Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ از جمله اهداف اصلی از راه‌اندازی هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره، حمایت از گسترش کمی و کیفی برگزاری کرسی‌ها در حوزه علوم انسانی و معارف دینی و مساعدت موثر به بسط آزاداندیشی و شکل‌گیری جنبش ملی نقد و نظریه پردازی در کشور است. در این مسیر می‌طلبد دانشگاه‌ها حمایت ویژه‌ای از مباحثات روشمند و قابل داوری و تبدیل شدن آن‌ها به تجربه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این حمایت به علاوه زمینه‌سازی ویژه برای نهضت تولید و عرضه نظریه اسلامی در علوم انسانی، علمی کردن مجادلات و تخصصی کردن گفتگو‌های فرهنگی و ایجاد فرصت رسمی، علمی و قانونی برای عرضه ایده‌ها، نقد و کالبدشکافی آنها، نهادینه سازی اندیشه و بیان و امکان تبادل آرای علمی با رعایت اخلاق و منطق گفتگو و قانون اساسی، کاستن از تنش‌ها و بحران‌های فرهنگی و مهار غوغاسالاری، عوام‌زدگی و عوام فریبی در مباحث فرهنگی و دینی در سطح دانشگاه و تشویق نخبگان و مراکز علمی کشور به ارائه نظریات پژوهشی و تولید از جمله اهداف برگزاری این کرسی‌ها در هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره مطرح شده است.
در هفته‌ای که گذشت دانشگاه آزاد اسلامی میزبان برگزاری سومین کنگره این کرسی‌ها بود که با حضور اعضای هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره در واحد تهران مرکزی این دانشگاه برگزار شد. محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا؛ درباره نحوه حمایت دانشگاه آزاد از برپایی کرسی‌های نظریه پردازی در این دانشگاه، اظهار کرد: اساسا بحثی که وجود دارد این است که دانشگاه آزاد یک تغییر رویکرد اساسی درباره برگزاری این کرسی‌ها خواهد داشت.
وی ادامه داد: ما کرسی‌های نظریه پردازی را یک مسئله شایدی در دانشگاه آزاد نمی‌دانیم. دانشگاه آزاد با تحولی که داشته و نگاه ویژه‌ای که به علوم انسانی دارد، تعالی علوم انسانی و بومی سازی آن را ملاک قرار داده است. این امر محقق نمی‌شود مگر اینکه در عرصه نظریه پردازی ورود جدی داشته باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در واقع نظریه پردازی یکی از ارکان اصلی تحول در دانشگاه آزاد است. به همین دلیل است که بعد از مطرح کردن روند این تحولات با دبیر هیئت حمایت از کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره، ایشان به پیشنهاد دانشگاه مسئولیت معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد را عهده‌دار شده‌اند.
طهرانچی همچنین در پاسخ به این پرسش که نقش دانشجویان در روند برپایی کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه آزاد به چه نحوی تعریف می‌شود، گفت: برنامه ما در آینده نزدیک این خواهد بود که دانشجویان تحصیلات تکمیلی می‌بایست حتما در این فرایند قرار بگیرند. بر این اساس پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی در حوزه علوم انسانی باید مقوم این حرکت باشند و نظریه و ایده نویی در علوم انسانی ارائه کنند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه دانشگاه آزاد طهرانچی کرسی های نظریه پردازی نقد و مناظره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۳۹۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی

با توجه به اهمیت و نقش برجسته دانشجویان در توسعه علمی و پژوهشی کشور، پژوهشکده حقوق و قانون ایران با هدف تشویق و پشتیبانی از دانشجویان حوزه حقوق در مراحل پایانی تحصیلات دانشگاهی، تصمیم به برگزاری نخستین جشنواره ملی پایان نامه برتر حقوقی گرفته است. این جشنواره با هدف تشویق دانشجویان به ارائه پایان نامه‌های با کیفیت و ارزشمند در حوزه حقوق، ترویج فعالیت‌های پژوهشی در این زمینه و شناسایی و تقدیر از بهترین پایان نامه‌های دانشجویی در سطح کشور برگزار می‌گردد.

محورهای موضوعی جشنواره حقوق بین الملل و گرایش های مرتبط حقوق خصوصی و گرایش های مرتبط حقوق عمومی و گرایش های مرتبط حقوق کیفری و گرایش های مرتبط شرایط حضور در جشنواره فقط دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری که از ابتدای سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳/۰۶/۳۱ از پایان نامه و رساله خود دفاع کرده یا دفاع خواهند کرد، می‌توانند در این جشنواره شرکت نمایند. پایان نامه باید در محورهای موضوعی جشنواره باشد. پایان نامه باید از نظر اصالت و اختصاصی بودن تایید شده باشد. هر دانشجو فقط می‌تواند یک پایان نامه را برای ارزیابی ارسال کند. پایان نامه باید به زبان فارسی باشد. پایان نامه باید حاوی تمامی بخش‌های مربوطه از جمله صفحه‌ عنوان، فهرست مطالب، متن اصلی، جداول، تصاویر و فهرست منابع باشد. هیچ تغییری در پایان نامه پس از ارسال آن برای ارزیابی مجاز نمی‌باشد. هیچ پایان نامه‌ای پس از گذشت مهلت ارسال، برای ارزیابی مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت. فرآیند انتخاب برگزیدگان ارزیابی پایان نامه‌ها توسط هیات داوران انتخاب پایان نامه‌های برتر از بین مجموعه ارسالی. اعلام نتایج و تقدیر از برگزیدگان. دبیران علمی جشنواره

تقدیر از برگزیدگان جشنواره

پایان نامه‌های برگزیده از هر محور موضوعی مورد تقدیر قرار گرفته و به نویسندگان آن‌ها «تندیس پایان نامه برگزیده» اهدا می‌شود. همچنین، پایان نامه‌هایی که موفق به کسب امتیاز لازم شده‌اند، توسط انتشارات پژوهشکده حقوق و قانون ایران به صورت کتاب، چاپ خواهند شد.

زمان بندی جشنواره مهلت ارسال مقالات: ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ اتمام مراحل داوری: ۱۵ آبان ۱۴۰۳ اعلام برگزیدگان و تقدیر از آنان: آذر ۱۴۰۳ راه های ارتباطی با دبیرخانه جشنواره شماره تماس: ۶۳۸۷۰۰۰۰ (داخلی ۷) فضای مجازی (تلگرام، واتساپ و ایتا): ۰۹۹۶۱۱۲۵۵۶۵ ایمیل: info@illrc.ac.ir

دیگر خبرها

  • اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به کار خود پایان داد
  • اطلاعیه برگزاری آزمون مجدد از داوطلبان شهرستان زیرکوه (از استان خراسان جنوبی)
  • اعلام زمان برگزاری کنکور برای سیل‌زدگان خراسان جنوبی
  • تاریخ دقیق برگزاری نوبت اول کنکور سراسری برای جاماندگان اعلام شد
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان