Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@16:41:11 GMT

رئیس اتاق اصناف تهران: گوشت وارداتی کجا می رود؟

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۲۳۴۵

رئیس اتاق اصناف تهران: گوشت وارداتی کجا می رود؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف تهران در مصاحبه با رادیو ضمن مخالفت با پرداخت یارانه به مردم و با اشاره به اینکه پرداخت یارانه به صورت نقدی یا غیر نقدی تفاوتی ندارد، اظهار داشت: «قرار بود بخشی از یارانه ها صرف زیر ساخت و تولید شود ولی این کار انجام نشد؛ هزینه پول و برق و گاز و آب و تلفن خانوار نسبت به سال های گذشته چندین برابر شده و اگر این یارانه را قطع کنیم و مبالغ را صرف کارهای عام المنفعه کنیم، بهتر از پرداخت نقدی و ماهیانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی با بیان اینکه هزینه های خانوار دو یا حتی چندین برابر نسبت به یارانه نقدی افزایش یافته است، ادامه داد: «معیشت مردم تغییر قیمت سرسام آوری کرده و پرداخت یارانه نقدی جوابگوی معیشت مردم نیست ولی اگر این مبلغ جمع و یکجا برای تولید هزینه شود، ضمن اشتغال زایی، کالاها نیز ارزان تر خواهد شد.»

**یارانه نقدی تورم زا نیست

در ادامه، محمد حسن نژاد، عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پاسخ به آن عده که می گویند پرداخت یارانه نقدی به مردم تورم زاست، اظهار داشت: «ما آدرس را اشتباه گرفته ایم؛ تورم ربطی به هدفمندی یارانه ها ندارد. در این هفت سال یک ریال به مبلغ یارانه نقدی اضافه نشد؛ پس این تورم 200 درصدی از کجا می آید؟»

وی با تاکید بر اینکه یارانه نقدی ریشه تورم کنونی نیست، تصریح کرد: «ما دو قِران پول به مردم داده ایم و می خواهیم همه بدبختی مملکت را بر گردن آن ها بیندازیم که مردم دیدید! 45 هزار تومان یارانه گرفتید و مملکت را بدبخت کردید!»

حسن نژاد با اشاره به یارانه غیر نقدی 900 هزار میلیارد تومانی افزود: «آقای فراهانی شما با 2میلیون و 700 هزار میلیارد تومان بودجه کل کشور کجای کشور را آباد کردید که با 42 هزار میلیارد تومان آباد کنید؟!»

**تحریم بهانه است؛ گیر کار جای دیگری است

حسن نژاد با تصریح بر اینکه به هیچ وجه اراده ای برای مبارزه با مفاسد وجود ندارد، گفت: «هر جا تفاوت نرخ در یک کالا بیشتر باشد، به رانت می انجامد مقوله تحریم ها نیز بهانه است.»

وی افزود: «اشکال کار اینجا بود که اعلام کردیم ورود کالا بدون انتقال ارز آزاد است؛ آقای فراهانی در اتاق اصناف هستند و می دانند این موضوع یعنی چه! گفته شد آقای تاجر یا بازرگانی که آن طرف خانه و زمین و دوست و آشنا داری! فلان کالا را بدون ارز کشور وارد کن تا سوئیفت و تحریم بی اثر شود. بعد از ظهر همان روز کل بانک مرکزی در کمیسیون تلفیق بسیج شد و نگذاشت این بند تصویب شود.»

** چرا گوشت وارداتی کیلویی 120هزارتومان بدست مردم می رسد؟

حسن نژاد با اشاره به اینکه امریکا قصد شکستن کمر اقتصاد ما را دارد ولی هیچ غلطی نمی تواند بکند؛ مگر اینکه دشمن داخلی غلط مرتکب شود، ادامه داد: «بانک مرکزی بسیج شد؛ رای همه را برگرداند.»

این نماینده مجلس افزود: «مشکل در حوزه تحریم نیز هست ولی اصل مشکل داخلی است. از آقای فراهانی می پرسم. مگر دلار 4200 تومانی پول پدر ماست. این دلارها مال ملت ایران است. ولی دلار 4200 تومانی یعنی 120 هزار میلیارد دلار از جیب مردم برداشته و به جیب دلال ریخته اند.»

حسن نژاد گفت: «گران ترین گوشتی که با رانت از افغانستان و قزاقستان وارد کشور می شود، گوسفندی است که با هواپیمای بیزینس کلاس وارد می شود و برای ما کیلویی 6 یورو تمام می شود و با دلار دولتی 30 هزار تومان، با ارز نیمایی 54 هزار تومان و با دلار آزاد 90 هزار تومان می شود؛ پس چرا گوشت کیلویی 120 هزار تومان برای مردم تمام می شود؟!»

**گوشت وارداتی هنوز به قصابی ها نرسیده

نوده فراهانی نیز در این میان در خصوص اظهارات دیگر مهمان برنامه گفت: «بنده نیز شنیده ام گوشت وارد کشور شده و باید توزیع شود؛ ولی هنوز به دست قصاب ها -که زیر مجموعه ای از اتاق اصناف هستند و ما باید بر کار آن ها نظارت کنیم- نرسیده است. این گوشت کجا می رود؟ ما خبر نداریم.»

حسن نژاد نیز در تایید این اظهارات به تماس تلفنی یک فرد از حوزه انتخابیه خود مبنی بر اینکه پلیس راه گوسفندان این فرد را ضبط کرده است، گفت: «این فرد ادعا می کرد چند گوسفند را برای شب عید فروخته و از جلفا به تبریز می بردم که پلیس راه جلوی آن را گرفت. تا جایی که ما اطلاع داریم قاچاق از داخل کشور به خارج انجام می شود. با فرماندار تماس گرفتم. ایشان گفتند: دیدیم شهرستان ما به گوشت نیاز دارد. اما مگر [حوزه های کلان] را به صورت استانی باید مدیریت کرد؟ مملکت را باید به شکل یک کل ببینیم. ما دزد را رها کرده ایم و سگ را بسته ایم.»

نوده فراهانی بر عدم دسترسی صنوف به گوشت های وارداتی اشاره کرد و افزود: «این گوسفندان شاید هنوز ذبح نشده اند. در حالیکه دو شب گذشته بار گوسفندِ تریلی ها در حال تخلیه بود. این گوشت زنده اگر وارد کشور شده که باید به دست خانوار برسد تا مردم متوجه شوند گوشت ارزان قیمت وارد کشور شده است.»

**مجوز وزارت جهاد به واردات جوجه های انگلیسی!

حسن نژاد سخنان دیگر مهمان برنامه را چنین پی گرفت: «آقایان در وزارت جهاد اعلام می کنند کشور از مرغ اشباع شده و مجوز مرغداری نمی دهیم، اگر اشباع شده است، چرا مردم در میدان تره بار در صف می ایستند که تخم مرغ ترکیه ای بخرند!»

وی افزود: «وزارت جهاد اعلام کرد باید جلوی شرکت زربال که جوجه های یک روزه تولید می کند، گرفته شود چون انحصار است و با این تصمیم هم این شرکت را بدبخت کرد و هم به فردی مجوز داد که از انگلیس جوجه وارد کند که تازه این کار هم انجام نشد.»

حسن نژاد با تاکید بر اینکه امروز با وجود مشکل آفرینی های داخلی نیازی به دشمنی امریکا نداریم، تصریح کرد: «در سطح وزرا و نماینده ها و معاون رئیس جمهور متخلف پیدا نمی کنید؛ اما اندکی که پایین تر بیایید در مدیران میانی اتفاقاتی می افتد که امریکا اصلا خواب آن را هم نمی بیند!»

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

169 / 156 اتاق اصناف واردات گوشت یارانه نقدی هزینه آب و برق تورم

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: اتاق اصناف واردات گوشت یارانه نقدی هزینه آب و برق تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست

دولت سیزدهم در راستای ارتقای امنیت غذایی مردم و اثرگذاری یارانه بر سر سفره آن‌ها، طرح سه‌گانه کالابرگ الکترونیکی، یارانه مادران باردار یا دارای کودک شیرخوار سه دهک اول درآمدی و یارانه برای کودکان هفت دهک درآمدی جامعه که نیازمند تغذیه مضاعف هستند را در دستور کار قرار داد و اجرایی کرد.

به گزارش ایرنا، هر کدام از این طرح‌ها برای قشر خاصی تعریف شدند تا امنیت غذایی آن‌ها از طریق یارانه ارتقا یابد یا تقویت شود. طرح فجرانه یکی دیگر از ابتکارات دولت در حوزه تشویق مردم به خرید اقلام خوراکی با قیمت پایه بود؛ به این شکل که آن‌ها سبد غذایی تعریف شده مشتمل بر ۱۱ قلم کالای اساسی را با قیمت پایه خریداری کنند.

«طرح فجرانه» در راستای حمایت مضاعف از سبد غذایی خانوار یارانه‌بگیر با اولویت خانوار دهک‌های پایین جامعه (اول تا هفتم) هم‌زمان با چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی از ۱۷ بهمن‌ماه سال گذشته آغاز و تا ۱۷ اردیبهشت‌ماه (فردا) ادامه دارد. در این طرح اعتبار تشوقی خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از طریق کالابرگ از ۱۲۰ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافت و شرط خرید ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه برای دریافت آن اعتبار تشویقی حذف شد.

استقبال ۸۷ مردم از طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی در مرحله نخست

۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم‌مرغ و حبوبات و با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ است که مابه‌التفاوت قیمت‌ها با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تأمین شده است.

در مرحله نخست این طرح که از بهمن ۱۴۰۲ آغاز شد، افرادی که مشمول بودند با خرید از طریق کالابرگ الکترونیکی از فروشگاه‌های اعلام شده ۲۲۰ هزار تومان یارانه مضاعف دریافت می‌کردند. در دوره نخست وازیر طرح فجرانه کالابرگ بیش از ۸۷ درصد مردم از یارانه مضاعف استفاده کردند. در مرحله بعدی که مربوط به اسفند ماه بود این مشارکت به ۷۵ درصد رسید که دلیل کاهش آن نیز این بود که مردم درگیر خرید نوروز و سفرهای نوروزی بودند.

ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین جامعه

در این مدت استقبال دهک‌های یک تا سه درآمدی جامعه از این طرح، به بیش از ۸۸ درصد رسیده که نشان می‌دهد دولت سیزدهم به اهداف خود که ارتقای امنیت غذایی دهک‌های درآمدی پایین بوده جامع عمل پوشانده است.

در آخرین آمار مربوط به ۵۲ روز نخست طرح فجرانه، بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان توسط دولت در قالب یارانه و بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان آورده مردم را تشکیل داده که به این واسطه ۷۸ هزار میلیارد تومان در ۵۲ روز به سمت سفره غذایی مردم روانه شده و در کنار آن تولید داخل رونق گرفته و کارخانجات غذایی هم توانسته‌اند تولید خود را افزایش دهند. آمار مربوط به اردیبهشت ماه هنوز اعلام نشده است.

علاوه بر ارتقا امنیت غذایی مردم از این طریق، دولت به یک هدف دیگر نیز دست‌یافت. در گذشته یارانه‌بگیران عادت به برداشت یارانه نقدی و صرف آن برای امور غیر از کالاهای خوراکی داشتند؛ اما با طرح کالابرگ الکترونیکی و پس از آن طرح تشویقی «فجرانه» رفتار اقتصادی و اجتماعی مردم و صاحبان فروشگاه‌ها نسبت به خرید اعتباری شکل گرفت تا دولت به هدف خود که ارتقا امنیت غذایی است نزدیک‌تر شود.

آیا طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی پایان می‌یابد؟

باتوجه‌به اینکه روز هفدهم اردیبهشت (فردا) این طرح سه‌ماهه خاتمه می‌یابد، دولت و مسئولان حوزه به دنبال این هستند که می‌توان یارانه مضاعف ۲۲۰ هزار تومانی را به شکل دیگری پیش برد یا خیر.

تا کنون در این خصوص اطلاع‌رسانی انجام نشده است اما با توجه به موفق بودن طرح، استقبال مردم، توزیع به موقع اقلام غذایی بدون ایجاد صف، رونق صنایع تولید مرتبط با اقلام سبد غذایی و ارتقا امنیت غذایی آحاد مردم تمدید این طرح تشویقی دور از ذهن نخواهد بود. البته با توجه به هزینه زیادی که برای دولت ایجاد می‌کند قطعا باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد و بودجه آن تعریف شود تا طرح ادامه پیدا کند.

قیمت روز سبد مشتمل بر ١١ قلم، ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم درآمدی در صورت خرید بسته می‌بایست قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است