کشور‌های اروپایی و آمریکایی امنیت نخواهند داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هانی زاده نیوزلند اسلام هراسی اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد

«عنوان بصری» دربرگیرنده بیانات آیت‌الله سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی در شرح حدیث عنوان بصری مروی از امام صادق(ع) است که به صورت موضوعی منتشر می‌شود.

جلد ششم کتاب عنوان بصری به تازگی منتشر شده که مولف در این جلد، به شرح فقره «ولا یُدبّر العبدُ لنفسه تدبیراً» از این حدیث نورانی پرداخته و موضوع تدبیر در امور اجتماعی و حکومت را بسط و توضیح داده است.

آیت‌الله طهرانی در مجالس نوزده‌گانه این کتاب در توضیح مختصات مکتب الهی و حکومت اسلامی و تفاوت آن با سایرین، محوریت توحید را شاخصه اصلی حکومت اسلام بیان داشته و آثار و تبعات آن را برمی‌شمرند. وی با تاکید بر اهمیت انتخاب تعابیر و کیفیت شعارِ در حکومت اسلام، توجه به توحید و اخلاص در عمل را محور حرکت حاکم اسلام مطرح کرده و با بیان جریاناتی از تاریخ معصومین و اولیای الهی به تبیین مطلب می‌پردازد.

نویسنده در بخشی دیگر از کتاب، با تبیین کلام امام صادق(ع) در حدیث شریف که به عدم تدبیر عبد نسبت به خویش اشاره دارند، اصطلاح مشورت و تدبیر اجتماع و جایگاه و اهمیت آن در اسلام را شرح و تفصیل داده و مسئله تعهد و تخصص را از زوایای مختلف واکاوی و تشریح می‌کند.

برخی از دیگر موضوعات این اثر عبارتند از: «بنای عالم تکوین و خلقت بر توحید»، «نظام تربیتی انسان از منظر اسلام»، «وظایف فردی و اجتماعی سالک در شبانه‌روز»، «اتقان و استحکام عمل در سیر و سلوک إلی‌ الله»، «اهمّیت تعهّد و وجوب التزام به آن»، «اهمّیت بینش عرفانی در مسائل فقهی و اجتماعی»، «لزوم تامین امنیت اخلاقی برای تمام اقشار جامعه در حکومت اسلام».

در پشت جلد کتاب چنین می‌خوانیم: «آن کسی که در انجام امور نسبت به مسائل إتقان و إحکام ندارد، نسبت به مسائل سلوکی هم هیچگونه پیشرفتی ندارد! آن کسی که نسبت به تعهدات اخلاقی و شرعی‌اش بین افراد احساس وظیفه نمی‌کند و یا نسبت به قراردادهای مابین طرفین احساس وظیفه‌ای ندارد و خدا را جدای از این مسائل فیمابین می‌داند، در وادی سلوک و حرکت هم بیش از یک مدّعی نیست و یک سانت هم به جلو نمی‌رود! سلوک به معنای انطباق نفس با واقعیت‌ها و با مسائل فطری است نه اینکه یک سری کارهایی را انجام دادن و نمازی را خواندن و اورادی را گفتن و بعد به هر کاری دست زدن و به هر عمل خلافی اشتغال پیدا کردن و هر ارزشی را زیر پا گذاردن.»

گفتنی است مجموعه «عنوان بصری» از دوره علوم و مبانی اسلام و تشیع منتشر می‌شود که جلد ششم در ۶۲۰ صفحه توسط انتشارات مکتب وحی روانه بازار نشر شده است. دیگر موضوعات این دوره عبارتند از: «جلد اول: ولایت و هدایت»، «جلد دوم: حقیقت ذکر»، «جلد سوم: حقیقت علم»، «جلد چهارم: تزکیه و تهذیب»، «جلد پنجم: حقیقت عبودیت».

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • کارشناس مسائل حقوقی عراق: بغداد حق دارد سفیر آمریکا را اخراج کند
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • دانشجویان مشهدی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکایی تجمع کردند
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم
  • مورایس: با افتخار یک مسلمان هستم + فیلم
  • بصیرت رهبری و سپاه پاسداران در پاسخ ایران به اسرائیل باعث درخشش جهان اسلام شد
  • تعویض ششم اوسمار کاملا بی نتیجه بود!
  • سرمربی سپاهان مسلمان شد+ فیلم