Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-26@01:17:20 GMT

اقدامات فرهنگی برای بهبود وضعیت بازار انجام گیرد

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۳۱۵۱۶۶۱

اقدامات فرهنگی برای بهبود وضعیت بازار انجام گیرد

به گزارش ایکنا از لرستان، محمدرضا صفی‌خانی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، یک‎شنبه، بیست و ششم اسفند در همایش فصلی ائمه جمعه لرستان با اشاره به این‌که متاسفانه امسال به‌دلایل مختلفی شاهد وجود نوسانات زیادی در بازار کشور بودیم به‌نحوی‌که همین موضوع فشار زیادی را به مردم وارد کرده است، اظهارکرد: در این راستا علاوه‌بر افزایش قیمت‌ها کالای اساسی در سطح کشور، شاهد بروز تخلفات مختلفی در سطح بازار بودیم به همین دلیل تشدید نظارت و بازرسی در سطح استان در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انجام بیش از ۶۵ هزار بازرسی در لرستان

وی با ذکر این مطلب که در یازده ماهه امسال بیش‌از ۶۵ هزار بازرسی از واحدهای صنفی، خدماتی، صنعتی و تولیدی لرستان صورت گرفته است، اضافه کرد: در این راستا شاهد تشکیل بیش‌از ۶ هزار پرونده تخلفاتی به ارزش بیش از ۱۹۰ میلیارد تومان هستیم.
صفی‌خانی با ذکر این مطلب که با توجه به گستردگی فعالیت‌ها و همچنین کمبود امکانات و نیروی انسانی خوشبختانه با حمایت و مشارکت ارگان‌های مختلف و حضور نیروهای بسیج روند بازرسی‌ها از واحدها تشدید شده است، اضافه کرد: اکنون شاهد همکاری بسیار مناسب بسیجیان در توزیع اقلام اساسی مورد نیاز مردم هستیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در ادامه با اشاره به همکاری و حمایت دستگاه‌های مختلف نظارتی، افزود: مطمئناً تشدید بازرسی‌ها و همچنین توزیع اقلام اساسی با حمایت و همکاری همه‌جانبه دستگاه‌های مختلف تحقق یافته و این امر به‌صورت مستمر ادامه خواهد یافت.
وی با ذکر این مطلب که برای تشدید بیشتر بازرسی‌ها با حمایت‌های بی‌دریغ دادستان مرکز استان مقرر شده تا واحدهای صنفی که بیش از سه بار تخلف کرده‌اند با درج پرونده به مردم معرفی شوند، تصریح کرد: این اقدام می‌تواند کمک زیادی بر تاثیرگذاری بازرسی و نظارت داشته باشد.
صفی‌خانی با اشاره به لزوم انجام اقدامات فرهنگی برای بهبود وضعیت بازار و نقش بی‌بدیل ائمه جمعه، افزود: مطمئناً ائمه‌جمعه می‌توانند نقش بسیار مهمی در ایجاد ثبات و دوری تنش در بازار داشته باشند و امیدواریم از تمام ظرفیت خود برای تحقق این هدف استفاده کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با تاکید بر این‌که تا پایان بهمن‌ماه بیش‌از ۶۵۰ تن گوشت قرمز، ۱۲۲۰ تن برنج، ۸۵۰ تن مرغ منجمد، ۳۰۰ تن شکر در سطح استان توزیع شده و این روند به‌صورت مداوم ادامه خواهد داشت، افزود: سهمیه لاستیک خودروهای سنگین در نظر گرفته شده برای لرستان ۲.۶ دهم درصد بود که خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته این عدد به بالای شش درصد رسیده و شاهد جذب تعداد قابل توجهی لاستیک مورد نیاز رانندگان لرستانی هستیم.
وی با اشاره به وضعیت توزیع لاستیک خودروهای سنگین در سطح استان لرستان، افزود: امسال در برهه‌ای شاهد بروز مشکلی در زمینه تامین لاستیک مورد نیاز خودروهای سنگین بودیم که خوشبختانه با تلاش صورت گرفت استان لرستان جز معدود استان‌هایی بود که با کمترین تنش روبرو شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با تاکید بر این‌که اکنون مشکلی در زمینه توزیع لاستیک سبک و سنگین مورد نیاز رانندگان نداریم و این اقدام از طریق سامانه صورت می‌گیرد، تصریح کرد: افرادی‌که کارت هوشمند ندارند نیز از طریق اتحادیه و تحت نظارت کارشناس مربوطه می‌توانند لاستیک مورد نیاز خود را تهیه کنند.

افزایش ۱۷ درصدی آمار تولید در لرستان

وی با اشاره به وضعیت تولید در لرستان افزود: خوشبختانه با وجود تمامی مشکلات و موانع پیش رو شاهد افزایش ۱۷ درصدی آمار تولید در سطح استان در سال جاری هستیم همچنین در ۹ ماهه ابتدایی امسال میزان صادرات لرستان به بیش از ۲۲۵ میلیون دلار رسیده و ۳۲ محصول لرستان به ۴۸ کشور دنیا صادر می‌شود.
صفی‌خانی با ذکر این مطلب که در سال‌جاری اقدامات مناسبی برای حمایت از واحدهای تولیدی انجام شده که با تلاش‌های صورت گرفته شاهد برطرف شدن مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی استان لرستان هستیم، گفت: امسال شاهد بهبود روند تولید در واحدهای مختلفی همچون نساجی بروجرد، شیشه الیگودرز، فولاد الیگودرز و واحدهای دارویی لرستان هستیم.


انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اقتصاد گردهمایی ائمه جمعه صفی خانی رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۱۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه در کمیته بهبود فضای کسب و کار کرمانشاه، آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح شد که بر اساس آن جایگاه کرمانشاه ۹ پله بین استان‌های دیگر ارتقاء یافته است.

به گزارش ایسنا، عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت: اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی همچنین بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه نیز در این نشست که عصر دیروز(پنجم اردیبهشت) برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی صنوف متخلف لرستان
  • کرمانشاه نیازمند انجام اقدامات قرارگاهی است
  • پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغال‌زا در روستاهای دشتی
  • همدلی بین نخبگان و مدیران گره‌گشای مشکلات استان است
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان