Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش روز دوشنبه روابط‌عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان به ایرنا حاکیست؛ روزبه رحمانیان با بیان اینکه توجه به مقوله محیط ‌زیست مهم و ضروری است، گفت: آسیب به محیط‌ زیست می‌تواند غیرقابل جبران باشد لذا تلاش جهت حفظ آن به عنوان یک سرمایه بین نسلی بسیار ضروری بوده و این امر بدون فرهنگ‌سازی میسر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه باید همه کمک کنیم تا محیط ‌زیست استان از وضعیت وخیم کنونی رهایی یابد، ادامه داد: سال گذشته با توجه به تأکیدات رئیس سازمان در اولویت بخشیدن به فرهنگ‌سازی در امور مختلف از جمله محیط‌زیست و پیشنهاد او، از ردیف اعتبارات ساماندهی رودخانه‌های شهر رشت مبلغ 10 میلیارد ریال برای فرهنگ‌سازی محیط‌زیست از طریق رسانه‌ها، صدا ‌و ‌سیما و سمن‌ها در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان به دستگاه‌ها و نهادهای متولی شامل حوزه هنری، شهرداری رشت، پارک علم و فناوری و اداره کل حفاظت محیط‌زیست اختصاص یافت.
به گفته معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ، طی دو مرحله در مجموع 393 میلیون و 500 هزار تومان به حوزه هنری گیلان برای تولید انیمیشن با موضوع مدیریت پسماند و موشن گرافیک سه تا پنج دقیقه‌ای تخصیص یافت.
وی ادامه داد: این رقم به تفکیک 217 میلیون و 500 هزار تومان برای تولید 15 قسمت انیمیشن با موضوع مدیریت پسماند و 176 میلیون تومان برای تولید انیمشن و موشن گرافیک با موضوع مدیریت پسماند می‌باشد که این موشن گرافیک ها آماده بوده و نوروز 98 از صدا و سیما و شبکه های اجتماعی منتشر خواهد شد.
رحمانیان با بیان اینکه در مجموع مبلغ 456 میلیون و 500 هزار تومان به شهرداری رشت در راستای فرهنگ‌سازی محیط‌زیست تخصیص یافت افزود: در این راستا شهرداری رشت اقدام به تولید انیمشن و موشن گرافیک با موضوع مدیریت پسماند و نیز آموزش چهره‌به‌چهره و توزیع بروشور به بیش از 100 هزار خانوار، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مدیریت پسماند برای کارکنان دستگاه‌های اجرایی و مدیران اتحادیه‌های صنفی. آموزش مدیریت پسماند و نمایش عروسکی در 100 مدرسه با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد کرده است.
وی در خصوص سهم پارک علم و فناوری استان از اعتبارات به مبلغ 50 میلیون تومان اظهار داشت: متأسفانه به دلیل عدم جذب اعتبار توسط دستگاه اجرایی، پروژه برگزاری استارت آپ برای شناسایی و معرفی کسب و کارهای مبتنی بر پسماند اجرا نشد.
رحمانیان در ادامه به اقدامات اداره کل حفاظت محیط زیست استان اشاره کرد و افزود: برگزاری جشنواره فیلم سبز با اعتبار تخصیص یافته 100 میلیون تومان مهم‌ترین‌ اقدام این اداره کل در راستای فرهنگ‌سازی محیط‌زیست در سطح استان می‌باشد.
7296/2007/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب بودجه 98 برنامه و بودجه جشنواره فیلم سازمان مدیریت و برنامه ریزی گرافیک محیط زیست 40 سالگی انقلاب بودجه 98 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۳۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند

مدیرکل محیط زیست استان کرمان، گفت: مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات آلودگی محیط زیست را برطرف می‌کند و این فرهنگ باید در جامعه نهادینه شود. - اخبار استانها -

مجتبی نیک‌طبع در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به اینکه امسال شاهد بارندگی‌های خوبی در سطح استان کرمان بودیم، اظهار داشت: اگر روند قبل ادامه داشت، امسال مشکلات و معضلات عدیده‌ای را در سطح استان در حوزه‌های مختلفی از جمله وقوع ریزگرد، تامین منابع غذایی، تامین آب حیات وحش و آب جوامع انسانی داشتیم و این بارندگی‌ها تا اندازه‌ای شرایط استان را بهبود بخشیده است.

وی با بیان اینکه 22 آوریل هر سال مصادف با سوم اردیبهشت به عنوان روز جهانی زمین پاک نامگذاری شده است، گفت: در کشور ما به این مناسبت از سوم تا نهم اردیبهشت‌ماه به عنوان هفته زمین پاک نامگذاری شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه محیط زیست به نوعی همه ابعاد زندگی بشر را در برمی‌گیرد، ادامه داد: محیط زیست چهار مولفه اصلی آب، خاک، هوا و تنوع زیستی را شامل می‌شود که هر چهار مولفه آن به طور مستقیم بر هم اثر می‌گذارند.

وی با بیان اینکه تخریب هر کدام از این مولفه‌ها باعث تخریب و ایجاد نواقصی در دیگر اجزای اکوسیستم می‌شود، افزود: در میان این چهار مولفه خاک به عنوان مادر رشد و نمو در سیاره زمین است و مباحث زیادی در این زمینه وجود دارد.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه آمارها نشان از آن دارد که در دو دهه اخیر و حتی دهه‌های قبل کارکردهای خوبی در حوزه محیط زیست نداشتیم، بیان کرد: بسیاری از گونه‌های گیاهی و جانوری نه تنها در کشور ما که در دنیا منقرض شده است.

وی با بیان اینکه اکوسیستم‌های آبی و خاکی به شدت تخریب شده است، افزود: این اتفاقات و مسائل سلامت روحی و جسمی جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده و امروز زمین به عنوان مادر حیات دستخوش تغییرات زیادی شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه اصلی‌ترین مولفه‌هایی که امروزه این تخریب را رقم می‌زند، فعالیت‌های معدنی، صنعتی و انسانی است، ادامه داد: در حوزه انسانی این تخریب‌ها شامل مواردی چون فرسایش‌ها در حوزه کشاورزی و تغییر کاربری‌ها است.

وی با بیان اینکه پسماند‌ها یکی از مهمترین چیزهایی هستند که جوامع بشری را تحت تاثیر قرار داده‌اند، گفت: اگر به موضوع پسماندها توجه جدی نکنیم با توجه به شدت و رشد جمعیتی که در دنیا داریم در دهه‌های بعد با مشکلات اساسی مواجه می‌شویم.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه روزانه بین 56 تا 57 هزار تن زباله در کشور ما تولید می‌شود که چیزی در حدود 12 درصد آن پلاستیک است، بیان کرد: همه این پسماندها به صورت مستقیم و غیرمستقیم خاک و محیط زیست ما را آلوده می‌کند.

وی با بیان اینکه پسماندهای مختلفی در حوزه کشاورزی، پزشکی و خانگی داریم اما عموم مردم با پسماندهای خانگی سروکار دارند که بخش زیادی از پسماندها را شامل می‌شود، افزود: با مدیریت این پسماندها خیلی از مشکلات ما حل می‌شود اگر بتوانیم فرهنگ‌سازی در این حوزه را در سطح جامعه ارتقا دهیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز جهانی زمین پاک «سیاره زمین در برابر پلاستیک» است، گفت: در کشور ما نیز شعار هفته زمین پاک 1403 با عنوان «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» نامگذاری شده است.

وی با بیان اینکه پلاستیک‌ها و مشتقات آن نقش زیادی در تخریب و آلودگی‌های زمین دارد، ادامه داد: برای مدیریت پسماندها نیازمند فرهنگ‌سازی در لایه‌های مختلف هستیم و در این حوزه راه زیادی در پیش داریم.

نیک‌طبع با اشاره به اینکه اعتقاد داریم که این کار را باید از سنین پایین و در مدارس آغاز کنیم تا شاهد نتایج مثبت آن باشیم، بیان کرد: به دنبال نهادینه کردن فرهنگ مدیریت پسماند در جامعه هستیم.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند