Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@14:49:56 GMT

(تصاویر) تشییع «لیلیت تریان» مادر مجسمه‌سازی ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۱۱۰۵

(تصاویر) تشییع «لیلیت تریان» مادر مجسمه‌سازی ایران

فرارو- مراسم تشییع، خاکسپاری و یادبود «لیلیت تریان» مجسمه ساز مدرن ایرانی ارمنی تبار ملقب به «مادر مجسمه سازی ایران»، روز شنبه برگزار شد.   به گزارش فرارو، لیلیت تریان از پدر و مادری ارمنی در محله نادری تهران و در خانواده‌ای هنردوست به دنیا آمد.

وی پس از پایان تحصیلات متوسطه به مدت یک سال در رشتهٔ نقاشی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران به تحصیل پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپس در سال ۱۳۳۱ برای تکمیل تحصیلات عالی راهی مدرسه عالی ملی هنرهای زیبا (بوزار) پاریس شد.

در مراحل آمادگی برای آزمون ورودی مدرسه عالی ملی هنرهای زیبا به مجسمه‌سازی علاقه‌مند شد و به‌طور جدی‌تر مجسمه‌سازی را دنبال کرد تا اینکه مدرک برابر دکترا را از در سال ۱۳۳۹ (۱۹۶۰ میلادی) مدرسه عالی ملی هنرهای زیبا گرفت.

پس از پایان تحصیلات متوسطه به مدت یک سال در رشتهٔ نقاشی پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران به تحصیل پرداخت. سپس در سال ۱۳۳۱ برای تکمیل تحصیلات عالی راهی مدرسه عالی ملی هنرهای زیبا (بوزار) پاریس شد.

در مراحل آمادگی برای آزمون ورودی مدرسه عالی ملی هنرهای زیبا به مجسمه‌سازی علاقه‌مند شد و به‌طور جدی‌تر مجسمه‌سازی را دنبال کرد تا اینکه مدرک برابر دکترا را از در سال ۱۳۳۹ (۱۹۶۰ میلادی) مدرسه عالی ملی هنرهای زیبا گرفت.

پس از بازگشت به تهران، بین سال‌های ۱۳۳۹ تا ۱۳۵۹ در دانشکده‌های هنرهای تزیینی به آموزش پرداخت. وی ۲۳ سال به‌طور حرفه‌ای در دانشکده‌های هنری آموزش داده‌است.او در سال ۱۳۵۷ خانه پدری خود را به «کارگاه هنر» تبدیل کرد. در سال‌های نخست پس از انقلاب ۱۳۵۷ به علت تغییر در سیستم آموزشی، دیگر از تجربیات او در دانشکده‌ها استفاده نشد. وی سپس در بین سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۸ در رشتهٔ طراحی و مجسمه‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی آموزش داده‌است.

وی از سال ۱۳۶۸ (۱۹۸۹ میلادی) در نمایشگاه‌های بسیاری همکاری داشته‌است که از آنجمله می‌توان به «نمایشگاه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی» در سال ۱۳۷۳ (۱۹۹۴ میلادی) اشاره نمود.

«لیلیت تریان» روز پنجشنبه (۱۶ اسفند ماه) در سن ۸۸ سالگی درگذشت.

  عکاس: ژنیا ابدیان و ژوانا ابدیان/ایرنا  

منبع: فرارو

کلیدواژه: مجسمه ساز ایرانی مادر مجسمه سازی ایران تصاویر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۱۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سیدجمال وزیری مدیرکل آموزش و پرورش سمنان، صبح سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ هم‌زمان با آغازین‌روز از هفته معلم به‌همراه معاونان و رؤسای ادارات استان و علیرضا کرد مدیر آموزش و پرورش این شهرستان در قالب طرح «روز دفتر مدرسه»، ضمن دیدار با مدیر و کادر آموزشی و تربیتی آموزشگاه دخترانه مهر عظام، بدون تشریفات و بی‌واسطه پای صحبت معلمان نشست و مسائل، مشکلات و پیشنهادهای آن‌ها را شنید و به گفت‌وگو پرداخت.

وزیری در ابتدای نشست صمیمی و دورهمی معلمانه اظهار داشت: معلم دانش‌آموزانش را مانند فرزندان خود می‌داند و می‌بیند و مانند فرزندش با او رفتار و برخورد می‌کند و در واقع این یک صدقه جاریه و باقیات صالحات برای معلم است که به یادگار می‌ماند.

وی افزود: کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و ندارد و معلم همیشه و همه‌جا معلم است و حضورش پای تخته سیاه مدرسه بسان خواندن نماز و ثبت اعمال پسندیده است و شغل معلمی فراهنر و در اوج است و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، عنایت و توجه ویژه‌ای به معلم و جایگاهش در جامعه شده و به حدی که این‌روز به نام یکی از چهره‌های برجسته کشور نامگذاری شده است.

نهادینه‌سازی فرهنگ ناب اسلامی و تکریم مادران شهید و معلمان در جامعه
مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با تأکید بر این‌که هیچ لذتی بهتر از تدریس در دوره ابتدایی نیست از معلمان خواست تا این لحظات و مأنوس شدن با روحیه پاک و معصوم دانش‌آموزان را قدر بدانند و از این فرصت، بهینه استفاده کنند.

وزیری اظهار داشت: تمام هم و غم ما این است که معلمان دغدغه‌ای نداشته باشند و در آرامش به سر برند و از چشمه‌های معرفت غافل نشوند و فرهنگ ناب اسلامی و تکریم مادران شهید و معلمان را سرلوحه کار خود قرار داده و آن را در جامعه نهادینه کرده و به نسل‌های بعدی انتقال دهند.

وی در بخش دیگری از سخنانش خانواده‌ها را بهترین شرکای آموزش و پرورش دانست و گفت: اجتماعی‌کردن و اجتماعی‌سازی آموزش و پرورش یک رسالت است و یقین بدانیم که امکانات به ما توانایی نمی‌دهد؛ بلکه این توانایی و خلاقیت و نوآوری معلم است که مسیر را برای دانش‌آموز، هموار می‌سازد و کار معلم به مثابه آب روان در جوی است.

وزیری تأکید کرد: معلمی مؤفق است که تنها به قشر سفید توجه نداشته؛ بلکه به قشر سیاه و خاکستری در کلاس درسش توجه دارد و به همه استعدادهای کلاسش توجه می‌کند تا آن‌ها را توانمند سازد.

وی هم‌چنین با اشاره به راه‌اندازی نهضت مدرسه‌سازی در استان تصریح کرد: مهم‌تر از مدرسه‌سازی، مدرسه‌داری و حفظ و نگه‌داشت آن است.

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان در پایان سخنانش تصریح کرد: سازماندهی کلی نیروهای انسانی یک ضرورت برای تمام مدارس است و نظام دوری نیاز به سازماندهی کلی ندارد و با تدابیر لازم از سوی معاونت آموزش ابتدایی و اداره شهرستان‌، اجرایی‌سازی خواهد شد و تمام تلاش ما امیدآفرینی و نشاط‌آفرینی است و انتظار داریم تا معلمان ما در مدارس، دست‌بوسی پدر و مادر را به دانش‌آموزان خود آموزش دهند.

بهره‌مندی از حمایت و هم‌راهی انجمن اولیا به‌عنوان شریک خوب آموزش و پرورش در مدارس

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سمنان در این دیدار ضمن تبریک فرارسیدن هفته معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مطهری اظهار داشت: مدارس نوساز نیاز به امکانات بیش‌تری دارند که برآوردسازی آن و تکمیل تجهیزات آن نیاز به زمان دارد و تلاش می‌شود تا مشکلات را به‌همت مدیر و کادر آموزشی مدرسه به حداقل برسانیم.

وی در ادامه با بیان این‌که شرایط تمامی مدارس یکسان نیست، افزود: بر اساس امکانات و نیازهای موجود باید تمامی مدارس را در نطر بگیریم و سازماندهی، تأمین و ساماندهی نیروی انسانی و جابجایی مدیران و معلمان مدارس نیز طبق بخش‌نامه وزارتی و آیین‌نامه اجرایی اقدام می‌شود که در این بین باید شرایط خدمت در مدارس شهری و روستایی را در نظر داشت.

کرد در پایان سخنانش تأکید کرد: تمام تلاش ما این است تا بهترین‌ امکانات و تجهیزات را به مدارس تزریق کنیم و نیاز است تا در این زمینه از حمایت و هم‌راهی انجمن اولیا به‌عنوان شریک خوب آموزش و پرورش در مدارس بهره‌مند شویم.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901462

دیگر خبرها

  • راهیابی فیلم کوتاه مدرسه آنالوگ به جشنواره بین‌المللی رشد
  • بازدید امام جمعه شهر لکهنو هند از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • تصاویری زیبا از علاقه توله خرس قطبی به مادرش (فیلم)
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • در جلسه عصر امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • عکس| وحید شمسایی در آغوش مادر