Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز طیبه سیاوشی شاه‌عنایتی در مورد وضعیت حوزه مد و لباس گفت: متاسفانه در این 4 دهه، اقدامات در حوزه پوشش مردانه و زنانه بیشتر برخوردهای انتظامی و قهریه بوده، در حال حاضر تنها الگوی مناسبی که توانسته در بحث پوشش به خانم‌ها کمک کند، بحث چادر ملی بوده که در الگو دادن به جامعه موثر بوده و به خانم‌هایی که شاغل هستند و فعالیت اجتماعی دارند یا دانشجوهستند کمک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه لباس‌ها یا الگوهایی که در جشنواره مد و لباس می‌بینید، با آنچه که در بازار پوشاک وجود دارد بسیار متفاوت است.

آنچه که در جشنواره‌های مد و لباس وجود دارد برای همه مردم قابل دسترس نیست

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی،در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت افزود: آنچه که درجشنواره‌های مد و لباس وجود دارد برای همه مردم قابل دسترس نیست چراکه بیشتر در مزون‌ها وجود دارد و آنچه که در بازار وجود دارد، چیزی است که عامه مردم از آن استفاده می‌کنند اما اینکه کسی بخواهد به عنوان حجاب و پوشش استفاده کند، سخت است. به عنوان مثال برای کسی که مانتو به عنوان حجاب او است، معمولا مانتوها یا آستین و یا قدش کوتاه است و یا دکمه ندارد بنابراین این کارگروه نتوانسته ساماندهی کند و یا مساعدتی در جهت‌دهی به پوشش خانم‌ها داشته باشد.

کارگروه مد و لباس تاکنون پیشرفتی نداشته است

وی افزود: در واقع اینکه یک الگو و یا جهت‌دهی داده شود که هم سبک ایرانی اسلامی را به نمایش بگذارد و هم یک مد قابل استفاده و خریدن برای همه باشد، در دسترس نیست. در یک جامعه غربی می‌بینید که آن چیزی که به عنوان مد و لباس مطرح می‌شود، به عنوان یک چکیده‌ای از لباس مردم و با قیمتی مناسب در بازار نیز وجود دارد. کارگروه مد و لباس در این 4 دهه و بعد از قانونی که در مد و لباس در مجلس در سال 85 به تصویب رسید، کار خود را رسمی‌تر در تعامل با مجلس آغاز کرد اما پیشرفتی نداشته است.

ایران می‌تواند در عرصه پوشاک بسیار سودآور باشد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه یکی از مهمترین بازارهای جهانی و اصلی‌ترین تولید کننده‌هایی که می‌تواند در پوشاک برای کشور سود آور باشد ایران است، تصریح کرد: ما می‌توانیم در این عرصه چه در تولید داخلی و چه در حوزه بین‌المللی موفق باشیم. به لحاظ کیفیت دوخت و کارگر ارزان امکانات داریم اما نتوانستیم در این عرصه به موفقیت برسیم و خود را نشان دهیم.

قاچاق و انحصارطلبی رقبای داخلی را از میدان بیرون می‌کنند

سیاوشی اظهار داشت: البته تنها کارگروه مد و لباس مقصر نیست چراکه قاچاق مطرح است و آنچنان که باید و شاید انحصار وجود داشته و رقبا را از میدان بیرون می‌کردند و رقبای داخلی و برندهای ایرانی از بین رفته‌اند به همین دلیل به نوعی ساماندهی در حوزه مد و لباس ندیدیم و همیشه یک نوع آشفتگی در این حوزه وجود داشته است.

قاچاق در بازار از سال آینده جمع می‌شود

وی گفت: امیدواریم با توجه به مشکلاتی که در خصوص تحریم‌ها وجود دارد، از این تهدیدها بتوانیم مشکلات را به فرصت تبدیل کنیم و واردات در این عرصه محدودتر شود. البته نظارت‌هایی بر طبق مصوبات صورت گرفته و برندهای قاچاق در بازار از سال آینده جمع می‌شود و امیدوارم که تولیداتی داشته باشیم که با کیفیت بالا، بتوانند نیازهای مردم را برآورده کنند.

تولیدات داخلی نیازمند حمایت بخش های مختلف حاکمیت است

عضو فراکسیون امید مجلس دهم، در پاسخ به این سوال که چه فعالیت‌های فرهنگی باید انجام داد تا لباس ایرانی با فرهنگ ایرانی به دنیا معرفی شود، گفت: در صفحات مجازی شاهد این هستیم که افراد تولیدات خود را از این طریق در اختیار مشتریان قرار می‌دهند و خودشان برندسازی می‌کنند اما این حرکات بسیار کُند است و نیازمند حمایت بخش‌های مختلف حاکمیت است البته نه به این معنی که ورود پیدا کنند بلکه از ورود قاچاق و انحصارطلبی پارچه جلوگیری کنند که این بازار بتواند روی پای خود بایستد و شکوفا شود.

می‌توان طراحی‌هایی باب سلیقه شهرنشینان ایجاد کرد

وی ادامه داد: ما سوزن‌دوزی‌های بسیار زیبا داریم و از هر استانی تنوع‌های بسیاری در حوزه پوشاک وجود دارد و باید بتوانیم لباس‌های خانم‌ها را به راحتی عرضه کنیم و اینکه بتوانیم طراحی‌های جذاب به ویژه برای جوانان داشته باشیم. ما هنوز نتوانستیم این ظرفیت‌ها را روزمره کنیم چراکه این سوزن‌دوزی به قیمت بسیار بالا فروخته می‌شود در حالی که می‌توان تکه‌هایی از آن را روی لباس‌ها طراحی کرد و باب سلیقه شهرنشینان کرد و به راحتی می‌توان در بازارهای جهانی معرفی کرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم خاطرنشان کرد: برندی تحت عنوان برند حلال که در سطح بین‌المللی عرضه می‌شود، زمانی هم ایران در این بازار ورود پیدا کرد بنابراین در بازارهای جهانی اگر بتوانیم این فرصت را پیدا کنیم که بتوانیم با لباس‌های کاربردی‌تر در این عرصه ورود پیدا کنیم امکان اینکه بتوانیم بخشی از این بازار را به خود اختصاص دهیم، می‌تواند برای ایرانیان موفقیت‌آمیز باشد./

179 / 156 کارگروه مد و لباس طیبه سیاوشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کارگروه مد و لباس طیبه سیاوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۱۵۳۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی با اشاره به تعدد نظام اولویت‌های استان، گفت: پیشبرد همزمان برنامه‌های اجرایی اقتصاد دریا پایه، تحقق مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری و عملیاتی کردن شعار سال سه کلان اولویت استان هستند.

وی پیگیری مستمر مصوبات سفر و برگزاری جلسات کارگروه اقتصاد دریا محور را در حال انجام اعلام کرد و گفت: کارگروه اقتصاد دریا محور هنوز در فاز فرایندی است و خروجی عملیاتی نداشته و دلیلش هم شروع کار کارگروه استانی پیش از کارگروه ملی است که جمع‌بندی ملی، طبقه بندی استانی را در این کارگروه تغییر داد و امسال با گذر از این مرحله، عملیات‌های تعریف شده را شروع می‌کنیم.

دوستی حرکت در مسیر تعیین شده توسط مقام معظم رهبری را تکلیف مهم استان دانست و تاکید کرد: برای تحقق شعار سال نیز کارگروهی در حال شکل‌گیری و انسجام است که هدف مشخص این کارگروه تعیین راهبردهای ماندگار در مسیر جهش تولید است.

وی در خصوص راهبردهای تحقق شعار سال، افزود: پیدا کردن راهکارها و نحوه مشارکت مردم در اقتصاد وظیفه‌ی سخت مدیران است اما باید مسیر مشارکت برای مردم مشخص باشد و فراتر از مدل‌های فعلی که مثلاً زمینی برای دامداری در اختیار مردم قرارمی‌گیرد.

وی در پایان بر پیشبرد همزمان سه کلان اولویت برنامه‌ای استان نیز تاکید کرد و گفت: اعضای شورای مشورتی کارگروه تحقق شعار سال کار خود را شروع کرده‌ اند همچنین بیشتر مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور به استان نیز ابلاغ شده که باید در اجرای همزمان، مردم اثر و راهگشایی این مصوبات را ببینند، به عنوان مثال در حوزه راه‌آهن مصوبات مهمی داریم که می‌تواند به بندر شهید رجایی جانی دوباره دهد.

کد خبر 6088297

دیگر خبرها

  • مصوبات کارگروه توسعه بر زمین مانده است
  • بنگاه‌های املاک همدان زیر ذره‌بین نظارت کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن
  • کارگروه اقتصاد دریامحور هنوز خروجی عملیاتی نداشته است
  • توسعه اقتصاد دریا و شعار سال اولویت‌های اصلی هرمزگان در سال جاری
  • هدف گذاری برای پوشش دو برابری اتصال به فیبر نوری
  • درخواست مجدد برای بازگشایی گوگل پلی توسط وزارت ارتباطات
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • اصناف و بازاریان لباس‌هایی با پوشش مناسب در اختیار مردم قرار دهند
  • فیلمی ناب از بازار تهران در حدود ۱۲۰ سال قبل / لباس پوشین مردان و زنان تهرانی جالب است (فیلم)
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟