Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@23:36:41 GMT

پلمپ کارگاه تولید مواد شوینده وبهداشتی تقلبی

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۴۳۳۸۶

پلمپ کارگاه تولید مواد شوینده وبهداشتی تقلبی

کارگاه تولید مواد شوینده و بهداشتی تقلبی در جنوب تهران به دستور قاضی شعبه ١4 تعزیرات حکومتی پلمب و انبار آن توقیف شد.

 گشت مشترک تعزیرات حکومتی روز یکشنبه با حضور ناصر مدیحی قاضی شعبه ١4 تعزیرات، مهدی عسگری کارشناس اجرای احکام، فریماه حیاتی کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسعود هاشمی بازرس حقوقی سازمان ملی استاندارد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس گزارش مردمی، یک کارگاه در محدوده خیابان خلازیل که محل خرید و فروش ضایعات و آهن آلات در جنوب تهران است، کشف شد که در این کارگاه، انواع مواد شوینده و بهداشتی تقلبی با برندهای خارجی معروف و برندهای داخلی معتبر بسته بندی و به بازار عرضه می شد.
بسته بندی این مواد کاملا مشابه نمونه های اصلی بود و مشتریان در نگاه نخست نمی توانستند حدس بزنند که این کالا تقلبی و غیراستاندارد است.
عوامل و کارگران کارگاه پس از اطلاع از حضور تیم گشت تعزیرات متواری شدند هر چند شواهد حاکی از فعالیت و حضور آنان بود.
مسعود هاشمی بازرس حقوقی سازمان استاندارد پس از بررسی مواد شیمیایی، پودرها و گونی هایی که کنار کارگاه قرار داشت، اعلام کرد: همه اقلام موجود تقلبی و غیراستاندارد است.
هاشمی افزود: پودر رختشویی مشمول استاندارد اجباری است و هرگونه تولید، توزیع و تمرکز باید دارای مجوزهای لازم از سوی سازمان استاندارد باشد که طبق بررسی های اولیه این کالاها استاندارد نیست و مجوز ندارد.
فریماه حیاتی کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز پس از بررسی کالاهای موجود گفت: محصولات بهداشتی حتما باید شناسنامه داشته باشند و حتی اگر از برندهای خارجی هستند، تاریخ تولید و انقضا همچنین وزن کالا باید روی محصول درج شده باشد که اینها هیچ یک از این مشخصات را ندارند.
حیاتی اظهار داشت: مواد شوینده بهداشتی غیراستاندارد مشکلات زیست محیطی ایجاد می کند و ممکن است موجب بیماری های پوستی و تنفسی شود.
ناصر مدیحی قاضی شعبه ١4 تعزیرات پس از اعلام نظر بازرس سازمان استاندارد و کارشناس بهداشت گفت: خط تولید این محصولات متوقف و انبار تا رسیدگی به پرونده پلمب می شود و همه محصولات برای اعلام نظر نهایی این سازمان به انبار اداره استاندارد بارگیری و منتقل می شود.
وی افزود: بخشی از پرونده این کارگاه که مربوط به جعل برندها است، به دادسرا و بخشی که در خصوص تقلبی بودن کالاها است به تعزیرات ارجاع می شود.
قاضی شعبه ١4 تعزیرات حکومتی به مردم توصیه کرد که مواد شوینده و بهداشتی شرکت های معتبر داخلی را از نمایندگی های فروش محصولات یا فروشگاه های معتبر تهیه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف از طریق سامانه ١٣5 تعزیرات حکومتی یا ١٢4 سازمان صنعت، معدن و تجارت جهت بررسی بازرسان اطلاع دهند./ ایرنا
 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۴۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، کاظم وطن خواه، با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی افزود: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.

کد خبر 6092779 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • از پلمب کارگاه مواد شوینده تا سرقت از باغ ویلاهای مشهد
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • کشف یک کارگاه تولید همبرگر غیر مجاز در نظرآباد
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی