Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-26@05:36:50 GMT

1000 کانتینر لوازم یدکی 2 خودروساز ترخیص شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۰۵۷۰

1000 کانتینر لوازم یدکی 2 خودروساز ترخیص شد

پول‌نیوز - طی ماههای گذشته در حوزه خودروی داخلی، بازار به یکباره با کاهش عرضه و افزایش قابل توجه قیمت‌ها رو به رو شده است که طبق بررسی‌های انجام شده از جمله دلایل این موضوع، کاهش دسترسی به قطعات یدکی و افت تولید ناشی از دپوی لوازم یدکی در گمرکات و مناطق آزاد بوده است.

در همین راستا رئیس سازمان بازرسی کشور اوایل اسفند ماه از دپوی حدود ۱۰ هزار کانتینر لوازم یدکی و کالاهای مربوط به خودروسازان در گمرکات و مناطق آزاد خبر داده و گفته بود اقداماتی انجام دهیم که این لوازم هر چه سریع‌تر ترخیص شوند و تا قبل از شروع سال جدید به سیستم خودرو اضافه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با پی گیری های مشخص شد علت عمده دپوی این کالا «نداشتن اسناد بانکی» و «مشکلات مربوط به تخصیص و انتقال ارز» است که البته در کنار این موضوع طبق آنچه که عزیزالله شمس، مدیرکل گمرک چابهار به مهر گفته بود «صاحبان کالا عنوان کرده‌اند که اطمینانی به اخذ ارز ۴۲۰۰ تومانی از بانک ندارند و از این مساله واهمه دارند که کالا را با ارز ۴۲۰۰ تومانی بفروشند و بعد، بانک اعلام کند که نمی‌تواند این ارز را در اختیارشان قرار دهد، درواقع صاحبان کالا از ترخیص محموله‌های دپو شده در گمرکات واهمه دارند.»

بر این اساس؛ پیگیری‌های تازه از گمرک کشور نشان می‌دهد که طی دو هفته گذشته یکهزار کانتینر لوازم یدکی مربوط به «ایران خودرو» و «سایپا» با اظهار به گمرکات، از مسیر سبز گمرکی ترخیص شده است.

گفته می‌شود از ۱۰ هزار کانتینر لوازم یدکی دپو شده در گمرکات، حدود ۵۰ درصد متعلق به ایران خودرو و سایپا، و مابقی متعلق به سایر شرکتهاست.

همچنین طبق مذاکراتی که متولیان گمرک با مدیران خودروسازان داشته‌اند مقرر شده طی یکی دو روز آینده مابقی کانتینرهای دپوی شده نیز اظهار و با قرارگیری در مسیر سبز گمرکی ترخیص شوند.

به هر رویه، در حال حاضر گمرکات کشور همچون گمرک چابهار، شهید رجایی و تهران منتظر اظهار کالا از سوی واردکنندگان هستند تا هرچه سریع‌تر اقدام به ترخیص کالاها کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: لوازم یدکی پول نیوز گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۰۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی صادق نامدار به کسب رتبه هفت کشوری گمرکات استان در مبادلات تجاری اشاره و اظهار کرد: میزان صادرات سال گذشته از گمرکات استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار بود و این کالا‌ها به ۱۰۳ کشور مختلف دنیا صادر شده است.

وی پنج کشور عمده مقصد صادراتی آذربایجان شرقی را به ترتیب کشور‌های ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد برشمرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان نیز به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمر‌های استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبداء ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و ارزش دارد و از این نظر بین استان‌های کشور در رتبه نهم قرار داریم.

وی پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشور‌های ترکیه ۵۷ درصد، امارات متحده عربی ۱۲درصد، چین ۱۱درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل، کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بوده است.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزار تن کالا از گمرکات استان منتقل شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی دارد.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات آذربایجان شرقی به ترتیب شامل کشور‌های جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بوده است.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش دارد.

آذربایجان شرقی دارای سه اداره کل گمرک در تبریز، سهلان و جلفا و سه واحد گمرکی در مراغه، خداآفرین و نوردوز و همچنین سه دفتر گمرکی در شهرک صنعتی شهید سلیمی شهرستان آذرشهر و شهر بناب است.

 

دیگر خبرها

  • جزئیات تکمیلی حادثه آتش‌سوزی در انبارهای شهرری اعلام شد
  • دپوی ۱۳ هزار خودرو در گمرکات
  • رشد صادرات گمرکات استان ایلام در یک‌ ماه نخست سال‌ جاری
  • دپوی ۱۳ هزار خودرو در گمرکات/ ۵۵۰۰ خودروی برقی وارد شد
  • ترخیص کالا از گمرک؛ مراحل ترخیص + هزینه ها
  • صادرات ۱۲ هزار تُن کالا از قم در فروردین ۱۴۰۳
  • چگونه از خرید لاستیک، روغن و فیلتر تقلبی خودرو در امان باشیم؟ | لوازم یدکی اصل را از اینجا تهیه کنید
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون دلار گذشت
  • تجارت گمرکات مازندران و پاکستان از مرز ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار گذشت