Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در کردستان؛ بهمن مرادنیا صبح امروز در یازدهمین جلسه شورای برنامه ریزی استان کردستان که در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان برگزار شد، گفت: دستگاه های دولتی نباید به دنبال ارزش افزوده اموال و املاک خود باشند.

استاندار کردستان عنوان کرد: اموال و املاک بلاتکلیف دستگاه های دولتی باید تعیین تکلیف شود و در راستای فروش آنها اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اماکنی وجود دارد که ۳۰ سال رها شده درحالیکه دو میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل پروژه ها نیاز است که می توان از فروش آنها تامین شود‌.

مرادنیا در خصوص راه های استان گفت: محور سقز - مریوان و سقز - بانه از جاده های اصلی استان است که پس از بازگشایی مرز سیرانبند بار ترافیکی بسیاری را به خود خواهد دید و باید در سریع ترین زمان ممکن تعیین پیمانکار یا حتی به بخش خصوصی واگذار شود.

وی افزود: یکی از بحث های این جلسه تکمیل پروژه های نیمه تمام است که باید شهرستان ها نیز تلاشی برای این مسئله داشته باشند.

استاندار کردستان با بیان اینکه اولویت پروژه ها به واگذاری است، اظهار داشت: پروژه ای که امکان واگذاری دارد باید واگذار شود تا بار از دوش دولت برداشته شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار کردستان شورای برنامه ریزی استان کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۲۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود

سیدمسعود عظیمی در بازدید میدانی از زیرساخت‌های شهرک صنعتی فراشبند گفت: این طرح که عملیات اجرایی آن سال ۱۳۹۴ آغاز، اما به علت برخی مشکلات نظیر تملک اراضی مسیر و تداخل حریم با شبکه متوسط، ۹ سال به طول انجامیده، با اجرای طرح رفع مشکل حریم، آماده بهره‌برداری می‌شود.

او با بیان اینکه طرح رفع نواقص مشکل خط اختصاصی برق با پیش‌بینی افزون بر ۲.۵ میلیارد تومان در مرحله انتخاب پیمانکار قرار دارد، افزود: با بهره‌برداری از خط اختصاصی ۲۰ کیلو ولت شهرک صنعتی فراشبند شاهد تأمین برق پایدار در این شهرک صنعتی خواهیم بود.

عظیمی تصریح کرد: تاکنون ۲۶ قرارداد سرمایه‌گذاری تکمیل پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند در این شهرک صنعتی منعقد که ۳ واحد با اشتغال ۲۰ نفر در مرحله فعالیت و بهره‌برداری و ۲ واحد تولیدی نیز در آستانه بهره‌برداری قرار دارد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس همچنین از برنامه این شرکت برای اجرای طرح تکمیل زیرسازی و آسفالت برخی از خیابان‌های این شهرک صنعتی در سال جاری خبر داد و گفت: این طرح در مرحله برآورد قرار دارد.

او از سرمایه‌گذاران خواست با توجه به ظرفیت‌های موجود در شهرستان فراشبند در تولید خرما و برخی محصولات زراعی و باغی برای ایجاد و راه‌اندازی صنایع تبدیلی و مواد غذایی اقدام کنند.

عظیمی با بیان اینکه این ناحیه صنعتی دارای ۹۸ هکتار مساحت است که از این میزان، ۶۳ هکتار آن را اراضی صنعتی تشکیل می‌دهد، اضافه کرد: مجموعه سردخانه و سورتینگ میوه، تولید سبد مستقر در این شهرک صنعتی نیز به بهره‌برداری رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • ‌پروژه خط اختصاصی برق شهرک صنعتی فراشبند تکمیل می‌شود
  • استفاده هکرها از دستگاه‌های سیسکو برای جاسوسی
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • واگذاری املاک مازاد وزارت کار
  • وزیر کشور: استفاده از پلاژ‌های دولتی برای همه
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها